Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2016 23:04 - Германия с нови закони за мигрантите си
Автор: lidislidis Категория: Политика   
Прочетен: 13453 Коментари: 5 Гласове:
29

Последна промяна: 30.01.2016 06:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
image
Секретарят на Християндемократичната партия на Германия Петер Таубер и канцлера на Германия Ангела Меркел с нови закони за бежанците в Германия

29. 1 2016г.
Берлин


Петер Таубер: Незаконните стотици хиляди бежанци от Алжир, Тунис и Мароко трябва да си тръгнат от Германия незабавно, тъй като в държавите им няма война и опасност за живота им.

image

Според световни източници и източници от канцлерството секретярят на партията на Меркел известил за нови закони за затягане на бежанската политика в Германия. Макар и късно, все пак тези мерки са една малка надежда за всички европйци и за самата Германия, че ще се направи опит да се обуздае положенито с миграцията. Доста трудно ще е, тъй като имнно тази партия и лидера й Ангела Меркел умишлено допуснаха и допускат нахлуването на около 2 милиона незаконни мигранти от Африка и Азия . Това  е  и спасителен пояс за самата партия, която буквално сама смъкна рейтинга си с действията си във връзка с бежанската политика в Германия и рефлектира в безредия и нарушаване на законите и в цяла Европа.
Пакетът от закони за мигрантите съдържа и закони, които третират престоя на мигрантите в страната, който се определя само за 1 година. Друг важен нов закон е закона за събиране на семействата, ако член на смейството е получил статут за бежанец, то той трябва да изчака 2 години след получаването му  и да покаже собствени доходи, за да доведе и издържа сам семйството си. Това предполага да има постоянна трудова заетост, което се случва много рядко в Германия, повечето от германците дори са на временни трудови договори. Като цяло тези нови закони са добри и положителни, но ще бъде много трудно да се осъществяват, имайки впредвид, че Германия е удавена от мигранти и над 600 хиляди от тях са без адрес и самоличност там. 
Този проект германците го копират дословно от  Дания, която преди седмици започна да работи по подобни нови закони за страната си в борбата с незаконната миграция.
Останалите вропейски държави с имигранти се ослушват, дори не затварят границите си и като, че очакват милионите мигранти от Германия да дойдат незаконно в страните им. Такава изчаквателна позиция има Швеция, която и сега си има  11 хиляди мигранти без регистрация и адрес, чийто следи и занимания не се знаят от шведската полиция. Освен тях Швеция трябва да изгони и 90 хиляди неполучили бежански визи за престой в страната. Много трудно ще стане!


image

image

                                   Напаст мигранти от Русия

Не ги плаши студ и мраз. От руската граница масово влизат стотици мигранти на ден с колела, с коли втора употреба с летни гуми, които захвърлят насред границата с купища.
Те са от африкански и арабски произход, без документи, говорят руски отлично. Били са много години мигранти в Русия и сега идвали заради социалните придобивки, както сами казват в Норвегия и Финландия. Ами щом никой не ги спира, разбира се, че ще идват! Не се и регистрират масово, а щъкат кой къде си ще и правят кой що си ще...

image


Фините
се лутат между ЕС и Русия, пълни се с мигранти страната и не затварят границите си, въпреки неодобрението на народа, че границите зеят и от Русия влизат африканци, били в Русия много години, но не се ползвали с руски статут за мигранти. От шведската граница си влизат колкото си искат и когато си искат  незаконните шведски мигранти. Швеция също е взела решение да изпрати в родината им над 90 хиляди неполучили визи за бежанци мигранти.
Положението е много трудно за изпълнение и въдворяване на ред и изпълнение на отзоваването на мигрантите в страните им, без временно затваряне на границите според мен. Иначе се очертава една безполезна игра на гоненица из Европа, а да не забравяме, че само след месец, когато времето се оправи в Европа се очаква нахлуване на още милиони мигранти, тъй като това се превърна в незаконен бизнес на много държави, които изглежда не искат да се справят с проблема, тъй като печелят от него. Един кръговрат - едни идват, други си отиват, а нормалните и обикновените граждани са потърпевшите.
Никой не казва кога ще спре този ужас и с какви средства?
Няма и да се каже.

постинг с темата за затягане на законите за миграция в Дания

lidislidis.blog.bg/politika/2016/01/27/bivsh-shef-na-oon-razmahva-pryst-na-noviia-zakon-na-daniia-z.1425401




image

 Петер Таубер германски политик


image

Въпреки тези закъснели закони, които са трудни за изпълнение на този етап в много европейски страни с разтворени граници, аз продължавам, като симпатизант на групата "Затворете границите" да искам затваряне на границите утре на голям митинг в Хeлзинки, тъй като съм реалист и не вярвам на обещания и европейска бюрократщина...и сега му е момнта да употребя демократичното си право на протест.
Видеоклипа е на един от десетките митинги на движение "Затворете границите" създадено от народа на фините с цел борба с миграцията по севера и ползващо се с масовост и популярност. В него партийността не е от значение, нито професията. Народно движение е.

Материалите в постинга ми са от северни новини , а aнализа с размишленията мои


@Лидия Сиркавара







Гласувай:
30



1. pando - Какви ти емигранти
30.01.2016 15:46
Това са паразити...И къде е демокрацията? Европа няма нужда от паразити и без тях тя има много проблеми за разрешаване.
Европейските народи не искат паразити върху гърба си...Защо не се проведе референдом по въпроса...
цитирай
2. gosho568 - Поздрави!
30.01.2016 23:13
Законите за мигрантите трябва да се променят кардинално в целия ЕС...
цитирай
3. lidislidis - Мога и без минуса ти смешен, поетесо! Не ми се мотай в шамарите, а си глей живота!
30.01.2016 23:13
22:52 - stih
СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА германския тигър. Изтрих и коментара му. Аз не пиша за Пазарджик, нито за Перник, че да ми давате глупави коментари и минуси! Оправете си вашите неща, не ме предизвиквайте нищожно и със смешки! Нямам вина, че новините не ги знаете и няма откъде да ги знаете, поради това, че сте допуснали да ви нямат за нищо и да ви слагат капаци за света и събитията в него. Стойте си мирно от мен и си маструбирайте, че имате свобода на словото и сте човеци....
цитирай
4. lidislidis - То се разбра , че са паразите с цел. Вън на нашествениците и щом ЕС ги покровителства, вън от ЕС!
30.01.2016 23:27
pando написа:
Това са паразити...И къде е демокрацията? Европа няма нужда от паразити и без тях тя има много проблеми за разрешаване.
Европейските народи не искат паразити върху гърба си...Защо не се проведе референдом по въпроса...


ЕС да си ги гледа. Няма смисъл от ИНВАЗИЯ!
цитирай
5. lidislidis - ЕС не може да реши проблемите на бедстващите, тъй като самата Европа е бедстваща и без война, а от ръководството и политиката на ЕС.
30.01.2016 23:29
gosho568 написа:
Законите за мигрантите трябва да се променят кардинално в целия ЕС...

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lidislidis
Категория: Изкуство
Прочетен: 3256101
Постинги: 1305
Коментари: 6941
Гласове: 13697
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031