Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2016 14:32 - До собствениците и управляващите блог.бг
Автор: lidislidis Категория: Изкуство   
Прочетен: 3675 Коментари: 11 Гласове:
18

Последна промяна: 02.02.2016 14:37


 Във връзка с оплювателни и интригантски постинги

 http://lado.blog.bg/politika/2016/02/01/lidislidis-lidia-sirkkavaara-2006-g.1426504
 
http://bliz.blog.bg/lichni-dnevnici/2016/02/02/blog-bg-e-teritoriia-na-lidislidis.1426837

http://saanki.blog.bg/hobi/2016/02/01/originali-i-falshifikati.1426569

и във връзка със съдържанията на постингите, които са в разрез с правилата на нетните медии и в частност с блога Ви и във връзка, че многократно това се прави от същите потребители със същата снимка с цел оплюване и изнасяне в гоглето и нета оплювателните постинги срещу мен Апелирам за намесата Ви и отстраняването на постингите и потребителите от  блога Ви. Това тяхно деяние е станало система и е в разрез и с правилата на Микрософ, както и с правилата на финска национална медия  Калева, която е собственик на снимката и не е дала  разрешението си тази снимка да се използва с оплюване на лицата в нея. 
Многократно съм Ви писала по повода, но продължава. Ако не вземете мерки ще бъда принудена да се обърна към по горни инстанции, от което ще пострадате и вие за покровителство на нетни престъпления с лични данни и оплювания многократно на ваш потребител публична личност от недобросъвестни други ваши потребители системно.
Не съм дала повод за това деяние от тяхна страна. Не съм разпространявала техни лични снимки с оплювателна цел из нета, нито съм писала и разследвала с интриги живота им, работата им, семействата им и ми е страшно неприятно това тяхно поведение в нета и блога и агресията им срещу мен.

С уважение
Лидия Сиркавара
Финландия



Гласувай:
21



1. lidislidis - Ето почва се отново агресията от тях с минуси нецензурирани коментари
02.02.2016 14:44
14:37 - bliz
15:07 - mileidi46
14:58 - mileidi46
17:01 - mileidi46
18:03 - mileidi46
18:20 - mileidi46
01:13 - lado
Ясно, че трябва Калева и Микрософт да си търсат правата и моите права за оплюването и покровителстването му с цел

Що за език в коментарите си имат тези хора? Нормално ли е общуването им да се нахвърлят без повод с агресия и безумие???
цитирай
2. lidislidis - Това е един от коментарите с интриги и лъжи , да не говорим за оплювателната му мисия
02.02.2016 15:40
13. mileidi46 - Този ,,проблем"...не се коментира от вчера:)))
14:35
10. allly - Защо аз не знам личните данни на м...
04.01.2013 12:07
Защо аз не знам личните данни на мекицата? Какво е за нея лични данни...???
Това, че във фински сайт са публикували нейна снимка с текст, че са и намерили работа по програма за безработни през 2006 г, че тогава е била на 56 години, съответно сега е на 63...това ли я прави така зла ? Е , ако не знам истината за нея и я мислим за яка 30 годишна мацка, с какво това ще промени живота и реално...??? Истината е една и заблудата не води до нищо хубаво! Знаеш ли, че тя има рядко срещано за възрастта си сбръчкано лице?:((( Дали е от алкохола или е от злоба не знам, но не искам да ви показвам мама с какво лице е и е на 66:)
цитирай

Тенденциозно и от едни и същи 3 години се злоупотребява с оплюване с интриги и лъжи за възраст, вид и въобще, което много искат да се вее на страниците на световния нет, редом до финските ми страници и изяви. Нарочно мнение на блог.бг потребителки с лъжи и интриги и оплюване и с крадена снимка от Калева медия

Kaкви са тези прости тълкувания за безработни, за програми??? Годините ми не са били нито тогава, нито сега 56 още!!! Каква е тази тенденция ненормална да се плще по просташки с лъжи и измислици за възрастта ми??????????????? Какви са тези луди и малоумни обиди за бръчки и въобще това според блог.бг НОРМАЛЕН КОМЕНТАР ЛИ Е?
На Миледи само ще кажа, че майка ми е неин набор на 70 години щеше да стане...Къде е тръгнала с тази агресия милейди, която може да ми бъде майка по възраст да интригантничи??? Докога ще се нахвърля срещу потребителите на блога с този цинизъм и малоумие?, без да е засегната и да плюе лудо по хората от блога?????
Правила съм десетки оплаквания, но нищо не е предприето от управата на блога и гаврата продължава.

Блог. бг това нормален коментар ли е според вас в който потребителката се нахвърля без причина с агресия и просташки обиди в платформата ви блог срещу друг потребител без да е предизвикана? Ами вижте и другите и коментари още по вулгарни и нецензурирани никога от Вас.
цитирай
3. sekirata - Лидис,крайно време е да разбереш,че в блог беге
02.02.2016 20:32
няма да се направи нищо по въпроса ! Това не са просто оплювания,както казваш. Това как изглеждаш, дали си зла и ред още обиди,като мекица по твой адрес са неща, които се доказват само при пряк контакт и писането е чесане на кокалчетата на пръстите на някои хора без работа. Още повече,че тук прозира умишлено дразнене на което ти не трябва да се връзваш.Знае се как се държи и какво ми пише един "астролог" тук ,но обикновено ми се отговаря че бил вече изкукал и да му простя. Аз не прощавам, но и не забравям, а Господ види,затова и той -господинът толериран тук и семейството му са "цъфнали"!

Лидис, или действай отвън ,защитавай се или просто анулирай тези профили, не пиши по тяхен кеф и те сами ще спрат,знаеш много добре, че в блог беге няколко профила са на един и същи човек,това е като мода,както и надписването на гласове,коментарите...така ще си идат,зарежи или отвън ги отрежи,но не сама!
цитирай
4. lidislidis - Ето и интригантския постинг, който bliz скри и деактивира с наглостта и арогантността на коментиралите.
03.02.2016 02:19
От многото си никове lidislidis атакува всеки, който по някакъв начин я е подразнил.

Къде в коментара ми вижда обида:

http://lado.blog/politika/2016/02/01/lidislidis-lidia-sirkkavaara-2006-g.1426504

9.bliz

Снимката е взета от:

http://www/uutiset/oulu/maahanmuuttajat-kaipaavat-apua-tyonhakuun/91338/

Това е официална информация. По това време си е търсила работа.

От 2006 година до 2016 са 10 години.

Има насочване от мен, че има разминаване как тя се представя и каква е действителността. Ето, това разминаване прави впечатление . Не съм коментирала възраст, дори информацията за нея в линка е позитивна.

С това " От 2006 година до 2016 са 10 години. " къде вижда тя сметка какви пари била спечелила? Едиственият смисъл, който е вложен, че след 10 години нещата са различни, вярвам по-добри.

Тя има достатъчно време да прави постановки и да напада другите не от официалния си ник, а от други никове. Имам сериозни основания да мисля, че някои от никовете и' са :
nikyniky
pol4y
psixiatyr
totkata3
eveal

Може да се допълни списъка, навярно има други с подобни на моите съмнения,засегнатите само трябва да си погледнат минусите .

Нямам нейното времето , с което разполага, за да го губя в по-нататъшно наддумване.

Няма фронт срещу нея, няма омраза, напротив виждам и оценявам добрите страни.

Апелирам към lidislidis да престане с интригите, да не забравя, че чрез другите си никове демонстрира един вулгарен език , който само допълва представата за противоречивата и' личност. Може да си премълча, но нали не трябва да сме такива - да премълчаваме и да си "шушукаме" помежду си какво мислим, нали срещу този манталитет на криворазбраната дипломатичност и тактичност се борим ?

Остани със здраве lidislidis !





Нагоре


Тагове: интриги, lidislidis, фалшиви никове,


Гласувай: 10 16



Подобни постинги
МИРА РАДЕВА ЗА ЯНЕ ЯНЕВ:ШИЛО В ТОРБА НЕ ...


Прочелите постинга прочетоха и:
Хомо консуматос
Разговор в параклис
"Падал снег" Сергей Чекалин
Предишен постинг
Каква е истинската същност на исляма

Коментари

1. bachev - Tи познаваш ли лично Лидия?
11:03
Ако не я познаваш лично, какви сметки на периодите в живота й правиш, предполагаш за нея разни фантазии, смяташ години и ги пускаш в нета срещу нея?
Toва е живо интригантство с цел.
цитирай

2. bliz - Ако не я познаваш лично, какви см...
11:06
bachev написа:
Ако не я познаваш лично, какви сметки на периодите в живота й правиш, предполагаш за нея разни фантазии, смяташ години и ги пускаш в нета срещу нея?
Toва е живо интригантство с цел.


Само трябва да четеш линка, който иска ще разбере.
цитирай

3. bachev - Никой освен вас с болните ви мозъци не го интересува Лидис
11:15
bliz написа:
bachev написа:
Ако не я познаваш лично, какви сметки на периодите в живота й правиш, предполагаш за нея разни фантазии, смяташ години и ги пускаш в нета срещу нея?
Toва е живо интригантство с цел.


Само трябва да четеш линка, който иска ще разбере.


Хората си имат свои проблеми, не са психари и интриганти. Не разбираш ли това?
Толкова ли си проста, или толкова психически зле? Защо се ровиш на хората в личните данни? Нима не знаеш, че е освен смахнато и подсъдимо?
цитирай

4. bliz - За доброто и отрицателното - със справедливо отношение
11:41
bachev написа:
bliz написа:
bachev написа:
Ако не я познаваш лично, какви сметки на периодите в живота й правиш, предполагаш за нея разни фантазии, смяташ години и ги пускаш в нета срещу нея?
Toва е живо интригантство с цел.


Само трябва да четеш линка, който иска ще разбере.


Хората си имат свои проблеми, не са психари и интриганти. Не разбираш ли това?
Толкова ли си проста, или толкова психически зле? Защо се ровиш на хората в личните данни? Нима не знаеш, че е освен смахнато и подсъдимо?


Не ровя в лични данни, почна се от един мой коментар към публикувана публична информация .

Да не си пиша задочно с lidislidis...

Писах, но пак да подчертая - НЯМА ОМРАЗА. Гласувала съм положително за нейни постинги, които намирам за интересни и съм правила положителни коментари, с похвала за предоставената информация и авторско мнение.
цитирай

5. lidislidis - Когато интригантничиш срещу мен с неверна информация, която умишлено изнасяш с цел оплюване и в моя вреда
13:23
ще си понесеш заслуженото. Да оточня за истинската информация, която разследваш не съм си търсила в този период работа, не зная защо като не разбираш от финската система се вреш да интригантничиш и пускаш слухове и да ме изнасяш в нета с лъжи и интриги?! Относно снимката, която развявате и клюкарствате с лъжи и интриги отново ти повтарям, че го правите системно и малоумно с неразбирана. Това не е дразнене от ваша страна, а умишлено престъпление пред мен, медията, чиято собственост е снимката, адвокатката на снимката и Микрософ, чийто права нарушавате , отделно сплетните и интригите ви! В момента умишлено интригантничиш и с този пост! Какво искаш от мен, бе? Че си се заела с тези интриги и престъпления??
цитирай

6. milady - лидис,никой няма да се занимава с теб ,ако...
13:40
не дразниш публиката с безбройните си Ник имена,злоба,
и неадекватни реакции/ с минуси и логорейна хистерична невроза.
Може би си болна,имала си операция,разбираме те..
тежко е ,самотна си ,депресирана...и, комай безумно влюбена в себе си;)
Но,все пак се иска някакво приличие,на такава сериозна възраст/ 66г
Недей осмърдява още повече атмосферата тук с вулгарен език
и каруцарски маниери... нали,знаеш приказката ..
„ Някой остаряваме като катедрали,а други,като..галоши..
Отивай на санаториум,мила .
С най добри пожелания !
Юлия

цитирай

7. bliz - lidislidis ...
14:30
lidislidis написа:
ще си понесеш заслуженото. Да оточня за истинската информация, която разследваш не съм си търсила в този период работа, не зная защо като не разбираш от финската система се вреш да интригантничиш и пускаш слухове и да ме изнасяш в нета с лъжи и интриги?! Относно снимката, която развявате и клюкарствате с лъжи и интриги отново ти повтарям, че го правите системно и малоумно с неразбирана. Това не е дразнене от ваша страна, а умишлено престъпление пред мен, медията, чиято собственост е снимката, адвокатката на снимката и Микрософ, чийто права нарушавате , отделно сплетните и интригите ви! В момента умишлено интригантничиш и с този пост! Какво искаш от мен, бе? Че си се заела с тези интриги и престъпления??


уверявам те, НЕ ИСКАМ ДА ТЕ ОГОРЧАВАМ, УВАЖАВАМ политическото ти мислене, информацията, която предоставяш, както и личните ти анализи ! Но...ни правиш на глупаци с други твои действия.

Не може ли да приемеш една добронамерена забележка - явно не можеш.

Нито съм ти враг, нито имам време и интерес за нещата , в които ме обвиняваш.
Мисля, че ще е губене на време в наистина безполезни и ненужни за мен неща. Нямам нужда да си "зареждам батериите" от нездравословната енергия на сплетни и интриги. Написах този постинг, защото много ти се събра. Аз как да реагирам на твоите хули - да си остана в безличието на мълчанието? Не, не е приемливо за мен.

Приеми, че може да ти се направи забележка и от ДОБЪР човек, а не от долни интриганти - те са лесни за отхвърляне, но отхвърлянето на един добър човек , само защото си позволява да пише, че забелязва несъответствия при личностното ти представяне, е трудно разбираемо.

Защо да не те приема като успял човек?! ПРИЕМАМ ТЕ! Но ти искаш да излъскаш имиджа си с неприемливи методи и да блестиш с внушителен блясък , който да предизвика единствено и само възхищение. На нас не ни е нужно, но явно ти имаш нужда от това.


цитирай

8. bliz - Едно директно изказване, но вярно според мен :
14:34
milady написа:
не дразниш публиката с безбройните си Ник имена,злоба,
и неадекватни реакции/ с минуси и логорейна хистерична невроза.
Може би си болна,имала си операция,разбираме те..
тежко е ,самотна си ,депресирана...и, комай безумно влюбена в себе си;)
Но,все пак се иска някакво приличие,на такава сериозна възраст/ 66г
Недей осмърдява още повече атмосферата тук с вулгарен език
и каруцарски маниери... нали,знаеш приказката ..
„ Някой остаряваме като катедрали,а други,като..галоши..
Отивай на санаториум,мила .
С най добри пожелания !
Юлия



цитирай

9. mileidi46 - Мила,ти си нов блогър.
16:41
Сагата Лидис върви тук още отпреди 2007-2008 година,когато аз влизах в този сайт,четях и следях атмосферата ,коментирах като анонимен,но с ник милейди,но не исках да си направя регистрация!!
От тогава лидис,не е преставала нито за миг,да си ,,създава армия от никове",за да се самокоментирва и да излезне на първа!!Тогава на първа излизаха постинги с най-много коментари!!
Тази шизофреничка,кълнеше всеки с най- тежки клетви, (,,децата да си сложат в гроба"),заради което много честни и чувствителни хора ,напуснаха сайта!!
Не и се обяснявай!!
Тази е безнадежден случай!!
Както виждаш,това продължава и до днес..и все в по-тежък стадий!!
Откраднала е на Уондър снимката от профила и беше и избола очите с игли,напръскала снимката с червена боя(кръв) и един ковчег в земята до снимката в постинг?!?!После махна тези снимки,остави само стихотворението,и някой коментар,където е премахнала гадните клеви..
Това е изрод,не е жена..

цитирай

10. planinitenabulgaria - Който напише нещо против Лудислудис
17:22
тя после такъв
му го нивира,
че анусчето му експлоадира...
цитирай

11. bliz - Да, аз имах предимството, без да съм запозната с тази история, да си оформя впечатления,
17:29
mileidi46 написа:
Сагата Лидис върви тук още отпреди 2007-2008 година,когато аз влизах в този сайт,четях и следях атмосферата ,коментирах като анонимен,но с ник милейди,но не исках да си направя регистрация!!
От тогава лидис,не е преставала нито за миг,да си ,,създава армия от никове",за да се самокоментирва и да излезне на първа!!Тогава на първа излизаха постинги с най-много коментари!!
Тази шизофреничка,кълнеше всеки с най- тежки клетви, (,,децата да си сложат в гроба"),заради което много честни и чувствителни хора ,напуснаха сайта!!
Не и се обяснявай!!
Тази е безнадежден случай!!
Както виждаш,това продължава и до днес..и все в по-тежък стадий!!
Откраднала е на Уондър снимката от профила и беше и избола очите с игли,напръскала снимката с червена боя(кръв) и един ковчег в земята до снимката в постинг?!?!После махна тези снимки,остави само стихотворението,и някой коментар,къде е премахнала гадните клеви..
Това е изрод,не е жена..



ЕДИНСТВЕНО И САМО ОТ НЕЩАТА, КОИТО ПУБЛИКУВА в областта на политиката и ми допада написаното. Между другото имаше "престрелки" с други и аз и' съчувствах. Е, усъмних се в правотата на нещо, споделих го и се почна.

Как да направим така, че да си казваме истината, без да се стига до тотално отричане и омърсяване, да се хванем за позитивното в човека и да вървим напред заедно, в една нормална атмосфера на градивни дискусии ?

Аз мога да ценя добрите страни, lidislidis безспорно ги има, но все пак трябва да има коректор, да се взема отношение, ако нещо не съответства, без да се отричаме взаимно.


цитирай

12. bliz - Планините на България не са такива вулгарни
17:37
planinitenabulgaria написа:
тя после такъв
му го нивира,
че анусчето му експлоадира...
цитирай

13. apostapostoloff - И тук стана като в съда-
17:44
две каки ни занимават с невзрачните си личности.
цитирай

14. marian33 - 9. mileidi46 - Мила,ти си нов блогър.
18:09
mileidi46 написа:
Сагата Лидис върви тук още отпреди 2007-2008 година,когато аз влизах в този сайт,четях и следях атмосферата ,коментирах като анонимен,но с ник милейди,но не исках да си направя регистрация!!
От тогава лидис,не е преставала нито за миг,да си ,,създава армия от никове",за да се самокоментирва и да излезне на първа!!Тогава на първа излизаха постинги с най-много коментари!!
Тази шизофреничка,кълнеше всеки с най- тежки клетви, (,,децата да си сложат в гроба"),заради което много честни и чувствителни хора ,напуснаха сайта!!
Не и се обяснявай!!
Тази е безнадежден случай!!
Както виждаш,това продължава и до днес..и все в по-тежък стадий!!
Откраднала е на Уондър снимката от профила и беше и избола очите с игли,напръскала снимката с червена боя(кръв) и един ковчег в земята до снимката в постинг?!?!После махна тези снимки,остави само стихотворението,и някой коментар,където е премахнала гадните клеви..
Това е изрод,не е жена..


Абсолютно вярно! И planinitenabulgaria е много точен. Погледнете последния ми пост и ще се уверите.
цитирай

15. bliz - "две каки ни занимават с невзрачните си личности"
18:11
apostapostoloff написа:
две каки ни занимават с невзрачните си личности.


коментирани от трета ЯРКА ЛИЧНОСТ, но отрицателна .

Аз под името apostapostoloff нещо позитивно, полезно не съм прочела. Не мога да очаквам изключения.


цитирай

16. анонимен - Вярно е, че Лидис има много профили, ...
18:12
Вярно е, че Лидис има много профили, но не повече от Уондър.:)))))
И този е неин.
цитирай

17. kliomba - Анонимния в коментар 16 лъже, за...
18:21
Анонимния в коментар 16 лъже, затова е анонимен.
А на Лудка ето част от профилите

pin
lubov13
toni2
psixiatyr
shao22
bachev
kretenka
kretenka
ankavesnika
trubadur
totkata3 и 2
pin
stela55
eveal
pol4y
nikyniky
psixiatyr
цитирай

18. анонимен - Хахахаха
18:28
Кльомбата, още един от никовете на Уондър - изпълзя.
Жалка си и смешна.:))))
цитирай

19. bliz - Същият списък се появи и при мен при статистиката за гласували, но..
18:34
kliomba написа:
Анонимния в коментар 16 лъже, затова е анонимен.
А на Лудка ето част от профилите

pin
lubov13
toni2
psixiatyr
shao22
bachev
kretenka
kretenka
ankavesnika
trubadur
totkata3 и 2
pin
stela55
eveal
pol4y
nikyniky
psixiatyr


има още никове.
цитирай

20. bliz - Прочетох постинга ви, звучи много актуално, макар да е от преди години!
18:36
marian33 написа:
mileidi46 написа:
Сагата Лидис върви тук още отпреди 2007-2008 година,когато аз влизах в този сайт,четях и следях атмосферата ,коментирах като анонимен,но с ник милейди,но не исках да си направя регистрация!!
От тогава лидис,не е преставала нито за миг,да си ,,създава армия от никове",за да се самокоментирва и да излезне на първа!!Тогава на първа излизаха постинги с най-много коментари!!
Тази шизофреничка,кълнеше всеки с най- тежки клетви, (,,децата да си сложат в гроба"),заради което много честни и чувствителни хора ,напуснаха сайта!!
Не и се обяснявай!!
Тази е безнадежден случай!!
Както виждаш,това продължава и до днес..и все в по-тежък стадий!!
Откраднала е на Уондър снимката от профила и беше и избола очите с игли,напръскала снимката с червена боя(кръв) и един ковчег в земята до снимката в постинг?!?!После махна тези снимки,остави само стихотворението,и някой коментар,където е премахнала гадните клеви..
Това е изрод,не е жена..


Абсолютно вярно! И planinitenabulgaria е много точен. Погледнете последния ми пост и ще се уверите.
цитирай

21. анонимен - Кльомба, с апломб заявявам, че не ...
18:36
Кльомба, с апломб заявявам, че не лъжа.
цитирай

22. bachev - Защо постоянно закривате и измествате повода за скандала?
18:40
Вие сте инициаторите и нарушителите на лични данни и подигравки със снимка, която не е ваша, а на медия. Взимате я от нета и започвате да плюете по Лидис, вие първи. След това превръщате скандала в насока никове! Това са две различни неща и не може никой да ви оневини, а напротив след тези нови груби лъжи и ругатни по адрес на друг блогер, вие сте ясни вече на всички що сте и сте за изхвърляне от блога. Това ще ви го каже всеки спокоен блогер и ищтците от Микрософт и финланския ежедневен вестник, чиято снимка размахвате и оплювате 3 години!
Конкретно по въпроса, в блога има ли ограничение на никове и колко ника имате miledi, ти, ладо и всички гракнали тук? Да, но Микрософ и финския вестник и много медии имат забрана за използване техни снимки и оплюването им не по предназначения текст и въобще! Така, че не може да се изплъзнете, заради това, че блог.бг няма правила и вие ги погазвате, та чак и правилата на други медии газите от глупост.
цитирай

23. bliz - Никовете имат отношение, защото са ми запълнили статистиката и всички "во'йни" са в действие гласуването да е отрицателно.
19:00
bachev написа:
Вие сте инициаторите и нарушителите на лични данни и подигравки със снимка, която не е ваша, а на медия. Взимате я от нета и започвате да плюете по Лидис, вие първи. След това превръщате скандала в насока никове! Това са две различни неща и не може никой да ви оневини, а напротив след тези нови груби лъжи и ругатни по адрес на друг блогер, вие сте ясни вече на всички що сте и сте за изхвърляне от блога. Това ще ви го каже всеки спокоен блогер и ищтците от Микрософт и финланския ежедневен вестник, чиято снимка размахвате и оплювате 3 години!
Конкретно по въпроса, в блога има ли ограничение на никове и колко ника имате miledi, ти, ладо и всички гракнали тук? Да, но Микрософ и финския вестник и много медии имат забрана за използване техни снимки и оплюването им не по предназначения текст и въобще! Така, че не може да се изплъзнете, заради това, че блог.бг няма правила и вие ги погазвате, та чак и правилата на други медии газите от глупост.


Да, така се получи,
Автор: lidislidis Категория: Изкуство
Прочетен: * Коментари: *
цитирай
5. lidislidis - Думата ще имат
03.02.2016 02:21
Микрософт
Калева
колежката от снимката
и полицията и съда на Финландия и България
цитирай
6. lidislidis - АНОНИМНИЯ КОМЕНТАР ДО СЕКИРАТА Е МОЙ
03.02.2016 02:26
ПОСТОЯННО МИ СПИРАТ НЕТА И ТРУДНО ПИША ПАК СПЪНКИ ОТ ТЯХ УМИШЛЕНО ТУК.
НА всички прочели постинга желая спокоен ден и спокойна нощ, както и спокойно блогване и дано не ви налитат такива интриганти и лъжци и нетни престъпници.
Лидия
цитирай
7. lidislidis - p.p Taзи гавра е не само с мен но и с финландския национален ежедневник втори по големина в страната
03.02.2016 03:04
Обидно е и за семейството ми и е дълъг период тази обида, 3 години изчаках, но простотията продължи по агресивно от тяхна страна.Погледнете само коментарите и деянието им да търсят данни от нета! Смахнато и просташко! Криминално тъпо!
Под статията, която е на финландски език и неграмотните не могат да си я преведат, гугъла също превежда несвързано се пише, че след 12 годишен срок на перфектно и цялостно изучаване на езика само аз и колежката , която е адвокатка вземаме с отличие обучението от 12 години с по 7 часа на ден фински, култура, политика и допълнително 3 години компютърна техника и само на нас двете от 480 чужденци, ни предлагат веднага работа, другите доизучват езика. Моят фински има диплом на Университетско ниво от гр. Юваскюла Да, Там в статията не се казва, както интригантките прости от блога ме наричат грозна, стари и т.н ами е хвалбевствена статия и е цинизъм простаците да я кичат и ме оплюват из нета и то българските простаци. Аз общувам с над 5000 потребители в света, но никой до сега не се е държал с мен така просташки и по този гнусен начин, както съблогерите с интригата снимката на Лидис. Две години след завършване на училището завърших и институт за фотография , ако това ви интересува. Сега работя като фотограф в собствена фирма мое си фото, тъй като така ми харесва. Като начален учител в училище С ФИНСКИ ДЕЦА имам около 7 години стаж. Винаги мога да почна отново, канят ме всяка година, а миналата водих център по фотографско изкуство. Това е накратко. Не страдам от комплекси за грозота. Такава ме харесват хората, близките ми и аз си се харесвам. Само простаците могат да засегнат некой с комплекси по темата красота. Аз нямам комплекси нито за красота, нито за образование и пълноценен живот. Пиша тук за да си упражнявам българския език.
Симпатизирам и съм фотограф на младежки отбор по хокеи и фигурно пързаляне.
Това е. Щастлива и доволна съм от себе си.
цитирай
8. lidislidis - Предполагам видяхте всички докоментирани личните обиди към мен
03.02.2016 06:45
От сговорната дружина bliz, mileidi46, planiniteabulgaria, wonder с ник klomba

Това нормални коментари от нормални хора ли са в нета??? Не разбира се и заради това не бива да бъдат и да показват невъзпитанието и простотията и вулгарността си с лъжи, интриги и обиди. Моля ръководството на блога да реши най после проблема с тях, а що се отнася до незаслужените лични обиди към мен съда ще ги реши. Добре са направили, че публично са ги показали от вулгарни, по вулгарни обиди, жалко, че хора като mileidi която е на годините на покойната ми майка 70г. има такъв речник и възпитание и го демонстрира срещу непознати системно.
цитирай
9. lidislidis - до WONDER С ЕДИН ОТ НИКОВЕТЕ СИ CLOMBA
03.02.2016 06:51
Добре знаеш бройката, ти имаш слабост към никовете. Ти ли си ги направила? Навярно и ти пишеш от името ми из българските сайтове, където нямам и не съм правила лично регистрация. Сега разбирам, че си ти , но съда ще провери. Безобразие! Криминална и смахната работа!
цитирай
10. pando - Привет Сестро
03.02.2016 14:30
Не обръщай внимание на помиярите и треперещите от злоба и завист...
цитирай
11. gosho568 - Няма смисъл да се трогват и обиждат, ...
03.02.2016 19:22
Няма смисъл да се трогват и обиждат, че са им изтрили обидни коментари, насочени срещу теб... Да се трият, да се деактивират, но да не прехвърлят вината на този когото го нападат..! Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lidislidis
Категория: Изкуство
Прочетен: 3254985
Постинги: 1305
Коментари: 6941
Гласове: 13697
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031