Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2015 07:43 - Парадокс- няма да познаете Хелзинки сега с ЕС ценностите на "бежанците"
Автор: lidislidis Категория: Изкуство   
Прочетен: 4456 Коментари: 22 Гласове:
20

Последна промяна: 27.11.2015 09:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 Предговор към видеата от гр. Хелзинки с "културен" митинг на "бежанците" мюсюлмани 

 Къде много мюсюлмани не са щастливи и доволни:

Те не са щастливи в Газа. Те не са щастливи в Египет. Те не са щастливи в Либия. Те не са щастливи в Мароко. Те не са щастливи в Иран. Те не са щастливи в Ирак. Те не са щастливи в Йемен. Те не са щастливи в Афганистан. Те не са щастливи в Пакистан. Те не са щастливи в Сирия. Те не са щастливи в Ливан. Те не са щастливи в Индонезия.   А къде са щастливи??
Те са щастливи в Австралия. Те са щастливи в Англия. Те са щастливи във Франция. Те са щастливи в Италия. Те са щастливи в Германия. Те са щастливи в Швеция. Те са щастливи в САЩ. Те са щастливи в Канада. Те са щастливи в Норвегия. * Те са щастливи в почти всяка държава, която не е ислямска! И кой ли те обвиняват за тяхното нещастие ?? Не обвиняват исляма ...
Не обвиняват и  лидерите си ...
Не обвиняват и себе си .....
Те обвиняват страните, в кои
то са станали щастливи!
И те искат да ги променят страните, в които те са щастливи, да бъдат същите, като  страните, от които идват, когато те са били нещастни.
Тези същества не показват благодарност към културата, религията, историята  към хората или страната, в която търсят закрила. Напротив налагат всячески своята култура и навици, които са на дивашко ниво. Те не искат да се асимилират, интегрират, а искат да асимилират месното население за кратък период. 
Те имат притенции за всичко. Като ги погледнеш, не може да не останеш впечатлен, че са фанатизирани неграмотни простаци и платени войници, които парадират наглостта и силата си, безсрамно, нагло, просто, като тероризатори на европейските общества.
Те струват на държавата много повече отколкото предполагате, тъй като много от разходите по тях не са гласни. Да не говорим за убийствата, изнасилванията, побоищата, кражбите, които правят всеки ден по особено жесток начин. Задръстиха съдилищата от  дела за престъпления, които един европеец няма да направи от фанатизъм, а те са всички по вяра фанатици, дошли с цел изтребление по земите ни.
Ето един техен ритуал от снимката , при кръщаване на млад камикадзе в бойното воинство на тези бежанци... Видеата са от  сегашно Хелзинки в техен митинг посветен на възпоменание за  Имами Хюсеин , техен светец, когото боготворят и свързват с битка, при която били заклани много хора, между които и заклания внук на пророка им Мохамед Хусеин. Много необичаен е този техен празник, изпълнен с агресия и заклевания да колят и убиват всички, които не им се подчиняват...
Вижте потресаващите видеа от централния площад на град Хелзинки от 25 октомври 2015г. Дива агресия в центъра на град, който има име, че е столица на мира ...
ЕС столица  напълнена с агресивни арабски и африкански ислямис
ти, само мъже и тук, таме някое камикадзе...Aз специално не виждам някаква ценна култура, която ни демонстрират, повече ми прилича на фанатичен туземски военен ритуал, който е в разрез с разбиранията и представите на европейците за култура...

Лидия Сиркавара


image








Гласувай:
21



1. pando - POZDRAVLENIA
27.11.2015 08:33
SESTRO!
цитирай
2. lidislidis - Благодаря! Приятен ден, Пандо!
27.11.2015 09:37
pando написа:
SESTRO!

цитирай
3. bliz - Потресаващо нахалство и безочие!
27.11.2015 09:58
Как може да се допуска такова нещо да се случи!

С чии пари са облечени, нахранени, колко струват на държавата?

Народа го е казал точно - змия в пазва.

Поздравления за твоята гражданска позиция и активност!
цитирай
4. lidislidis - До Блиц - "Колко струват на Държавата"
27.11.2015 10:56
Проблема с тези уж бежанци, идващи във Финландия е голям.
 Струват много пари за Финландия.
 Очакваните разходи за тази година за 40000 бежанци настанени в бежански център струва около 660 милиона евро. Те са на пълна държавна издръжка и допълнителни услуги, съдебни такси, лекарски и др.
 На всичко отгоре, има много други разходи "скрити". Текущата оценка за само тази година ще бъде около 1500 - 2000 милиона разходи за година 2016 Това вече е 3% от финландския бюджет. Не е тайна, че Финландия загива в криза и те я доубиват и в прекия и в косвен смисъл.
 Хората са повече от ядосани, когато финландските домове за стари хора не могат да функционират поради липса на държавни пари,децата не ходят на занимални, няма пари за учителите им и т.н такова е положението във всички сектори, няма пари.
 В същото време дебели добре охранени"бежанските мъже", които са бежанци във Финландия се оплакват, че искат специална храна,, по-меки матраци, безплатни билети за градски транспорт, колелета за разходки, да им се плащат телефоните и т.н. всичко.
 Ами нашите деца ядат същата храна и спят на същи матраци... никой не ни плаща телефони и не пътуваме гратис ...Напоследък са много агресивни, убиват и изнасилват младите момичета, преди месец изгориха живо момиче, че не искало да се омъжи за афганистанец, изнасилват деца, всяват страх и ужас. Така ги учел корана им, да се пречиствали...
И това струва много. Ако темпото и бройката им остана, и през следващата година, просто разходите на бежанец ще бъдат 2,017 около 5.000 милиарда евро годишно. Това е 10% от бюджета! Отделно престъпленията им...разходи по съдилища, по преводачи, по всичко...
 
цитирай
5. lidislidis - В момента мюсюлманите тук са повече от източно православните
27.11.2015 11:14
Лютераните са месните
Мюсюлманите са втори
Ортодоксите са последни

Радостни от това си положение мюсюлманите искат пари от държавата да строят джамии и тези джамии да са на държавна издръжка... Подали са молби по всички градове. Въобще не са бежанци, а завоеватели и убийци на вярата, хората и културата.
цитирай
6. aip55 - Умът ми
27.11.2015 12:12
не го побира, как още си стоим мирно и го търпим това положение. Каква е тази примиреност и слабоумие загнездила се в европейските политици. До къде ще стигнем, ако продължава така??
цитирай
7. cecobob - Много точно
27.11.2015 12:21
Поздравявам те. Дива агресия в центъра на град, който има име, че е столица на мира ...
цитирай
8. lidislidis - Европейците са стреснати, а управляващите ги и ЕС нагли и продажни
27.11.2015 13:45
aip55 написа:
не го побира, как още си стоим мирно и го търпим това положение. Каква е тази примиреност и слабоумие загнездила се в европейските политици. До къде ще стигнем, ако продължава така??


Правят се митинги, но ефекта е нулев. Керваните с тези окупатори, представяни ни за бежанци стават все по- многочислени и брутални. Замазват ни очите с разни единични случая на терористи, а всъщност жертвите на тези "бежанци" всеки ден из Европа са повече. Усеща се някакво ускорено темпо на престъпността им в последните месеци. Вниманието на европейците се отвлича умишлено и Европа и ние европейците вървим на зле. Не зная и аз какво трябва да стане, че да се събудим и погледнем истината, че сме в опасност и икономическа и политическа и физическа и всякаква!
цитирай
9. lidislidis - Благодаря, cecobob! Радвам се, че си отново в блога!
27.11.2015 13:52
cecobob написа:
Поздравявам те. Дива агресия в центъра на град, който има име, че е столица на мира ...


Меко казано за агресията, така е. Всички я виждат от отвсякъде. Фините по природа са мълчалив и умен народ, но се забелязва едно изнервяне и нетърпимост срещу тези показни погазвания на правата им, нарушаване на живота им от нашествениците с притенции. Поздрави и лека вечер!
цитирай
10. born - Римската империя е загинала заради ...
27.11.2015 15:47
Римската империя е загинала заради разгула, презадоволеността, разврата и разглезеността си. Същото се случва и със стара Европа. Адмирации за позицията, която отстояваш.
цитирай
11. born - Видеата са потресаващи. Орда, н...
27.11.2015 15:56
Видеата са потресаващи. Орда, надъхана по този начин, е неуправляема. Който ще ми дрънка за демократични евроатлантически ценности, може да си ги завре .../моля авторката да ме извини/. Такава сган може да бъде овладявана само по един начин.
https://www.youtube/watch?v=SQsxnwphNzU
цитирай
12. lidislidis - Да, има резон! Същото е...
27.11.2015 16:05
born написа:
Римската империя е загинала заради разгула, презадоволеността, разврата и разглезеността си. Същото се случва и със стара Европа. Адмирации за позицията, която отстояваш.


Благодаря, Борн!
цитирай
13. lidislidis - Прав си! Това с ес ценности е цинизъм на политиците, които ни убеждаваха, че тези ги носят...
27.11.2015 16:13
born написа:
Видеата са потресаващи. Орда, надъхана по този начин, е неуправляема. Който ще ми дрънка за демократични евроатлантически ценности, може да си ги завре .../моля авторката да ме извини/. Такава сган може да бъде овладявана само по един начин.
https://www/watch?v=SQsxnwphNzU


Какви ценности от нграмотни и фанатични преселници може да ни обогатят? Та те ни връщат векове назад..
Приятна вечер, Борн!
цитирай
14. leonleonovpom2 - Поздрави, Лидия!
27.11.2015 20:10
така е, истината е такава!
Те бяха щастливи по своему при така наречените диктатори
Не трябваше да ги разбутват!
Хубава вечер!
цитирай
15. andri - Финландия е голяма на територия. Финландското правителство ако иска да настани имигрантите и да им даде статут на бежанец може
27.11.2015 21:52
да ги засели в празните райони, села и да ги принуди да се съобразяват със законите на страната.

Освен това финландците са толерантни към всички религии. Във Финландия живеят около 350 хиляди турци, китайци, руснаци, виетнамци и още куп имигранти заселени там от 60-те години на 20 век.

Финладия е отворена за всеки човек, който желае да се труди и да живее по законите на страната. Това го пише по всички сайтове свързани с финландската култура.

Сега тези нови имигранти са тези отритнати от своето общество и са угнетени,мамени от своите и мамени от превозвачите. Трябва им време да свикнат с новото си положение. Самите те са толкова ядосани на света,че посягат и на собствения си живот.

На всякъде по света живеят Секти, които са вманячени в религията си, просто са с промити мозъци. Няма начин да им се помогне. Просто трябва да се игнорират, ако не успеят да се приспособят към новата обстановка.

Не вярвам държавните им институции, полиция, парламент и др. да седят със скръстени ръце и да бездействат.

Всяка държава си има закони и затвори за тези, които не ги спазват без значение какви са по народност или религия.


цитирай
16. lidislidis - Вярно е. Всеки е щастлив в средата си, културата си и религията си.
27.11.2015 22:18
leonleonovpom2 написа:
така е, истината е такава!
Те бяха щастливи по своему при така наречените диктатори
Не трябваше да ги разбутват!
Хубава вечер!


Все си мисля, че ако им бяха помогнали на място, нямаше да има последици и за страните приемници и за самите тях, но изглежда нарочно се направи това разбъркване за сметка доунищожаване икономиките на ЕС страни и за сметка на самите мигранти. Приятна вечер, Леон!
цитирай
17. lidislidis - Финландия е толерантна с толерантните , това е вярно
27.11.2015 22:33
andri написа:
да ги засели в празните райони, села и да ги принуди да се съобразяват със законите на страната.

Освен това финландците са толерантни към всички религии. Във Финландия живеят около 350 хиляди турци, китайци, руснаци, виетнамци и още куп имигранти заселени там от 60-те години на 20 век.

Финладия е отворена за всеки човек, който желае да се труди и да живее по законите на страната. Това го пише по всички сайтове свързани с финландската култура.

Сега тези нови имигранти са тези отритнати от своето общество и са угнетени,мамени от своите и мамени от превозвачите. Трябва им време да свикнат с новото си положение. Самите те са толкова ядосани на света,че посягат и на собствения си живот.

На всякъде по света живеят Секти, които са вманячени в религията си, просто са с промити мозъци. Няма начин да им се помогне. Просто трябва да се игнорират, ако не успеят да се приспособят към новата обстановка.

Не вярвам държавните им институции, полиция, парламент и др. да седят със скръстени ръце и да бездействат.

Всяка държава си има закони и затвори за тези, които не ги спазват без значение какви са по народност или религия.




Това, че е голяма по теретория, не е предпоставка да заселва в земите си непродуктивни хора и фанатици. Тук има мигранти, но само 10 % от тях са се приспособили и адаптирали към обществото, работят, или учат. Всички останали са на ръцете на държавата за сметка на местните данъкоплатци. Не върви тази политика за заселници, които са консуматори, поради ниското си образование и религията си в разрез със законите тук. Финландския народ е честен и работлив народ и не заслужава да отглежда змии в пазвата си и търтеи. Да, фините са отворени за хора с тяхните разбирания и начин на живот и култура, а именно европейската. Кой е казал, че трябва да отглеждаме мюсюлмани без ценз и образование. Изчислено е, че държавата влага средства през живота на всеки човек, които са на стойност от 1 милион евро. С какво фините са задължени да ги отглеждат?
цитирай
18. truthful - Една трудова повинност за бежан...
27.11.2015 22:36
Една трудова повинност за бежанците - да си изкарват трохата хляб с тежка физическа работа и ... въпроса се решава! Не да ги хрантутя като битолски просяци! тези хора не са отишли да работят, те отиват за да ги хранят и мързелуват!
цитирай
19. lidislidis - Да, споделям мнението. Но възниква въпроса какво ще работят?
27.11.2015 23:04
truthful написа:
Една трудова повинност за бежанците - да си изкарват трохата хляб с тежка физическа работа и ... въпроса се решава! Не да ги хрантутя като битолски просяци! тези хора не са отишли да работят, те отиват за да ги хранят и мързелуват!


Първо те се оправдават, че мюсюлманската жена не трябва да работи според религията им, а те да обикалят кафенетата и да се занимават с чейнч, което тук е противозаконно. Второ във Финландия, както и в други ЕС страни труда е високо технологичен и за чистач по улиците се учи , какво ще учат и работят, като 75% от идващите са неграмотни и не са посещавали училища в страните си, а са над30 годишни? Той идва тук с ясната цел да го отглеждат и него и родата му от десетина чавета. Трудно е и този вариянт. Че и притенции имат и стачки спретват, че не са гледани добре. Според мен тези мигрантства на африканци и азиатци са жив провал. Да идват европейци, работа има, но такива кърлежи, не. Хората са много настроени и с право. Поздрави и благодаря за коментара!
цитирай
20. gosho568 - Поздрави!
28.11.2015 01:10
Аман от тия бежанци, вече... ;/
цитирай
21. aip55 - И при теб
28.11.2015 19:08
е станала интересна седянка. Браво!
цитирай
22. bojinkata - И в България не са щастливи, ама не им ...
09.12.2015 17:32
И в България не са щастливи, ама не им се ходи!!!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lidislidis
Категория: Изкуство
Прочетен: 3255069
Постинги: 1305
Коментари: 6941
Гласове: 13697
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031