Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2013 18:15 - ЕДНО МОЕ МНЕНИЕ СПРЯНО ОТ КАТЕГОРИЯ ПОЛИТИКА В БЛОГ.БГ НАРОЧНО
Автор: lidislidis Категория: Политика   
Прочетен: 2096 Коментари: 6 Гласове:
4

Последна промяна: 04.12.2013 19:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 автор: lidislidis категория: Политика   image  прочетен: 8 коментари: 0 гласове:  1  
последна промяна: 18:01 
 
 Не зная дали е заради дежурните политици автори на пейст материали, или забраната е субективна, по нареждане на журналистката,която и в момента ми яде пенсията по инвалидност, като протеже на властта и назначена лично от другаря й Станишев? Стана система на модераторки и модератори да спират личното ми мнение в блога под давления на партийните и приятелските им страсти.

 автор: lidislidis категория: Политика   image   прочетен: 47 коментари: 2 гласове:   9   
последна промяна: 03.12 21:59 
 
 
            image

                снимка българско фото

 
Хасан Адемов 



Това е анестезиолога на българския народ в България и българите в чужбина. Доста умел избор на сегашното българско правителство в идеята му за евтаназия на българите и българщината в България и по света. На този мюсюлмански анестезиолог  му е поверено най- важното министерство в християнска и бедна България.
Да се чуди човек и  се мае с квалификацията му , да се пита човек  мюсюлманска упойка ли трябва на българите в този тежък за България кризов момент, нямат ли в България квалифицирани управленчески кадри (икономисти, юристи, социономи,социолози) та анестезиолог . представител на етническа партия от малцинството( 500 000 етнически турци има в България и 7 000 000 българи) e достоен и необходим за този ръководен пост в това важно министерство?!
Кого представлява там? Себе си и 500 000 етнически турци в България.
Изглежда има много заслуги в идеята  за  асимилиране на българския народ в периода 1990- 2013 , много е работил в каузата да се пенсионират с фалшиви медицински свидетелства  масово жителите на цели села и градове с мюсюлманско население в България , заслуги в спирането и неизплащането на пенсии по инвалидност на българи в чужбина , за сметка облагодетелстване  и въздигане на турския етност в България ? Изцяло погазване на ЕС закони  в името на исляма и малцинството им в България от поста си на министер на труда и соц.грижи на българския народ.
Възникват и въпроси има ли връзка анестезиолога на български народ с мюсюлманското нашествие на нелегалните пришълци от Сирия и мюсюлманският свят, които заливат масово и завладяват България, удостоени с вниманието му ?
Очевадно подпомагани от анистезилога и алчното правителство в момента, което работи науж и е некомпетентно, нагло и безотговорно, с вреда за България и българкия народ . Възникват въпроси свързани с туризма в гласуването, на мюсюлманите, които пристигат с подсигурен и предварително уреден транспорт от южната ни съседка, а на българите по света умишлено им се отказва електронно гласуване. Защо така очевадно се върши геноцид от управленческата хунта над българския народ ? Възникват много въпроси без отговор...поне за сега , а докога?



Гласувай:
5



1. lidislidis - Давайте от модерация
04.12.2013 18:44
с изкуствен спам, девета глуха, НАЛИ ТАКА ВИ Е НАРЕДЕНО ? Ами изтрийте и блога ми,имате опит в това! Само и само да не пиша истини!
цитирай
2. silentfuture - Бъдещето на България и светът
04.12.2013 19:10
Турци и чифути,арменци и всякакви чужденци и сган управляват България-едно общо общ сатанизъм в делата и мислите си.Четете ли бе службари?!?Едно ваше ухо на име Елтимир умря наскоро-всички ще умрете като кучета.
Вижте им чертите на хубавците политици в България и по света-преобладаващо черни и със семитски черти-включително "британската кралица",принц Чарлз,северна Америка-негър...
Гърбави носове доста,но дори и да няма има огромни уши и най-важното щръкнали като на Чибурашка-как да познаете чифутите.
Повечето ни политици провеждат геноцид над етническите българи,но невоенен геноцид-скрит и тих!Те най-много се плашат от истинско насилие и гърмене на оръжия,защото хората ще се обединят като едно срещу тези,които са единни,но имитират партии,дискусии и право на избор!
Гледаите им физическите черти на хората покрай вас и ще разберете кой какъв е!Ако са физически грозни и душите им са грозни!
Наблюдаваите журналисти,водещи по телевизии,политици,бизнесмени-странни фамилии не указващи етнически произход,но имена на градове,села,райони,различни видове професии-Софиянски,Пирински,Орешарски и всякакви други подобни фамилии,които звучат български,но не посочват етнически произход.
Защо другите българи не сме с такива фамилии?!?Забележете и някои хора покрай вас,които имат странни и екзотични фамилии,интересуваите се от произходът на хората покрай вас за да не ни мачкат чужденци!
Гърбави носове,неестествено удължени черепи,плоски отзад черепи,гърбави носове-последното признак за психическо заболявания,окосмяване тип "една вежда" и всичко извратено в лицата е признак за вътрешна грозота или поне подсказна произходът на човек.
Вижте им семитските черти,плановете им са за изтребване на бялата раса,не просто България и българите-бялата раса!
Воини,епидемии-масова емиграция на небели емигранти и демонизираните мюсюлмани са с пазени права и превилегии също като негрите,но само когато се намират сред белите народи и правят много деца!!!
цитирай
3. silentfuture - Бъдещето на България и светът част 2-ра
04.12.2013 19:25
Не случайно има специални закони против расизъм и ксенофобия,но не и срещу расизмът срещу белите хора по света,не само в България И ПО СВЕТА Е СЪЩОТО!!!
Модератори и администратори,които поддържат известни интернет сайтове са или от богоизбран произход или директно хора на службите.
Те обичат всичко свързано с медии,банки и финансови машинации,едър бизнес,хазарт,фармацевтика,оръжейна промишленост,политика.
Вижте им сатанинските неправителствени организации по държави,включително и България,вижте им платените протести,вижте им имитациите на дискусии!
Вижте им платените "дисиденти" едните от които са русофили а повечето са "демократи"-и едните и другите са хора на службите,абсолютни боклуци и национални предатели,но често и с чужд етнически произход!!!
Странни фамилни имена завършващи с "man" като "goodman","lenorman",SHISHMAN" !
Странни фамилни имена завършващи с "itz"-horowitz,wolfowitz и подобни.
Те имат също необичаини имена с повтарящи се гласни и съгласни в имената също е нещо обичайно за тях Leon Panetta,Salim IdriSS и много други също ще ги срещнете.
Дори в средният изток Alaa Ebrahim и производните им.
Едни от любимите им имена в англоговорящият свят-Edward-съкратено Ed,Eddy...
Robert-съкратено Rob.
Те са създали комунизма за изтребване на белите народи в източна Европа,те са го разпространили заедно с престъпници еничари по държавите включително и България.
Те налагат сексуалните извращения като норма,инцест,те лобират за правата на жените и лобират за изравняване на заплатите като предизвикват изкуствена бедност.Мъжете масово не могат финансово да издържат семействата си и жените трябва да работят-резултатът е,че децата се гледат в институции от бебета-ясли,после и детски градини,които в някои случаи могат да бъдат и седмични.Следва откъсване от семейството и промиване на мозъците,липса на семеен уют и домашно възпитание,липса на спокойствие и нормален живот.
Те промиват мозъците на жените с чифутки-феминистки за да ги правят курви!Вижте им лицата!!!
цитирай
4. lidislidis - Да, имате право !
04.12.2013 20:53
Аз пиша от страна в която всеки човек пише в нета с истинските си имена , при нас няма измислени профили и маймунски номера от потребители, а модераторите са на ниво, нетните ни закони са традиция. Понякога, когато влизам в този сайт се срамувам,заради нивото и на потребители и на модове. Пиша ги тези постинги тук,тъй като от тук започнаха неприятностите ми с български НОИ,блгодарение на криминални потребители и техните покровители модове. Оказа се,че тук е криминално гнездо от което се набират данни,разследват се блогъри от чужбина,с цел грабежи на имотите и средствата им в България.Писала съм подробно в постинги. На етап Страсбург сме в момента, а следва и саморазправа.Не може 5г. бг журналистка да яде инвалидната ми пенсия,датъргува имотите ми и дели с модерацията на блога! Поздрави! Благодаря за коментарите Ви!
цитирай
5. rustam - Абсолютно точен анализ!
04.12.2013 21:06
в същото време много силен текст - в малък обем!
цитирай
6. lidislidis - Ами, личното ми мнение, нали за това е този блог
04.12.2013 21:50
rustam написа:
в същото време много силен текст - в малък обем!


Не е пействано, не е плагиатство...Не разбирам за какво се спира, като се вижда от всички ?
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lidislidis
Категория: Изкуство
Прочетен: 3266216
Постинги: 1305
Коментари: 6941
Гласове: 13697
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930