Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2015 02:40 - Това, което подкупните медии не съобщават в България
Автор: lidislidis Категория: Регионални   
Прочетен: 3834 Коментари: 13 Гласове:
21

Последна промяна: 29.08.2015 16:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 СЕВЕРЕН ПЕЧАТ И ТЕЛЕВИЗИИ ЗА  "КАМИОНА НА СМЪРТТА " И БЪЛГАРСКАТА СЛЕДА В  ЕКШЪНА  С МЪРТВИТЕ БЕЖАНЦИ И БЪЛГАРСКИТЕ БАНДИ ПРЕВОЗВАЧИ И ТЕХНИ УБИЙЦИ...

Зловещо откритие е направено на магистрала А4 в близост до град Парндорф
който се намира югоизточно от Виена.
В петък четирима души бяха арестувани в Унгария по подозрение в участие в трафик на хора, арестуваните са българи - съобщава шведска информационна агенция .. Според Ройтерс, един от арестуваните е бил водач на хладилен камион с 71 трупа. Известното за арестуваните,че са трима българи и един афганистански гражданин. Очевидно е, че принадлежат към една от българските банди, които прекарват хора и печелят от това. За сега не се знае дали се занимават и с отвличане и изнасяне и продажба на хора и органите им. Работи се и по тази версия. Австрия вероятно ще се опита да получи от арестуваните изследвания и ще предяви обвинения за 71 убийства на хора в безизходица,- каза прокурор Йохан Фукс. Ще бъдат подведени по обвинение за умишлени убийствa и причинена смърт  на малко момиченце, 8 момчета на 10 годинки и 59 мъже и 8 жени намерени в камиона им хладилна камера, където са намерени жертвите бежанци
 

image

По време на пресконференция в 11 часа в петък, австрийсата полиция съобщи, че общо 71 са откритите мъртви във фризер колата. Четири деца, осем жени и 59 мъже. Най-мaлкото дете  е между една и две години, момиче.  Въпреки, че причината за смъртта все още не е известна-  казва говорителят на полицията Ханс Петер Доскозил има някаква вероятност, че те са се задушили. Полицаите са намерили лични документи, които показват, че много от мъртвите са сирийци, бягащи от войната и от родината си. Бежанци.
  Капеше кръв...непоносима миризма на трупове се носеше
Откритието е направено от служител на "Осте" Австрия , които обърнал внимание на изтеклата течност от товарното пространство на камиона. Той алармирал полицията. Полицията пристигнала на мястото на инцидента в началото на деня в четвъртък сутринта. - Когато проверили превозното средство, те открили около него и вътре в него,
че локви кръв капят  и непоносима миризма  на трупове се носи в близост 2 метра от камиона- казва Хелмут Maрбан, шеф на австрийската полиция по време на пресконференцията.
Камионът идвал от Будапеща преди дни и достигнал границата с Австрия в сряда. Камионът бил паркиран и спотаен край пътя, когато  е направено зловещото откритие в четвъртък сутринта. Камионът е бил в девет часа в сряда сутринта в унгарския град Кечкемет, където е бил хванат от трафик камерата там по магистралата. Следващият път, когато камиона се появява е в 6 часа в четвъртък сутринта, като е хванат от камерата на австрийската страна на границата.
  Къде е бил камиона  през останалите 21 часа?
С помощта на унгарските полицаи се опитваме да проследим сега водача и евентуално другите участващи когато колата е видяна преди да стигне Австрия. - Kesckemйt е градът, вкъдето камиона за първи път се появява на камерите за трафик. Затова е естествено да се търсят свидетели и друга следи там. Нашите и унгарски колеги вече са в разгара си на търсенето- казва Ханс Петер Доскозилп от пряко предаване на конференцията по норвежската телевизия. Какво се е случило по време на цели 21 часа преди камионът се появи в Австрия сега искаме да получим отговор. Според Би Би Си всички имигранти са били мъртви от дълго време и  органите им вече били  разложени. - Може да се предположи, че те са умряли преди ден и половина, или преди два дни, каза Ханс Петер l. Камионът е бил паркиран в четвъртък в техническа стая, където да бъде  разгледан от криминалисти техници, които носели противогази заради вонята. Труповете от камиона са поставени в пластмасови торби и натоварени на камиони, които след това ги закарали в  морга във Виена.
     "Камионът е бил продаден през миналата година"
Шофьорът, който е заподозрян, че е превозвал контрабандно мигрантите и други двама са  избягали от местопрестъплението в сряда и се смята, че са напуснали страната. Хладилната кола е регистрирана на един човек, който живее в град Кечкемет в Унгария, и шофьорите сега се търсят от полицията в Австрия и Унгария. В рекламите и картинките изглежда фризера автомобил, принадлежи на Hyza, словашки компании за храни.
 
От компанията твърдят, че те нямат нищо общо с камиона и с трагедията.
- Камионът е бил продаден заедно с 20 други камиони на седем различни частни предприятия в Словакия. Новият собственик не премахва нашата реклама от камиона и  го продава на Унгария, казват от Маркетинг Hyza. Те  казват, че всички превозни средства на дружеството, се следят от GPS система. - И всички техни камиони са в Словакия точно сега. Компанията изпраща своите съболезнования на семействата на жертвите. - Ние сме много тъжни и съжаляваме за това, което се е случило, казват те.                                    
                           
"Тъмен ден"

Австрийският вътрешен министър Йохана Лайтнер казва: - Днес е тъмен ден и нашите мисли са с жертвите и техните семейства и приятели. Тя продължава: - Трафикантите са престъпници. Те не се интересуват от подпомагане на бежанците, а само  да правят пари от тях. Система е в България да се правят престъпления.
Сега ЕС трябва да предприеме енергични действия, за да спрат контрабандистите и мафията в България.
 
  Българските бегълци шофьори са хванати на сръбската граница и с полиция заведени да дават показания.
Тримата български шофьори отричат да знаят за  бежанците нещо и твърдят, че те са били на път за Швейцария, за да изтеглят стоки- месо,пилци и кокошки. Лъжите им наивно продължават и още повече простеят.
Но камиона говори и свидетелства бил спрян в посока на Унгария. " Бай Ганю из Европата превозвач на бежанци"... Какво друго човек да каже...Да плюе на криминална Европа и беззаконието и реда й и да продължи...
 







Гласувай:
22


Вълнообразно


1. toxic - .
29.08.2015 07:45
Българи от ливански произход са били. Така става като снабдихме с паспорти престъпници от целия свят и им осигурихме пропуск за ЕС. Сега навсякъде ще пишат "трима българи..."

цитирай
2. bliz - За пореден път се чувствам унужена...
29.08.2015 10:33
и този изпитателен поглед на работодателката ми, все едно не ме знае от вече трета година. Поглед, който казва - дали не е като другите, дали не е "бомба със закаснител"...

За българи ли става въпрос или за български роми?

И този коментар, че България е извор на злото:

"Система е в България да се правят престъпления.
Сега ЕС трябва да предприеме енергични действия, за да спрат контрабандистите и мафията в България. "

И какво - няма виновни унгарци, за всичко са виновни българите!

цитирай
3. leonleonovpom2 - Потресаващо!
29.08.2015 14:34
При тези обстоятелства, каквото и да се каже за днешна България, ще е вярно!
Приятен ден!
цитирай
4. lidislidis - Да, за разликите с условията за гражданства и паспорти в ЕС си прав
29.08.2015 15:51
toxic написа:
Българи от ливански произход са били. Така става като снабдихме с паспорти престъпници от целия свят и им осигурихме пропуск за ЕС. Сега навсякъде ще пишат "трима българи..."



Но вина за това има и самият ЕС, който няма еднакви закони за това и си затваря очите, а сега реве по българите. Не е тайна и не е от вчера , че български паспорт и гражданство може да си купи всеки, а не да го заслужи...Не е тайна и за криминалните печатници на паспорти и документи , които развиват дейност в България от 30 години насам необезпокоявани от никой. Обикновения човек няма вина, тогава? Къде са законите и правителството на страната? Ами и те печелят от този престъпен бизнес.
цитирай
5. lidislidis - С това чувство на унижение сме всички българи по света...за кой ли път?
29.08.2015 16:09
bliz написа:
и този изпитателен поглед на работодателката ми, все едно не ме знае от вече трета година. Поглед, който казва - дали не е като другите, дали не е "бомба със закаснител"...

За българи ли става въпрос или за български роми?

И този коментар, че България е извор на злото:

"Система е в България да се правят престъпления.
Сега ЕС трябва да предприеме енергични действия, за да спрат контрабандистите и мафията в България. "

И какво - няма виновни унгарци, за всичко са виновни българите!



Аз също съм имала много поводи наживо дори да съм изпитвала това унижение...
Спомням си периода, когато медицинските ни сестри бяха обвинени в Либия за аферата със спин заразяване. Една колежка дори изказа мнение, че българите имат и носят това възпитание и им е едва ли не заложено да са престъпници. Друга набързо обобщи, че не бива да им се поверява на българите работа с деца, болни хора и с граждани. Като разбира се подчерта, че има и добри българи. Спорихме много, че всеки е различен, но средата е една и тя рефлектира за манталитета. Тогава въпреки, че не съм заразявала в Либия децата се почувствах омърсена с името българка по произход, какъвто имат и те. Безбройни са случаите на омърсяване на самочувствието ми, че съм българка . Няма гордост, имам срам и ненавист към всички тези криминални отрепки, които допринасят за това. Как да се гордееш, че си българин? С какво? Хората не гледат и не знаят миналото и историята ни, а гледат настоящето на България, което е срамно. Това чувство без вина виновен нашите сънародници не са го изпитвали в България и дано не го изпитат, тъй като е болезнено.
цитирай
6. lidislidis - Повече от потресаващо е...
29.08.2015 16:14
leonleonovpom2 написа:
При тези обстоятелства, каквото и да се каже за днешна България, ще е вярно!
Приятен ден!


Да, за съжаление хората по света гледат действителността в страната ни сега и ни определят според нея... Те не знаят историята ни и не ги интересува. Живеят сега и се ръководят от развитието ни сега....

Лек ден ти желая и аз!
цитирай
7. tera - Аз пък се гордея, че съм българка!
29.08.2015 21:58
Защо трябва да си посипваме с пепел главите, даже преди да е доказана българската вина?
Има толкова много и гнусни разкрития за граждани от "развитите страни" - австрийци, шведи, американци и всякакви други изроди , които изнасилват децата си, убиват ги, държат ги с години в мазета да им раждат кръвосмесителни внуци и т.н. Ами онзи идиот от Норвегия, който изтрепа сума деца и не само? Да не би тези нации да се срамуват от това, което са, заради тези изроди?
За какво постоянно трябва да се набива комплекс за малоценност на българите по всякакъв повод?!? Има съд, той ще решава кой е виновен.
цитирай
8. lidislidis - Oще две новини с българска мафиотска следа
29.08.2015 22:29
Намерен е още един изоставен камион в Австрия наблизо до германската граница с 26 бежанци полумъртви в него, които са закарани в болница. Тук превозваните са платили на българин и румънец, за да ги докарат и вкарат в Германия.
В Швеция превозвачи българи и румънци за 2 дни са превозили 100 деца на възраст от 2 до 15 г, възраст, които пътували без родители и били стоварени с 3 превозни средства в централни места на една гара, пред един магазин, до един стадион в един и същи град. Няколко от момчетата на 15 г. разказали как родителите им платили на турско българската граница на двама български превозвачи да ги извозят за Швеция...Едно от децата е починало вследствие на сърдечна криза в болницата на Швеция, а другите са зле и в шок. Настанени са в приют и за лечение.
цитирай
9. lidislidis - Всеки според възпитанието и чувствителността си.
29.08.2015 22:39
tera написа:
Защо трябва да си посипваме с пепел главите, даже преди да е доказана българската вина?
Има толкова много и гнусни разкрития за граждани от "развитите страни" - австрийци, шведи, американци и всякакви други изроди , които изнасилват децата си, убиват ги, държат ги с години в мазета да им раждат кръвосмесителни внуци и т.н. Ами онзи идиот от Норвегия, който изтрепа сума деца и не само? Да не би тези нации да се срамуват от това, което са, заради тези изроди?
За какво постоянно трябва да се набива комплекс за малоценност на българите по всякакъв повод?!? Има съд, той ще решава кой е виновен.


Гордееш се тъй като не си се сблъсквала пряко в живота си с проблеми рефлектиращи на гордостта, поради чужда вина на непознати сънародници. Имала си поводи да се гордееш. Относно престъпниците по целия свят ги има, права си. Но прави впечатление, че на 7 милиона българи, процента им в престъпления е голям и фрапиращ.
Поздрави!
цитирай
10. eveal - Mедиите са четвъртата власт, аз не им вярвам на всичко що пишат.
30.08.2015 00:00
Надуват балона, докато се спука и за това им плащат. А тези шофьори с камиона бас държа, че не са българи. Гледах им снимките из нета и се подразних, че ги представят за българи.
цитирай
11. lidislidis - Имаш право да не им вярваш на медиите за всичко що пишат
30.08.2015 01:02
Надуват балона, докато се спука и за това им плащат. А тези шофьори с камиона бас държа, че не са българи. Гледах им снимките из нета и се подразних, че ги представят за българи.

Много хора заради това четатат една новина от много медии и сравняват. Аз го правя също и извличам основното и еднаквото, което са писали. Относно вида на обвинените българи -сегашни българи са и по вид и по манталитет.
цитирай
12. nikikm - Както се и очакваше,
30.08.2015 21:52
"българите" се оказаха цигани! Умишлено се акцентира върху името на българите! Координирано се цапа по цял свят,както и координирано ни задушават,като етнос! Някой има особено много нещо против нас и този някой има огромно влияние по целия свят!
http://nikikm.blog/politika/2015/08/30/chetvyrti-bylgarin-zadyrjan-zaradi-kamiona-s-trupove-na-migr.1387678
цитирай
13. gosho568 - Поздрави!
30.08.2015 21:56
Вече, роднините им си сигурно си подготвят ножовете и пистолетите за посещението им в България... С нами Бог!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lidislidis
Категория: Изкуство
Прочетен: 3267543
Постинги: 1305
Коментари: 6941
Гласове: 13697
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930