Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2016 17:03 - Нови Европейски ценности- "Мултикултурни немски тоалетни"
Автор: lidislidis Категория: Политика   
Прочетен: 2029 Коментари: 5 Гласове:
15

Последна промяна: 04.02.2016 17:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Статии в световната преса ни съобщават, че немски инжинер е създал проект за нова европейска ценност в услуга на мигрантите мюсюлмани в Европа. Тя е наречена Мулти културна тоалетна и вече се произвежда масово от доста фирми в Европейска Германия.
Новата тоалетна е наложена от факта, че 1,5 милиона цветнокожи мюсюлмански нашественици просто не могат да се научат как да  използват обикновени европейски тоалетни, както и че след много месеци на опити, завършили с  провал, те са се отказали да се опитва да ги  научат и интегрират как да се изхождат и да  не замърсяват банята в предоставените им безплатни за тях жилища и бежански центрове в Германия.
Според забележителните статии, "немските тоалетни са загадка за много бежанци и това  е довело до големи проблеми. Новата мултикултурна тоалетна е епохално откритие е полза на европейските ценности и усиленото мюслюмизиране на Европа, на които сме свидетели през последните няколко години и особено втората половина на миналата година и в този момент, когато много милиони идват и ще идват още много милиони.  Германските санитарни инженери трябваше да се изправят пред една голяма нужда на идващите бежанци и да я задоволят рационално. "Много от бежанците нямат никакъв опит за европейските традиционни тоалетни в тяхната култура. Проекта е уникален и носи печалби за производителите. Указанията за ползване на тоалетната са написани на арабски език и вървят в малка книжка инструкция, заедно с тоалетната, като пакет при производството й, а след това се закачат над нея на стената, за да напътстват и учат мюсюлманите как да я използват, ако могат да четат и са грамотни, тъй като много от тях  не знаят да четат."
"Много бежанци, особено тези от по-бедните класи, не знаят за европейските тоалетни и за какво са били първоначално предназначени. Те са качвали и изхождали на тоалетната чиния, когато  би трябвало да са седнали на клекалото. Понеже телесното им тегло било няколко десетки пъти повече от нежните тоалетни били изпочупени стотици тоалетни от опитите им да се интегрират по бежанските центрове. Както ни информират световните медии мюсюлманските нашественици са "се изхождали навсякъде в къщата, освен в определеното място, тъй като се страхували от акциденти и нарязване на задните си части, при евентуално счупване на тоалетната, която използвали." Освен това, вестниците продължават: "Душовете в баните също са неразбрани" "В допълнение към всичко това, се установило че много от мюсюлманските бежанци не знаели за какво служи тоалетната хартия " статии ни обясняват, че те " за да се почистят след изхождане използвали само  лявата си ръка, която смятали за нечиста."

  image
"Служителите хигиенисти и чистачи се отказвали да работят в приютите вече, защото положението било катастрофално". "Естествено, като много от бежанците дори не знаели какво да правят с тоалетните, те започнали да се изхождат направо в храстите из градски паркове и градинки. Това ни съобщава кметът на община Оденвалд, който се наложило да направи дори официален призив и закани за наказания  "Моят призив към бежанците дошли в града ни е да не замърсяват обществените градски места с фекалии, като да не използват градските паркове, градинки, и да не се изхождат там зад храстите." В допълнение, създателите на новите тоалетни се сблъскали с изискването, че тоалетните за мъжете  и жените трябва да се отделят една от друга, и подът не може да бъде боядисан зелен на цвят, защото това е цветът на исляма."

Из немски, скандинавски и американски медии.
превод Сиркавара Лидия
   



Гласувай:
15



1. tttttaaaaa - *
04.02.2016 17:10
Европейски простотии
цитирай
2. lidislidis - Точно казано! Така изглежда...
04.02.2016 17:37
tttttaaaaa написа:
Европейски простотии


С какви удобства облизват нашествениците само:))) Много се смях на тези статии и заради това ви показвам в превод писаното.
цитирай
3. sekirata - С какво ли няма да им се угажда
04.02.2016 20:32
на "животните" решили да сменят климата и "храната" си с европейска!
цитирай
4. lidislidis - Грижите към тях са голями, спор няма!
04.02.2016 21:19
sekirata написа:
на "животните" решили да сменят климата и "храната" си с европейска!


Така искат от ЕС продажниците ни...
Лека вечер, Ани!
цитирай
5. elenkokoschkov - Чудят се как
07.02.2016 19:40
lidislidis написа:
sekirata написа:
на "животните" решили да сменят климата и "храната" си с европейска!


Така искат от ЕС продажниците ни...
Лека вечер, Ани!

да им се нагъзят ,па после олеле.
Ми като им се гъзиш ще те еб@т ,какво друго очакваш !!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lidislidis
Категория: Изкуство
Прочетен: 3272917
Постинги: 1305
Коментари: 6941
Гласове: 13697
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930