Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2015 00:44 - До всички и до модераторите от 1 стр. с постингите им там
Автор: lidislidis Категория: Изкуство   
Прочетен: 2139 Коментари: 6 Гласове:
19

Последна промяна: 13.12.2015 03:33


Защо този ми пост

lidislidis.blog.bg/regionalni/2015/12/11/pozdrav-za-netnite-mastrubatorni-medii-i-glupavite-peist-fen.1414104

не фигурира в категория  "Регионални", а там продължава да се мъдри постинга на mt46 . който е пълна измислица и пропагандна преписана манипулация?
Вие лъжата ли подкрепяте в този блог, или покровителствате пропагандата на платени списвачи? 
Защо сте ми сложили тези значки, като поста не е бил никога на 1 стр, както и останалите ми постинги? Не са ми нужни фалшиви значки! Свалете си ги и ги лепнете на челото на такива ваши платени всезнайковци и  менте списвачи!
Реклама на лъжите тук ли правите, или на приятелите си?


ТОВА  ПОРЕДЕН НАЧИН ЛИ Е ДА СЕ ОТКАЖА ДА НЕ ПИША ТУК, СЛЕД КАТО МАХАТЕ ОПРОВЕРГАТЕЛНИЯ МИ ПОСТИНГ ЗА ЛЪЖИТЕ НА mt46, И ПРОДЪЛЖАВАТЕ НЕГО ДА ГО ДЪРЖИТЕ В КАТЕГОРИИТЕ?!

В този сайт няма грам коректност, а само НАГЛОСТ!


 
image 08.12 17:34 - Финландия обмисля въвеждането на базов доход от 800 евро

от: mt46

. Финландия обмисля въвеждане на основен доход от 800 евро

Прочетен: 557 Коментари: 13 Гласове: 14


  Прочитите на съблогера са надписани те са двойно повече от поста ми с истината по случая , както и съдържанието на поста му е изкривено и лъжливо с цел  пропаганда и манипулация.Написан е поръчково без знания и с измислици.
Снимката, която е използвал не е свързана със случая. Съдържанието е пълна лъжа, независимо от кого го е преписал глупаво, отгоре на това го е надрусал с прочити да се виси с лъжи на 1 стр 2 дена и 3 месеца може би в карето на "Регионални"! Фалшивите хора на модерацията висят така всеки ден на 1, че и по 2 дни, да им се смеят хората и да всяват отврат с фалша и лъжеписанията си с тенденция в блог.бг. 
Заради това, ли моят блог го няма в категорията дори, а той помолен лично да свали фалшивия пост, продължава да стои в карето? Meжду другото от 5 години насам сте ме изключили от класациите за четени, активни, популярни и т.н, въпреки, че пиша всеки ден и ме четат хората, но този ваш потребител и човек е най - четен с фалшиви прочита. Ами и това , ако не е тенденция? Аман от самоуправство тука! "Ще изхвърлим Лидис от стихосбирки блогови, ще я изхвърлим от списания блогови, ще я изхвърлим от блог класации, ще я изхвърлим от категориите и въобще там ще са наши хора и ще ги друсаме по 3 дена на 1 стр. хем да им е кеф, хем блога да печели с фалш ! "
Това е тактиката, която е стил от години. Гнусна, циганска и долна! Показна и отвратителна тактика на отговарящите за блога и приятелите им протежета и любовници. Това е истината.
Ето го поста опровержение, който се крие, въпреки реалните прочита и коментари в него, както и истината за Финландия и тези 800 евро, които са слух. Преписвача на чужди лъжи и пропаганди ли е идол в блога ви, и заради него скривате истини от извора и се гаврите с оригиналните материали в блога ми...?


11.12 15:51 - Поздрав за нетните маструбаторни медии и глупавите пейст фенове автор: lidislidis категория: Регионални   image 
прочетен: 207 коментари: 6 гласове:  19  
последна промяна: 11.12 16:13 
  imageimage
Не вярвайте на лъжливи медии, дори и известни да са, пишете за неща които знаете добре и виждате с очите си в живота си, иначе рискувате да изглеждате тъпи и смешни...
image



    Лъжливата информация е резил за медиите и 

       разпространяващите я глупаво из нета


Трябва ли още една лъжа да се спретне за Финландия? Е, тук е вече спретната: "Финландия иска да даде на всички свои граждани 800 евро на месец"- пишaт много световни медии и дори невежи блогъри изнасят лъжите и повтарят, като папагали по форуми и блогове тази жълта лъжа, без да разбират, че това е слух.Финландия се опита да се противопостави и спре, разпространяваната, като горски пожар от международните медии на тази лъжа през уикенда. Между тях за съжаление са много популярни медии, като Mashable, но също така и традиционните престижните медийни компании като CNN, Time, Forbes, The Independent и Bloomberg и още други списвачи на измислици, премислици с цел пропаганда и да пълнят страниците си с осъкатени и неверни измислици, слухове и предположения.Каква е истината  по повода за тази медийна лъжа:финландското правителство в момента прави основен план за това как държавата трябва да излезе от икономическата криза. Окончателното представяне на решенията ще бъде на разположение едва през ноември 2016 г. ако не бъде отхвърлено, тъй като има много противници и доста други приемливи предложения внесени за разглеждане.Изследователски отдел към социалната служба на Финландия, професор Оли Kaнгас каза в понеделник , че това е невярна информация разпространявана през уикенда от международните медии, които раздухват идея, която не е осъществена и осъществима.Той призовава наред с другото медиите от Германия, Словакия, Белгия, САЩ, Канада и British Broadcasting Би Би Си да се извинят на читателите си за невярната информация, която са пуснали по страниците си във връзка с този слух. Видях, че и в блога са се направили на финландци и без разбиране разпространяват фалшивите слухове, за да изпъкнат и ми стана смешно...Moят поздрав за тези папагалски представители в нета, които наивно преписват чужди лъжи и разтягат локуми около слуховете на лъжливи медии, без да знаят подробности е един фински хит на известен фински певец от миналото и още една песен от него, в които се пее за периоди на безпаричие, каквито има при всеки. 
 



Гласувай:
20



1. lidislidis - Да продължава да се мъдри с фалш из блога!
13.12.2015 01:03
Щом така изнася на собствениците и модерацията на блога да лансират лъжата на един самозван всезнайко и крият истините! За мен е лесно да не пиша повече нито ред в този сайт, където е практика да се крие истината и да изпъкват с фалш и показност лъже списвачи и преписвачи, които нямат и представа къде се намира Финландия, а седнали да пишат глупости и да се висят из блога с лъжи и надписани прочита! Ами до тук! Нека ви пише за Финландия всезнайкото мт46! Той и без това най четен с фалшиви прочита и печели за блога с фалш.
цитирай
2. bliz - Лидис , ти си "сам войн" , с твоя неподражаем и заинтригуващ начин на писане!
13.12.2015 01:17
Има изключително важни неща, които научавам само от теб ! Не трябва да си ходиш .

Как попаднах на теб - мисля, че беше на първа страница, но не се сещам към "най-популярни" или друга рубрика. Останах изненадана- красавица и умница?! Ето, вече колко време си към любимите ми блогове и се "хващам", че цитирам научени неща от теб в разговори. Споменах ти веднъж, че имам финландка съседка. Впечатлена е, че знам толкова неща и то специфични. Казала съм кой ми е източника !

Хубава вечер, мила Лидис!
цитирай
3. eveal - Главната виновница за тези неща в блог.бг
13.12.2015 03:55
Не е виновен само той. Главната управителка в блога е тази от поста ми:
http://eveal/hobi/2015/04/08/vyprosi.1352818
Тя коле и беси тукa. За това им е заповядала да те махнат отвсякъде.
Шуробаджинащината е лицето на този блог. Самата тя има 365 профила и виси меки китки всеки ден с няколко поста на 1 стр. и си говори сама ;)))
Не си заслужава да се пише тука. Много хора вече не пишат заради тези неща.
цитирай
4. lidislidis - По- полека с минусите, фейк!
13.12.2015 09:21
07:02 - davidzvezdata

Пробвай се къде вървиш.
цитирай
5. lidislidis - Ами, да се виси, като става само за фалшив рейтинг! Погнуси всички из блога.
13.12.2015 09:25
eveal написа:
Не е виновен само той. Главната управителка в блога е тази от поста ми:
http://eveal/hobi/2015/04/08/vyprosi.1352818
Тя коле и беси тукa. За това им е заповядала да те махнат отвсякъде.
Шуробаджинащината е лицето на този блог. Самата тя има 365 профила и виси меки китки всеки ден с няколко поста на 1 стр. и си говори сама ;)))
Не си заслужава да се пише тука. Много хора вече не пишат заради тези неща.

цитирай
6. lidislidis - Здрасти, Блиц!
13.12.2015 10:01
bliz написа:
Има изключително важни неща, които научавам само от теб ! Не трябва да си ходиш .

Как попаднах на теб - мисля, че беше на първа страница, но не се сещам към "най-популярни" или друга рубрика. Останах изненадана- красавица и умница?! Ето, вече колко време си към любимите ми блогове и се "хващам", че цитирам научени неща от теб в разговори. Споменах ти веднъж, че имам финландка съседка. Впечатлена е, че знам толкова неща и то специфични. Казала съм кой ми е източника !

Хубава вечер, мила Лидис!


Нещата доста загрубяха в блога и ми напомнят един епизод от историята ни през 1878 г. когато след освобождението ни слагат в управата на България един фински генерал , който е участник в освобождението ни и генерал на руската войска. Само месеци след работата си в българския парламент, той подава оставка с думите "Не мога да работя с толкова подломни и нагли хора" Царя на Русия приема оставката му и той служи в Москва до пенсионирането си, като военно аташе. Умира в Хелзинки на преклонна възраст. Та, винаги се сещам за думите му, които ги знаят всички фини и руснаци, когато се натъкна на наглост из блога. Имам алергия спрямо измамата на дребни мошеници. По добре да не се ядосвам, че не са мръднали българите от 1878 до сега в развитието си, а са още на ниво подлеци. Поздрави и лек ден!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lidislidis
Категория: Изкуство
Прочетен: 3274257
Постинги: 1305
Коментари: 6941
Гласове: 13697
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930