Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2015 02:34 - Какво ще стане, ако наистина Русия нападне Украйна сега?
Автор: lidislidis Категория: Технологии   
Прочетен: 3046 Коментари: 4 Гласове:
12

Последна промяна: 27.01.2015 03:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Бих искала да разкажа малко на колегите блогери за това, което е модерно в Руската армия, и това което ще се случи, ако наистина Русия нападне Украйна.За постинга съм използвала разказа на мой познат военен от финско, който е наясно с нивото на техниката на руската, натовската и украинската армия в момента.    Руската армия е години напред пред натовската и векове пред украинската и много европейски армии в момента-казва той и обяснява подробно и задълбочено всичко, ако се стигне до нападение от Русия над някоя друга държава . Преди всичко - днес руснаците използвт цифрови радиостанции, които са с местно криптиране. Можете да ги хванате, но не можете да ги тълкувате. Кода им се сменя на всеки 50 минути, всеки час, час и 20 минути - включително непредвиден график. Украинските войници използват старите аналогови модели, които могат да се слушат. Руската армия заема само криптирани комуникационни линии. Може да чуете само нарязани звуци и определен вид ръмжене. Нищо друго не се чува.. Интересно е какво служи за доказателство, че Руската армия е нападнала някого.
 Какво може да видим и преживяваме?
Първият признак - съобщенията ще са с разстроени връзки на всички нива. Батериите ще се изпразнят сами, превозни средства, танкове и други техники в същото време ще блокират. Също така, батериите за мобилните телефони ще се изчерпят. Всички компютърни връзки и радиостанции ще спрат. Това е резултат от къси съединения в някои системи - всички видове. Това се дължи на ЕСС (електромагнитни импулси, електромагнитен импулс) двигателите са изключени, и няма да се включат. Тази система е "Х" (името не се разкрива поради военни причини), която има обсег на действие до 20 км.
Второ- пълна функционална загуба на LCD екрани и зенитни оборудвания изпадат в  неработоспособност. Това става със системата "Алтаир", действието на която е известно на на специалистите и военните инжинери отдавна.
Трето - невъзможността да се контролирт ракети. Това се отнася например.за цялостно парализиране  на ракети детонация, зенитни (MANPAD) и противотанкови ракети (PTURS). Това е система батальон ниво "Z", която е разположена на светлина бронирано превозно средство, и гамата на действие е на 15 километра.
Четвърто - невъзможността за използване на безпилотни самолети и ниско прелитащи самолети, защото електрическите системи са прекъснати. Тази система е "Y". Такава  е и системата "Aвтобаза", която е в състояние да наложи самолетите на врага, да се приземяват, обратно и да не излитат отново.
А какво да кажем за това, което става на  следващия етап от нападението?
Десетки (стотици, ако е необходимо) модерни бойни хеликоптери поемат контрола на всички пътни мрежи, и започват лов на всички бронирани превозни средства, влаковете и автомобилите се унищожават. Железопътното движение ще бъде блокирано, мостове ще се  взривяват от разстояние и от въздуха. Електричеството ще прекъсне на всякъде, по улиците и селищата, по домовете на хората .
Зенитните устройства в Русия са световна класа. Руската армия разполага с изчерпателни бинокли за нощно виждане, оборудване и друга модерна техника.
Всеки един руски боец сега  също има лично броня, която е изцяло еквивалентна на тези от Запада, най-добрите униформени модели които имат само малко страни в света ги притежават руснаците.А бойните руски танкове Т-90 са напълно конкурентни на американските Aбрамс. Правителството на Русия заделя от бюджета си 15-20 % десетилетия за армията си. Преди всичко, цяла Русия знае как да се защити от западната агресия, доверието във военното ръководство е дълбоко вкоренено. Aрмейският морал е висок. А  това е голям залог за успех.. В руската армия няма наемници... От това трябваа  да се разбере защо и Финландия не е срещу Русия. И защо дори би трябвало да бъде? Политиката им е на основа мир и разбирателство между двете страни. Русия не е агресор в момента срещу никого. Руската намеса в Украйна няма доказателства, а напротив лъжи на Запада за положението в Киев. Лъжи и хленчене от президентите на бившите руски републики с цел извличане лични средства от НАТО и ЕС. 






Гласувай:
16



1. apostapostoloff - Ако, ако...
27.01.2015 06:20
Ако Ботев е имал каска, а Левски ботуши... Нападне ли Русия Украйна, Америка, Европа, Китай и Индия ще и се нахвърлят, за да я смачкат и разграбят... Дори идиот като Путин съзнава това.
цитирай
2. анонимен - НАТО е изградено на принципа &qu...
27.01.2015 07:44
НАТО е изградено на принципа "много баби келяво дете". Не е добре да дразнят Русия, защото тя е свикнала да оцелява и да завършва всяка война с победа.
цитирай
3. lidislidis - Не разбирам асоцияцията ти в случая с Ботев?
27.01.2015 20:50
apostapostoloff написа:
Ако Ботев е имал каска, а Левски ботуши... Нападне ли Русия Украйна, Америка, Европа, Китай и Индия ще и се нахвърлят, за да я смачкат и разграбят... Дори идиот като Путин съзнава това.



цитирай
4. ankavesnika - Oтново дежурните простаци с минусите...
28.01.2015 00:39
Това е то българина. Прост, роб и злобен глупак. Вместо да напише мнението си, да сподели, да опонира пише символа си минус и побъркано е щастлив...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lidislidis
Категория: Изкуство
Прочетен: 3255165
Постинги: 1305
Коментари: 6941
Гласове: 13697
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031