Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2015 17:55 - Първите жертви на студа от мигрантите тръгнали към Германия
Автор: lidislidis Категория: Политика   
Прочетен: 2422 Коментари: 7 Гласове:
15

Последна промяна: 29.10.2015 19:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image  
 
Мигрантите на границата в Австрия при 0 градуса нощем вече дават жертви
Замръзнало малко бебе тази нощ и премръзнали деца и бременни жени
по пътя им към Германия на Австрийската граница


image
 Студените европейски нощи започнаха да вземат жертви от мигрантите тръгнали към Германия по покана от канцлерката

Повече от 2500 мигранти от Сирия и Ирак чакат на границата на Австрия и Германия в момента. Поради ниските температури през нощта, които са под нулата вече има жертви- премръзнало бебе и болни деца и бременни жени. Очакват се още според  очевидци от фацето и германските медии. Времето застудява идва зимата, а мигрантите напъват към Германия, която не може да ги поеме и им подсигури нищо, освен щедрите си покани от канцлер Меркел и привържениците й.
Кога ще спре това подлъгване на африканци и араби да стават  германски граждани и граждани на Европа, която не може да им подсигури елементарен подслон дори, тъй като се разкъсва от срив на собствената си икономика и система в момента?
Преди дни канцлера на Германия призна, че положението с мигрантите е страшно и неконтролируемо в централна Европа и в Германия. Тя не посочи обаче начин, как да се оправи това положение, а продължи да кани малоумно и опасно още мигранти.
Същевремено продължи да обвинява балканците, че едва ли не те били виновни за тази криза.
" Балканските страни продължават да бъдат  транзитни пътища и да улесняват мигрантите в пътя им към Европа, като печелят от това по границите си, с което нарушават  договорни спогодби и решения. Вместо да укрепят границите си и да регистрират пристигащите в страните си, балканските държави се явяват техни помощници по пътя им към Германия, Австрия, Скандинавия, чрез черен бизнес"- споделят световни немски политолози в интервюта пред немските медии.
"Положението е повече от кризистно"- казват те.
"Не само на границите , но и в Германия ".
Скандинавски политически експерти също се чудят: "Няма ли кой да каже на Балканските страни, че не са транзитни зони, а приемни, ако са в ЕС и трябва да си въпшат работата, а не да стават съучастници на мигрантите по пътя им и да се вживяват на транзитни области и зони?"
На страниците си на фейса германската полиция публикува снимки и съобщения за престъпления извършени от мигранти и от германски граждани в последните дни.
Фрапиращ е случая с отвлечено 4 годишно дете на мигрантите и намерено убито в колата на немец от Берлин, който бил днес заловен.
Aко погледнем  реално мислещи и бъдем непристрастни и честни ще установим мръсната игра на германската канцлерка, която се крие зад ЕС и всява разруха, притеснения, смърт на хората с действията си и налагането на политиката си над всички европейски страни с тези мигранти, с които препълни цяла Европа и продължава да ги кани и съсипва допълнително икономиките и на другите европейски страни и ги обрича на гибел. Кога ще спре най после тази нейна диктаторска дейност в ЕС и Европа? Не са обречени само европейците, но и подлъганите от нея бедни и необразовани мигранти, които й се хващат на въдицата за добро бъдеще в Европа.
Какво добро бъдеще им предлага, като самите европейци тънат в мизерия и се е ширнала безработица и спад на всички ресурси на всяко ниво? 



image
Отвлеченото и убито дете на мигранти и убиеца му от Берлин заловен днес

Maлкото момченце Мохамед Януци и семейството му били мигранти от Босна и Херцеговина, дошли в Германия.
То било отвлечено от центъра на Берлин преди 4 седмици. Майката на Мохамед била с децата си 5 месечно бебе Кевин и 9 годишната си дъщеря Мелина на пазар из магазините на Берлин, когато момченцето й било отвлечено от магазин. Полицията пуснала обяви и обявила дори награда от 20 хиляди евро за откриването на мюсюлманчето. Днес хванали похитителя- немски 32 годишен гражданин и при разпита им, той им посочил, че детето е мъртво и е в багажника на колата му. Мотивите били, че мразел мигранти мюсюлмани. 
При направената ДНК експертиза се установило, че действително това е търсеното дете на мигрантите от Босна и Херцеговина, дошли в Германия за добър живот .

Материалите ми в постинга са от  facebok и северни медии

Превод и лично мнение Лидия Сиркавара



Гласувай:
15



1. bliz - Планът за "горещите точки"...
29.10.2015 18:23
Планът за "горещите точки" няма да сработи. Мигрантите си имат цел, която искат да постигнат дори с цената на живота си - Германия и Скандинавските страни. Не признават правила, освен собствените си.

Няма ли да се спрат, нищо ли не може да ги откаже, нито жертви, нито екстремалните изпитания ?

Поздрави !

цитирай
2. lidislidis - Неуспешните планове на ЕС
29.10.2015 18:41
Здравей, bliz!

Oсвен, че са неуспешни плановете идващи от Брюксел, са и обременени с тромава бюрокрация и разминавания, както и са под диктовката на обособилият се европейски ръководнически елит воден от Германия, който нанася само вреда на всички ЕС държави. Според мен би трябвало всяка страна да си подсигури законодателство и да действа бързо за укрепване на границите си и справяне с положението и то скоростно бързо, тъй като ЕС се бави и е с двуполюсува политика по въпроса. Мигрантството според ЕС ще продължава с години и с години няма да дадат разумно решение на проблема и закони за това, ами както до сега ще си противоречат и ще отмятат решения ...ще пробват и ще се бавят ... Поздрави!
цитирай
3. pando - Това е и целта
29.10.2015 19:55
Да се предизвика гражданска война в Европа и антихрестияните отстрани да си потриват ръцете...
цитирай
4. lidislidis - Почти са постигнали целта си за граждански войни из всяка ЕС страна
29.10.2015 20:18
pando написа:
Да се предизвика гражданска война в Европа и антихрестияните отстрани да си потриват ръцете...


На всякъде има размирици и недоволни от натрапването на мигрантите с цел от ЕС .
Май гражданските войни ще са сигнал за окончателното разпадане на ЕС, който се оказа анти Европейски съюз отвсякъде...
цитирай
5. gosho568 - Поздрави!
29.10.2015 23:23
Ама тия камилари, да не би да си мислят, че в Германия е много топло..? И в Западна Европа си е студено през зимата, не е само в Скандинавието студено..! На гръцките ли острови искат да ги изпратят тия хиени мръсни?!?!?
цитирай
6. lidislidis - Тях Меркел им е обещала лукс, за да изколят европейските християни
30.10.2015 00:07
gosho568 написа:
Ама тия камилари, да не би да си мислят, че в Германия е много топло..? И в Западна Европа си е студено през зимата, не е само в Скандинавието студено..! На гръцките ли острови искат да ги изпратят тия хиени мръсни?!?!?


Виж как колят християните в собствените си страни и си обясни задачата им и нахлуването им под покровителството на Брюксел в християнска Европа.
Мястото им е обратно откъде са дошли и затваряне на границите. Меркел е психо манячка, която има за цел името й да се свързва с унищожаването на християнството и жителите на Европа. Изолация от Германия и затваряне на границите, като преди това изгонване до един. Това е решението. Вие поне сте граница на ЕС, няма да ги карате и гоните през 9 страни в десета. България не е на Меркел и Брюксел, че да я унищожават тотално с тая паплач.
цитирай
7. nikikm - Това е война!
30.10.2015 18:00
Това е война срещу бяла Европа!Кой я води ли? Който ги кани! А всички войни се печелят от евреите!Дано да сте разбрали.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lidislidis
Категория: Изкуство
Прочетен: 3255730
Постинги: 1305
Коментари: 6941
Гласове: 13697
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031