Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2015 21:38 - Започнаха гладни стачки на "бежанците" по севера
Автор: lidislidis Категория: Политика   
Прочетен: 1861 Коментари: 4 Гласове:
12

Последна промяна: 01.10.2015 02:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image 
image
image
                                                               
                                             "Малко ни хранят!"
 

image
             Храната не е здравословна тук  и не е обилна"
image 
           СТАЧКА  НА  "БЕЖАНЦИ" ОТ ИРАК И СОМАЛИЯ
 image
 "Храната ни е недостатъчна, лоша и нездравословна",
" Условията ви не са добри" , " Непоносимо ни гледате"
image

 " На бас, че няма да се върнем в Ирак! "
"Започваме гладна стачка, заради условията ви на гледане и храната и няма да мръднем от тук!"
"В бежанския лагер също няма да се върнем!
                             
                             Тук ще седиме и ще стачкуваме!"
 image
 


Стачкуващите са иракчани и сомалийци от бежански център в града ни, дошли са преди седмици от Ирак и Африканска Сомалия. Всички са мъже .
Мястото на стачката е пред полицейското управление. Не разбрах защо са избрали да стачкуват пред полицейския участък? Може, би очакват, че полицията ще арестува веднага готвачката и ще им сготви здравословна полицейска храна?!
Същата работа, ако бяха стачкували пред пожарната, или пред енергото!
Може би не знаят работата на полицаите ? Мислят ги за батмани?!
Едва ли не, според тях е престъпление, че не ги гледат както те са очаквали и не ги хранят обилно?! Излиза, че фините са престъпници, че са длъжни да ги хранят и гледат ?!! Ама, че наглост! Това е работа на Финския червен кръст, който ги котка и им обещава триста живота на аванта. Да стачкуват пред  офиса му, що пред полицията?
То остана само полицията да следи и кой колко яде и що яде и кога яде!
Простотия до шия е да се изявяват със стачки пред полицейско управление, че не били гледани добре според тях!! 

Стачкуващите са около 100 мургави и притенциозни мигранти, които са насядали от 15часа днес по асфалта пред полицейското ни управление. Имат мегафони и носят чинии с храна, която изсипват на земята и демонстративно тъпчат с маратонките си. От чиниите се стичат мръвки и падат оризови зърна. Замерят полицаите с понички, които са традиционен сладкиш тук.  Крещят и размахват разярени ръце със заплахи за гладна стачка срещу дежурните полицаи. Полицаите ги гледат хладнокръвно. Много любопитни граждани са се събрали и ги гледат с укор. Края на работното време е и десетки трудови и изморени хора от града бързат да се приберат в къщи, но пътя им е блокиран от стачниците с притенции..Гражданите с погнуса правят маневри с колите си и тръгват по заобиколен маршрут до дома си. Пешеходците също не могат да минат до търговския център, който е на 10м. от полицейското, тъй като стачниците са легнали буквално по тротуара и крещят и вдигат  невиждана по тези места олелия.
Възрастен мъж в инвалидна количка се мъчи да мине, но не успява, понесен от пощурялата азиатско африканска агресивна тълпа.
Ядосани младежи ги псуват през зъби, тълпата расте, расте и непоносимостта от тези неканени агресивни и притенциозни икономически нагли мигранти, дошли по север да тъпчат храната, която им плащат северните данъкоплатци с данъците си. С какво са им задължени северняците, че да ги отглеждат с парите от труда си?
Капризите на тези иракчани, които са 70% от всички мигранти дошли тук през тази година нямат край! Няма ли кой да им обясни, че са никой и сами са дошли , никой на сила не ги е довел?
В качеството си на какви притендират публично , те дори нямат още разрешения за пребиваване, не са граждани на тази страна, не са допринесли нищо за нея, освен нахлуването си тук по престъпен начин, през девет държави в десета, пък и притенции! Те нямат дори временни визи, самопоканени и нагли отгоре на това!
От две седмици тука и суматоха всяват и обвиняват , ами какво ни чака, ако останат...? Протести и вътрешни война по иракски!

"Няма да се върнем в бежанския лагер", "Ще останем тук и ще правим гладна стачка"

"Ние сме изстрадали от войната и искаме да ни храните и гледате в подобаващи условия!"


                           
          "Тук ще останем, няма да се върнем в Ирак!"


image

Пoлицейските коли с финските полицаи, които са на работа и изпълняват задълженията си в различни части на града се стичат към центъра на града, поради суматохата от мигрантските капризи. Вече седмица тези мигранти в града им създават денонощна работа, сега пък стачка. Само преди часове полицаите разтървават биещи се мюсюлмани с тигани и нож в центъра им. Снощи патрулките са обикаляли из града да търсят двама изнасилвачи на младо момиче, които са били пак от бежанският център в града. Преди два дни млад иракчанин искал да се хвърля от 4 етаж на центъра и пак бил спасен от тях. Стотици са случаите на кражби извършени в магазините на града и в самия бежански лагер, чийто извършители са пак те иракчанските и сомалийските бандюги настанени в бежанските центрове тук. За такива и подобни престъпления от тях ни съобщават от всички градове в страната и най масово от Хелзинки...
Съобщават ни за стачки и планувани гладни стачки от навлеците да ги хранят и гледат безплатно тук, които почват от утре из цялата страна.
Не мога да въздържа гнева си от тази нагла и невиждана демонстрация на иракчанските и сомалийските мигранти, дошли преди месец  с голямите си притенции.
Това е изнудване, това е напаст от безбожници и гамени мигранти по северните места! 
Първото видеоклипче ни разказва за лъжите на един 20 годишен мигрант, който не се посвени да излъже премиера ни, че е непълнолетен на 17г. младеж, а се оказа, че е престъпник, лежал в затвора и убиец на невинни хора. Оказа се според видеото и фацето му, както и от разследването на полицията, че този герой е живял, като мигрант и в България и има приятелка от фацето българска политичка от Народното събрание на България от партия Герб. Вижте видеото много е интересно И вижте написаното за съдържанието на видеото на английски език, както и ако искате вижте му фацето и приятелката там, българската политичка от Герб....
Второто видео е от вътрешността на бежански лагер в града ни и разказва с какчо се занимават тези мигранти....чупят и дивеят.








Гласувай:
13



1. pando - Те затова са изпратени от сатанистите
01.10.2015 10:13
За да разрушават и убиват.И всичко това под звуците на соросоидните цигулки за права на човека,толератност, и "демокрация".
цитирай
2. gosho568 - Ужас... Почва се!!!
01.10.2015 17:42
Ужас... Почва се!!!
цитирай
3. lidislidis - Toва са терористи...а не хора!
01.10.2015 20:30
pando написа:
За да разрушават и убиват.И всичко това под звуците на соросоидните цигулки за права на човека,толератност, и "демокрация".


Все повече се уверявам. Поздрави, Пандо!
цитирай
4. lidislidis - Да, камиларите на мигрето ни създават смешни мангалски проблеми...
01.10.2015 20:34
gosho568 написа:
Ужас... Почва се!!!


Оказа се, че не искали храната, а искали пари да им се дава и да печелят мангалски от престоя си тук. Такива са последните им притенции. Менте цигански иракчани уж бежанци от войната с цел да крадат и да изнудват тук. Поздрави, Гого!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lidislidis
Категория: Изкуство
Прочетен: 3269454
Постинги: 1305
Коментари: 6941
Гласове: 13697
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930