Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2015 00:21 - Горещи посрещания на мигрантите
Автор: lidislidis Категория: Изкуство   
Прочетен: 4595 Коментари: 10 Гласове:
13

Последна промяна: 26.09.2015 16:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image
 
Посрещане на  "бежанците" в северните градове

Интересно посрещане на нежеланите и неканени гости виждаме тези дни в различни градове из цялата страна. "Посрещачите" възторжено приветстват настаняването на бежанските воини в казарми- светиня на северния град, където са отбивали военният си дълг и са учени да пазят Родината си поколения фини..."Посрещачите" са в официална маскировка облечени в Ку Клукс Клан роби  и са организирали "заря" с бомбички, ракети и запалителни коктеили...Носят мегафони и  призовават гостите да се махат и да си вървят, откъдето са дошли. Освиркват ги и ги подканят подчертано  да си вървят.
Там са, разбира се и полицаите, които бдят за реда. Гостите от джунглите и пустините бивши войни в ИД  не са изплашени, нито смутени...те се правят на "бежанци" в момента и им е все едно, как ги посрещат, борбата им е да останат тук. Групата на бежанците, е както обикновенно само от атлетични мъже и няколко малолетни камикадзета, момченца около 7, 8 годишни. След посрещането маскираните "посрещачи" плащат глоба заради емоциите си, а неканените гости се надяват да няма продължение на разгорещеното посрещане...


image
image 
 Рейса на пристигащите е прицел на зарята с бомбички и ракетки
image 
 "Водача" на иракските рейджъри от ИД  каза пред журналисти на телевизията , че не им пука и нищо няма да ги разколебае да останат...Не са уплашени и впечатлени.
Иракският консул в Хелзинки пък каза, че нямало война в 70% от иракските земи и ги призова да се върнат по живо, по здраво обратно в държавата си.
На кого да вярваш?!
Meждувременно митничарите ни съобщават, че от Ирак, Турция и други балкански страни на адресите на бежанските лагери във Финландия с получатели бежанците настанени във Финландия,  до сега са пристигнали над 500 фалшиви паспорта, дипломи, документи и карти за самоличност на адресите на бежанците, които си били забравили  "документите " в бързината да дойдат през девет страни в десета. Фалшивите документи са били изпратени от техни загрижени роднини ..
Тече следствие.

 image

В друг град нетърпелив 50 годишен "посрещач"  зарежда горящ коктеил пред вратите на бежанският лагер. Подпалването е предотвратено от охраната на лагера и така гостите не са се разтопили от горещото посрещане.
В трети град рейсовете се чакат с нетърпение от голяма група северни ножари, които искат да приветстват размахвайки ножове неканените гости. 
Полицията много работи тези дни...журналистите се скъсаха да вземат интервюта от гражданите, които са уплашени повече от гостите...Правителството определи тези посрещания за ненормални и обеща да се бори против тях. Борбата продължава . Продължават и се очакват още протести от гражданите срещу правителството и гостите и антипротести задължително, както и интересни нови стачки и посрещания.
Млад мъж от партията на зелените е обявил гладна стачка против решението за построяване на нови ядрени реактори и се е качил на едно високо дърво да протестира вече 10ти  ден. Не скланя да слезе и от молбите на полицаите.
Направил си е дървена колиба на дървото и стачкува в нея. Някои съветват да се отреже дървото, други ни успокояват, че като огладнее, ще слезе сам. Имал право да стачкува и толкоз! Не му се месят много...
А неканените и нежелани гости пристигат на тумби и всяват смут и страх в гражданите.
Много са протестиращите родители, които работят и децата им се налага да са сами в къщи, в непосредствена близост до центровете за бежанските лагери.
Протестират всички, които не са свикнали с културата и навиците на бежанците да замърсяват, да не спазват никакъв ред в магазините и селищата, където са настанени.
От своя страна бежанците се държат доста нагло и наставнически. Всеки втори е дошъл тук да забогатява , а не са малко и мечтателите да са известни звезди в спорта, най много във футбола, бокса, кеча. Така казват в интервюта и размахват боксови ръкавици и футболни топки...Те ще ни учат и славят в спорта!? Нито един от тях не е притеснен,че е на чужда земя. Напротив! 

image




Гласувай:
13



1. bliz - Хората си протестират...
26.09.2015 01:02
Хората си протестират, а правителството си прави пак каквото си иска, продължава се с приема на мигранти !

Привет!

цитирай
2. lidislidis - Оправданието е "Така иска ЕС "...
26.09.2015 01:47
bliz написа:
Хората си протестират, а правителството си прави пак каквото си иска, продължава се с приема на мигранти !

Привет!



Много ми е интересно, как не се замислят, че не ЕС, а народа на собствената им страна ги е избрал на тези постове...Ще избие на някъде това разминаване на народното желание и ЕС задълженията натиск . Така ми се чини.
Поздрави!
цитирай
3. zaw12929 - няма годно оправдание за наглите ...
26.09.2015 05:02
няма годно оправдание за наглите мигранти
цитирай
4. pando - Преди известно време
26.09.2015 10:44
В едно изказване Путин декларира,че втори път Русия няма да освобождава Европа.Това беше казано в отговор на поредната вълна от русофобия в Европа.Сега нещата започват да си идват на мястото....
цитирай
5. lidislidis - И аз така мисля. Това са криминални завоеватели, а не бежанци
26.09.2015 16:40
zaw12929 написа:
няма годно оправдание за наглите мигранти


Нарупители на държавни граници, притежатели на фалщификати паспорти и документи и в същото време покровителствани от ЕС правителства...по заповед и диктат от Брюксел.
цитирай
6. lidislidis - Да, нещата си идват на място...
26.09.2015 16:51
pando написа:
В едно изказване Путин декларира,че втори път Русия няма да освобождава Европа.Това беше казано в отговор на поредната вълна от русофобия в Европа.Сега нещата започват да си идват на мястото....


Европа се ислямизира напълно. Виновни са си европейците , които с отворени обятия посрещат новите си поробители. Факт е, че Европа сама се сдаде на мюсюлманските главорези, които сега на режат глави, а използват атомно оръжие за добиване на власт. Относно Путин, прав е! Омръзна му да освобождава глупаци. които не се поучиха от историята и грешат непрекъснато.
Поздрави, Пандо!
цитирай
7. gosho568 - Правителството, трябва да се спре, ...
26.09.2015 20:23
Правителството, трябва да се спре, че нещата хич не отиват на добре и ще става и по-лошо... Поздрави!
цитирай
8. lidislidis - Всички управници на европейците трябва да се спрат. Те не защитават държавите си, а Меркел и УСА
26.09.2015 20:50
gosho568 написа:
Правителството, трябва да се спре, че нещата хич не отиват на добре и ще става и по-лошо... Поздрави!

цитирай
9. bojinkata - ФАЩ командват Европата!
26.09.2015 21:03
ФАЩ командват Европата!
цитирай
10. lidislidis - Разбра се от всички европейци ...
26.09.2015 23:41
bojinkata написа:
ФАЩ командват Европата!


Но само се разбра...не се прави нищо да се предотврати това.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lidislidis
Категория: Изкуство
Прочетен: 3255903
Постинги: 1305
Коментари: 6941
Гласове: 13697
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031