Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2014 19:38 - ЕС- защитник на Европа
Автор: lidislidis Категория: Политика   
Прочетен: 1195 Коментари: 5 Гласове:
4

Последна промяна: 23.11.2014 03:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

 ЕС все повече става необмислен и анти европейски съюз с прозрачната си политика И се чуди човек ЕС ли е, Американски съюз ли е, Африкански, Азиатски, Античовешки? Доста фалшив съюз с подчертана американска и НАТО ориентираност.
Няма нормално законодателство, защита, отбрана на страните членуващи в него, напротив- заплашва просъществуването им. 
        Това е Един  необмислен съюз на теория. А може би,       доста добре измислен от господстващия елит?
ЕС демонстрира открито това и всеки го вижда ясно.
  Знае се добре че Европа няма собствена защита.
        Не я е предвидила и не иска да я направи. Не й изнася.      Европа не разполага със собствено решение за отбраната си. Сега повечето от европейските страни са със защита на НАТО и САЩ. Ще вземе ли Европа върху себе си отговорността за разрухата им икономическа,културна, етносна, ами военна? Поне в близко бъдеще отговорът е не. Единственото правдоподобно решение на отбраната в момента е в НАТО, което е парадокс и влече след себе си военни конфликти за европейските страни и съседите им, които не са в ЕС. Или с други думи европейският съюз защитава интересите и стремежите на НАТО , подкрепя агресията и вреди на страните си членки, като ги прави съпричастни и преки участници във войните на НАТО и студената война в Европа. Е, що за съюз е това, като обрича на страх и гибел членките си държави, като играе по свирката на НАТО? В услуга на НАТО подмамва и приема нови членки . Няма нова автономна страна, която да не е приласкана от ЕС и подхвърлена на НАТО. Дори действа за нови бъдещи автономни европейски страни- Малта, Шотландия, Каталония и др. допълнение, докато всички страни от ЕС не са в НАТО, това създава допълнителен проблем. В същото време, уж нарочно   стратегическия фокус на САЩ изглежда се измества от Европа към Азия и други развиващи се пазари. ЕС го следва и работи за НАТО, като създава нови огнища за войни извън и вътре в Европа, като руши законите за националност, религия и пълни европейските страни с чужд етност  и религия, които след години ще подпалят неминуемо нови войни необходими за НАТО и ще съсипят цяла Европа..предпоставките ги има. ЕС е посяла семената на раздори между различните етноси и религии в европейските страни с задължителната имиграция от юг
Ето защо Европа трябва да поеме по-голяма роля в своята защита.

Много европейски страни са твърде малки 
  за да понесат собствената си отбрана съвсем сами, въпреки че всяка тяхна собствена отбранителна способност е от съществено значение за всички хора,       за запазване етносните ценности на жителите, религията, традициите, националното самочувствие   за тяхната култура, език, род и всичко необходимо .        За тяхното право да имат държава, а не да са космополити. Или скитащи племена по света.   За цялото на Европа. Защо ЕС не желае да има собствена армия от армиите на страните членки? Това е трябвало да стане преди много време. Защо ЕС следва политиката на НАТО и вреди с това на страните членки? Със средствата които подържа и преселва  половин Азия и Африка в пределите на континент Европа спокойно може да възроди армиите на страните членки. Защо ЕС е тръгнал плътно с НАТО да пали и разпалва войни, да убива славяните, да ги унижава, да им нарушава човешките права на внос на храни, пътувания и други неадекватни икономически кризи във военната криза на Русия, САЩ, Украйна? Тези страни не са в ЕС. Колко войници от ЕС страните членки загинаха по света ,като НАТО войнци?? В НАТО са 25  ЕС страни! Това са милиарди такси членство, които внасят европейските държави в НАТО. Отделно таксите си към ЕС. На практика бедна Европа помага на богатите страни да богатеят още и да ги използват за пушечно месо във войните си по света. Това ли е мирната политика на ЕС да подпомага ислямисти, да участва в бизнеса наречен ВОЙНА  заедно с НАТО за идеите и политиката на САЩ? Определено не!

Сирккаваара Лидия

22. 11. 2014
            image



Гласувай:
8



1. helenka - кой малоумник сложи минус на този ...
22.11.2014 19:57
кой малоумник сложи минус на този правдив анализ? боклуци!
цитирай
2. lidislidis - От модерацията на блога се прави системно
22.11.2014 21:39
helenka написа:
кой малоумник сложи минус на този правдив анализ? боклуци!


Минуси, променят букви, шрифт, отнели са функциите ми за качване видеоклипове и дори мои снимки директно от компа. Качвам само снимки, които съм пускала във фейса си...всичко се прави с просташката им цел да не пиша тук.
цитирай
3. aboychev - СВирккавааТа Лидия
22.11.2014 22:00
ДА ХОДИ ДА ДУХА НА ПУТЮН
този правдив анализ? ТА ЧАК ПРАВДОПОДОБЕН
ПРАВДО НО ПОДОБЕН
НАЙ-ОБИКНОВЕНА ТЪПОТА
НАТО Е ПРЕДИ ВСИЧКО ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ + САЩ, ТУРЦИЯ И КАНАДА
ОЩЕ ЕДИН МИНУС ОТ МЕН ЗА ТЪПАНАР ПУТИНИСТИТЕ
цитирай
4. lidislidis - Kоментарът ти говори за психичните ти фобии и низш интелект. Не съм Путинист. И да бях това не оправдава простстс ти русофобия
22.11.2014 22:23
aboychev написа:
ДА ХОДИ ДА ДУХА НА ПУТЮН
този правдив анализ? ТА ЧАК ПРАВДОПОДОБЕН
ПРАВДО НО ПОДОБЕН
НАЙ-ОБИКНОВЕНА ТЪПОТА
НАТО Е ПРЕДИ ВСИЧКО ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ + САЩ, ТУРЦИЯ И КАНАДА
ОЩЕ ЕДИН МИНУС ОТ МЕН ЗА ТЪПАНАР ПУТИНИСТИТЕ


Не контактувам с простаци в нета , пуснах коментарът ти да те видят колко си деградирал в отнощенията си с различните от теб в нета.
Относно минусът ти, не се заблуждавай, че си решаващ фактор и оценител на идеите и мисленето ми. Има къде и кой да я оценява. Пуснала съм я на фински и английски в подходяща сайт среда и е оценена . Така, че не се хаби с минуси и плюсове .
цитирай
5. gosho568 - Криминални елементи са от ЕС. . . а от ...
23.11.2014 13:24
Криминални елементи са от ЕС... а от блога са си ЕДНИ злобари, които само раздават минуси и не трябва да се впечатляваме от това - на тях само минусите ще им останат в тоз живот!!! ;)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lidislidis
Категория: Изкуство
Прочетен: 3256018
Постинги: 1305
Коментари: 6941
Гласове: 13697
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031