Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2015 20:52 - Kато нямаме гейове, лезбийки и комунисти- няма да се класираме на Еврвизията
Автор: lidislidis Категория: Музика   
Прочетен: 1727 Коментари: 5 Гласове:
10

Последна промяна: 22.05.2015 03:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Проверен факт! Европейските ценности са залегнали в този долнопробен конкурс. Всичко е една долна порнография с печалбарска цел за организаторите. Кой ти оценява песни и музика!? Добре, че България се осъзна на време и не участва в тази порнография и тази година! Пари, пари, пари, гейове, гейове, травестити и лезбийки, политически поръчки от ЕС и все там начело. А песните- блудкава боза откъм банални слаби текстове на нивото на влюбени третокласници- "ох, ах, ах обичааам те, ела, ела, ела...." и т.н. Парад на простотията и разрухата в Европа.Скъпо платен и предплатен Европейски глупав парад...
И на този гнусен и мръсен фон- нашите честни и наивни , с детско мислене, че ще се класират фински даун момчета.


  image


                                 " Европа не ни иска, не е готова за нас...
                                               Ние сме недодялани,        
                                   грозновати, но сме естествени и искренни хора."

Да, Европа не мисли и не е мислила никога за обикновените, болните, европейците с жизнени и социални проблеми. Тя е заета с тенденцията за изтребване на европейците, тя е подлога на американския агресор, на африканските и арабски интереси на ИСИС, само заради шепа откачени олигарси, които я владеят и погубват.
На всички ни е ясно, че "който поръча музиката, той плаща и класира"...Да оставим настрана и лошия ви късмет- паднахте се заедно на полуфиналите със стрaстните комунистически минали и сегашни известни страни Сърбия, Молдова, Гърция, Белорус, Естония  и Русия, които умишлено по комшийска и стара политическа традиция на Евровизията, гласуваха за себе си и партията. Корупция и беззаконие е емблемата на този европейски конкурс- нищо друго. За показен капак се класираха всички комунистически страни и прословутото ЕС котило Белгия, класираха по поръчка на ЕС и Албания, която обслужват сексуално в момента от ЕС- велика ще я правят.. 
Вас не ви класираха, вие не сте от тяхната порода...Вас ви обичаме само ние на север, уважаваме труда ви и ви зачитаме като равни.
И при втората група същото- Путин и ЕС определят- Полша, Литва, Латвия, приятелите им мафиотии от Кипър, Азърбейджан и Израел...Да не говорим за тези с предимствата Германия, Италия, Франция, Англия....запазена мафия марка в конкурс...
Oчаква се протест от финска страна за показната мафиотска машинация в конкурса и политизирането му,както и нарушения на регламента. 
А ние на север ви очакваме с голямо тържество митинг посрещане в Хелзинки в неделя 15 часа. Горди сме с вас и представянето ви, което бе политически и с корупция пренебрегнато от организаторите и от участващите страни в това място, наречено конкурс за песни и музика. Местата на класирането там са купени предварително.
Поне показахте на Европата, че не ви е страх, а те са по-луди от вас с незачитане на човека, с корупцията и северно атлантическите си античовешки ценности, политически пристрастия, диктат и корупция. Нека си мислят, че е значим европейския конкурс!
Живи и здрави! До среща на центъра на Хелзинки. Северните хора ви ценят и обичат!
Посрещането ви ще е грандиозно и изпълнено с благодарност към труда ви!


image

Ние нямаме гейове, лизбийки и подходящи, според евровизионните изисквания за класация за финала. Може, би е добре да не се врем в мърсотията на Европа.
Песните на състава са протестни и насочени спрямо драстичните погазвания на хората с неравностойно положение и правата им от техните управници.

Песента от видвото е известен хит на групата

"Аз мразя този сегашен свят и световното му управление,
аз мразя разделението на хората,
мразя света, който е днес
и в който живея...."

Този пост е продължение на мой пост от преди класацията за финала на Евровизията

http://lidislidis.blog.bg/muzika/2015/05/12/evroviziia-2015g-sblysyk-c-quot-evropeiski-cennosti-quot.1360784





Гласувай:
11



1. ard - А класирането е критерий за какво?
22.05.2015 02:12
И има ли смисъл да се участва?
цитирай
2. lidislidis - Oпределено няма смисъл, дори унизително е участието...
22.05.2015 02:41
ard написа:
И има ли смисъл да се участва?


Този конкурс е изгубил предзначението си и обслужва корупцията, а не таланта. Жалък фарс с политически цели и надмощие на мафиоти и перачи на пари.
Истинските певци и музиканти не бива да се мърсят с него. Славата му е лоша.
А ние зрителите дори не си заслужава да го гледаме, няма какво да видим, освен очеваден фалш и корупция.
цитирай
3. ard - Съгласна съм с вашия коментар.
22.05.2015 22:17
Само да добавя, че тази година България не участва на Евровизия, а доколкото знам Италия също не участва и то от много години.
цитирай
4. aip55 - Е сега вече
24.05.2015 04:43
мога да се съглася с тебе , като пояснение за предишният ти постинг. Ми много си права! Извратена Европа не може да си позволява да преиначава мисленето на нормалните, моралните и умни хора. Политиката и религията са съвременната утопия на обществата. Хубав неделен ден и поздрав разбира се!
цитирай
5. abv21 - С голяма част от постинга съм съг...
27.05.2015 13:30
С голяма част от постинга съм съгласен. Действително политическата конюнктура в полза на педерастията стана водеща в този конкурс. Само с едно не съм съгласен - руската изпълнителка Гагарина се представи на много високо професионално ниво, но точно заради политическата ситуация европейците решиха да не й дава достатъчно точки. Имаше си откровено наказателни вотове в страни като Литва, Унгария, Франция, Великобритания, Норвегия, Швеция. В случая руската изпълнителка е жертва.
От друга страна великолепни изпълнения на испанската и грузинската певица останаха ужасно ниско оценени, а се отличаваха оригиналност и майсторство!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lidislidis
Категория: Изкуство
Прочетен: 3270091
Постинги: 1305
Коментари: 6941
Гласове: 13697
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930