Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2015 00:00 - Защо го направи, Антон?
Автор: lidislidis Категория: Изкуство   
Прочетен: 3017 Коментари: 10 Гласове:
11

Последна промяна: 23.10.2015 16:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image
                                   
                                Защо го направи, Антон?


image


Един млад швед, 21 годишен днес грабна меча и яростно погуби живота на няколко ученици и учителя им в  едно шведско училище, където повече от учениците са деца  на мюсюлмански мигранти. Жертвите са мюсюлмани.
Съседите, приятелите, колегите, семейството на Антон не могат да повярват, че това се е случило. По време на ужаса разигравал се в шведското училище, полицията застрелва смъртоносно маскираният нападател с меча. 
Антон е чист швед. След завършвнето на техническо средно училище през 2013г. работи, като стажант във фирма за техника. Няма полицейско досие, доста тих и уравновесен млад човек, увличал се по наука и музика, според съседите бил уважителен и прекрасен младеж. Имал е стабилно семейство- майка, баща, братя и сестри. Неговите приятели и съученици споделят, че е бил човек с вкус и добронамерен и честен. Никога не е имал проблеми с психиката си. Бил напълно нормален човек. Имал е страници във фацето и тубето, както всеки младеж. Там той контактувал с роднини и приятели и обсъждал обикновени неща от ежедневието си, никога политика. Единственото му прегрешение в социалните мрежи било, че наскоро подкрепил една шведска петиция за спиране на бежанците идващи в Европа и Швеция.
За последно е пуснал във фейса си видеоклип снощи към 20 часа вечерта, само 14 часа преди да направи покушението. 
Всички негови познати в реала са в шок.
Защо го направи, Антон?-навярно и много други хора се питат. Защо го направи и погуби и себе си?
Навярно...и още повече с тъга им симпатизираш...
А  премиера демократ каза, че било "черен ден за Швеция"!? Когато всеки ден мигрантите убиват, изнасилват, палят, грабят, бият, взривяват това не са черни дни...това е станало ежедневие. Дори кралят на шведите днес се затръшка да прави съболезнования към мигрантите, каквито никога не е правил за убитите и осъкатени, изнасилени, бити, от тях шведски деца, мъже, жени, хора.
Аз зная, че това няма да е първият и последен случай от 50 години насам, когато някой откликва на чуждото нашествие и насилие тук, което е станало пословичен стил и ежедневие.
Обществото е разделено по партии, по цвят, по пол, по всичко. Не те оправдавам, Антон, но не те и съдя жестоко, тъй като това е единичен случай, а техните са стотици.
Те идваха, идват и ще идват да тъпчат и завоюват. Народа се пробуди за много истини. Днес беше тъжен ден, който събуди мнозина. Тъй както черната нощ ражда зората и северните сияния в болезнено силни цветове, вдъхващи страх и надежда.
Не, не беше черен ден, тук всеки ден натрапниците почернят някои местен жител, но това минава за нормално в едно многогамно общество, което загива с пълна сила.



image


                      Всички жертви са мигранти
                         
                               Някои от жертвите 

image

image 
Близките на жертвите се надпреварват да  предлагат снимките на децата си и да ги продават на весници и списания, за да ги представят едва ли не, като герои и да ги прославят чрез тях. Изглежда смъртта на децата им  не е от толкова голямо значение за тях, отколкото да  добият  визи и да останат в Швеция. Майката и семейството на Ахмед 11г. сириец обикалят  от редакция на редакция да печелят пари и слава. Те не знаят шведски, но тайфа от роднини, дошли тук преди години им превеждат и търсят начин да станат известни в печата и да припечелят някое круно.Висят се пред телевизии и дават добре платени интервюта не само в шведските медии, но и в чуждите, днес има и техно интервю в Норвегия, Германия и Белгия... 
Те са  дошли от Сирия с осемте си деца само преди 9 месеца и чакат виза на бежанци. Момчето е учило в клас за бежанци в училището и е било покосено от меча на Антон с дълбоки рани в корема.
Починало е в болницата след операция.

image

Иракчански мюсюлманин, на 22 год. който бил в кафето на училището се притекъл на помощ на  иракските си момичета "приятелки" и също бил посечен. Според  данните той бил  привърженик на ИД   и не го криел, а се гордеел с идеите си.
В Швеция  бил от 3 години и се занимавал с правене на порно видеоклипове,  представял се за режисьор, бил сменил името си, по съображения за сигурност и  мечтаел да работи в канала на  африканците и арабите, които имат телевизионен канал в Швеция с излъчване на арабски и африкански програми.
Роднините му също не са опечалени много, тъй като са подели кампания още днес да се направи почетен герой на града, тъй като бил загинал  при опита си да спасява арабските и африканските  деца на бежанци, понеже и той бил бежанец. 
Всъщност, според други свидетели, той чакал иракските
момичета с които правел порно филми и с това търгувал. Това му било бизнеса и геройството в Швеция.


За подробности виж преден мой пост

http://lidislidis.blog.bg/novini/2015/10/22/maskiran-s-mech-poseche-uchenici-i-uchitel-v-shvedsko-uchili.1401496

Toва е последният видеоклип, който Антон, маскираният с меч и извършил сеч в училището е гледал и пуснал снощи на страницата си във фацето





Гласувай:
13



1. lidislidis - Разкарай се от блога ми! Не цапай постинга ми и паметта за този млад човек с нищожните си минуси !!!
23.10.2015 00:14
00:08 - getmans1

Подписвай се с нищожеството си другаде, не в блога ми!
цитирай
2. bliz - Жалко!
23.10.2015 00:49
Какво хубаво момче! Жалко !

Макар и описан като едно нормално момче, има си причина, за да се случи това. Ще са достатъчно коректни ли , да не се изопачат фактите, за да се направят грешни и удобни някому изводи.

цитирай
3. lidislidis - Може да си е имал лични причини, политически няма
23.10.2015 01:14
bliz написа:
Какво хубаво момче! Жалко !

Макар и описан като едно нормално момче, има си причина, за да се случи това. Ще са достатъчно коректни ли , да не се изопачат фактите, за да се направят грешни и удобни някому изводи.



Изнасилена приятелка, бит приятел, ограбена баба и т.н. Тук това е нормално и става всеки час. За сега разследват причините. Ще са ясни до дни.
Жалко наистина за младото момче...имало е предизвикателство за да го направи.
А може би му е писнало от редица предизвикателства и издевателства на мигрантите над месните жители.
цитирай
4. pando - "Там където няма наказание,няма закон"
23.10.2015 08:30
Стара римска поговорка.Националните предатели на власт си затварят очите пред дерибействата и паразитщината на "новите европейци",оставят ги да вилнеят и резултатите са непредвидими. Това е.
цитирай
5. born - Имигранти в Швеция- цигани в Бъл...
23.10.2015 11:06
Имигранти в Швеция- цигани в България ! Едно и също. Идва време, когато май ще се грабват мечовете . Армагедон като че ли настъпва по тези прекрасни, но изглежда прокълнати земи, наричащи се Европа. Поздрави.
цитирай
6. lidislidis - Когато инстинкта заговори, става страшно...
23.10.2015 15:18
kushel написа:
Действал е по инстинкт. Просто, много по-ясно от другите е усетил реалната опасност от нашествениците. След години това ща правят всички европейци, но ще е късно.


Това момче се е нагледало на издевателствата на бежанците, ако имаме впредвид, че е родено и израснало в периода на масовата миграция в Швеция, която започва след 1995г. и днес вече е набрала унищожителна сила. Също смятам, че ще е късно след години и фатално ...
цитирай
7. lidislidis - Споделям коментара, Пандо!
23.10.2015 15:22
pando написа:
Стара римска поговорка.Националните предатели на власт си затварят очите пред дерибействата и паразитщината на "новите европейци",оставят ги да вилнеят и резултатите са непредвидими. Това е.


Наистина се забелязва очевадно покровителстване на мигрантите и пренебрегване на месните жители, което е очебийно и гнусно! Политиката е съсредоточена изцяло за задоволяване капризите и закрила на престъпността на мигрантите и резултатите са налице.
цитирай
8. lidislidis - Много точно го каза, Борн! Благодаря!
23.10.2015 15:24
born написа:
Имигранти в Швеция- цигани в България ! Едно и също. Идва време, когато май ще се грабват мечовете . Армагедон като че ли настъпва по тези прекрасни, но изглежда прокълнати земи, наричащи се Европа. Поздрави.


Така е.
Благодаря за точното определение и лек ден и поздрав от мен!
цитирай
9. germantiger - ...
23.10.2015 22:24
Приветствам хора като Брайвик и Антон!
цитирай
10. lidislidis - Зная, че му се възхищаваш...
23.10.2015 23:10
germantiger написа:
Приветствам хора като Брайвик и Антон!


Аз чак не изпитвам възхита от това, че е погубил и собствения си живот и още животи, но правото да решава е било негово, след като т.н инвазия в ЕС е в пълна сила и няма кой да я реши по дипломатичен път, младежът е предприел крайно решение. Не го обвинявам, не го и величая. Трезво виждам причините, които са го подтикнали. Навярно ще подтикват още много млади и здрави хора да го правят, ако не бъдат решени и отстранени причините и дразнителите. На север в последно време се подхожда с две мерки спрямо мигрантите и местните. Покровителството на мигрантите е повече от причина за такива неприятни случки, които едва сега започват да се случват...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lidislidis
Категория: Изкуство
Прочетен: 3267955
Постинги: 1305
Коментари: 6941
Гласове: 13697
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930