Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2015 17:00 - Въпроси около "бежанците" оставащи без отговор...
Автор: lidislidis Категория: Изкуство   
Прочетен: 2318 Коментари: 7 Гласове:
11

Последна промяна: 23.09.2015 17:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

                Обикновените северни хора се чудят и питат:

Какви са тия  млади мъже от Ирак, Афганистан и Сомалия? До кога ще идват?
 Защо ни обсаждат и ни досаждат? Къде са им жените, семействата? Защо не се борят  с враговете си в родината си, а идват у нас  "бежанци"? Военни престъпници ли са, или страхливи дезертьори от семействата си и дълга си пред родината им?
Ние трябва да знаем какви хора се настаняват  у нас.  Аз съм  виждал бежанци от войната, но тези не приличат на тях. Трябва ли да създадем доброволни дружинки и да ги  разследваме ние? Не, това не е така, както ни ги представят по телевизията и вестниците!
Много от тези "бежанци" не искат да дават отпечатъци и да се регистрират законно и си тръгват обратно, или отиват из други ЕС страни. Криминална екскурзия ли е това, организирана от ЕС и Брюксел? Кого подпомага и защо? Кой ги води? ЕС?
Хората са притеснени. Непознати чужденци предимно и само мъже чужденци пристигат непрекъснато. Защо ги приемат и чак тогава ги разследват? Не се ли нарушава с това суверенитета, живота, ежедневието, спокойствието на месните хора? Какво, като е затворена границата и полиция и войска  ги пази и води, а рейсовете непрекъснато ги стоварат вътре в страната ни пред вратите на бежанските лагери? 
Защо трябва населението да се държи в стрес и страх, в неизвестност за тяхната цел на пребиваване? Не е ли по рационално да се разследват преди граничната бразда, а не след това?

              " Вълка си пускаме сами в кошарата!"


image

 На ден идват по десетина автобуса с бежанци от Шведската граница  с млади мъже "пожелали" да живеят във Финландия и отказали да дадат отпечатъци и да се регистрират в Турция, Македония, Сърбия, Германия, Австрия, Унгария, Италия, Швеция и искат само Финландия!?  

       "Това е леко скроена и не хващаща декиш лъжа!"


 image

     "Toва не са бежанци, нито обикновени туристи"



 Каква работа са изпратени да вършат тези  стегнати и обучени мъже и това единствено дете в групата им? Каква роля имат в  този" Cпектакъл на бежанците"?
Стойките и телосложенията им са на рейджъри . Те нямат вид на изтощени и изтормозени от войната хора. Идват от Ирак, всички са от Ирак!
Да, но в половин Ирак е война, в половината няма война и не е опасно за живеене. Тогава? Защо "бягат" през девет земи в десета, а не останат в спокойните градове на страната си? Изглеждат, като разпределени и уж не искат другаде, а само тук и само от Ирак! Носят ада от Ирак тук, или ще правят нов ад  сами за нас?
 Хората се питат  на север и не са задължени да  приемат палчища рейджъри от ИД, талибани от  Ал Кайда и терористи от Сомалия и всичките без документи и с куп лъжи и само с "желание" да живеят тук.  Дори и да е така. Как стана, че всички ЕС страни разтвориха обятия и пренебрегват законите на собствените си страни заради "желанията" на тези мъже къде да живеят?
Какво ще става, защо никой не каже истината? Медиите лъжат, а правителството мълчи и още бежанци води...Че даже и с полиция и армия ги пази и охранява!?
Защо се мълчи за бежанските статути, които гласят, че след спиране на войната бежанците се връщат в страните си, а на тези се предлага веднага заселване, обучение, интегриране и т.н? Защо нямаше референдум за приема им?
Тази държава и земя на ЕС Комисия, наследство на Меркел от баща й ли е Европа? Или Европа е бащиния на  Премиерите от ЕС? 
Народа  е стресиран. Тумбите наемници пристигат и увеличават всеки ден бройките си. Всички правителства в Европа са продали и продават народа си?! За колко? Кому?
Ами и аз искам  да живея в  Австралия, но дали ще ме вземе някой, заради желанието ми само? О, не разбира се! И няма да ме държи в лагер вътре в страната си и да чака Меркел да праща още такива, като мен , ами на летището още преди да вляза в Австралия ще ми дадат визата, или отказа си за час...


 image

      " Бежанци" или ловци, пирати, борци, наемници?" 

Разпределени предварително из ЕС страните с определена им задача и заплата на наемници? 


image


Те идват уж по собствено желание и се опитват да скрият самоличността си, нямат документи, не съобщават за средствата си, не искат да дават отпечатъци, лъжат за семействата и автобиографията си...искат да отсядат където си искат, а не в лагери, бързат и някои сами се връщат обратно. Каква е тази анархия, която създават в ЕС страни ? Много въпроси на които няма отговор, тъй като има само неадекватни оправдания за присъствието им и увеличаване на бройките им всеки ден от  управниците от Брюксел...



Гласувай:
12



1. alexs - Точно това става сами пускаме вълка ...
23.09.2015 17:18
Точно това става сами пускаме вълка в кошарата!
И продажните медии ни призовават да сме толерантни с тях!
"Толерантност в зверилник е равнозначно на СМЪРТ!"
цитирай
2. oia - Едно е ясно---всичко добре скро...
23.09.2015 17:20
Едно е ясно---всичко добре скроено, добре подредено. Ами, като нямат документи за самоличност--съответно ги прибират властите в чиято територия са нахлули и ги затварят Кое е неясното--когато докажат с документи кои са и от къде са---тогава ги връщат там. В противен случай се третират като нарушители на чужди граници и стоят затворени при строги условия, а и без претенции с оглед на удобства и екстри. Някой е подготвил този щурм на тази инфантилна сган-----
и без много чудене знаем,кой е . От векове се знае,кои са
цитирай
3. lidislidis - "Толерантност в зверилник е равнозначно на СМЪРТ!" -Подходящо определение!
23.09.2015 18:38
alexs написа:
Точно това става сами пускаме вълка в кошарата!
И продажните медии ни призовават да сме толерантни с тях!
"Толерантност в зверилник е равнозначно на СМЪРТ!"


Сега не е време за толерантност, тъй като не са толерантни към нас нито ЕС, нито тези "бежанци".

Поздрави, Алекс!
цитирай
4. lidislidis - Да, така би трябвало да бъде...но ЕС е нарушил и тези закони. Не функционират за бежанските вълни...
23.09.2015 18:43
oia написа:
Едно е ясно---всичко добре скроено, добре подредено. Ами, като нямат документи за самоличност--съответно ги прибират властите в чиято територия са нахлули и ги затварят Кое е неясното--когато докажат с документи кои са и от къде са---тогава ги връщат там. В противен случай се третират като нарушители на чужди граници и стоят затворени при строги условия, а и без претенции с оглед на удобства и екстри. Някой е подготвил този щурм на тази инфантилна сган-----
и без много чудене знаем,кой е . От векове се знае,кои са


Не стига това, ами задължителни квоти и наказания, ако не ги приемат!! Голямо разминаване на законодателството на европейските страни и желанията на Брюксел!
цитирай
5. bliz - Разбирам...
23.09.2015 18:49
Разбирам, че от стачката няма ефект - продължават да пристигат, че и ги пазят!

Който няма документи - идва с лъжа, какво още трябва да се случи, за да се спре всичко това ? Как успяха всички правителства да са продажни /с малки изключения/ ?

Време е за Народна Европейска революция - на всички народи, едновременно, да е като цунами и да не знаят от Брюксел къде първо да се опитват да смачкат народа.

Тъжно, безсилно, като хипнотизирани зайци сме, виждаме змията, а не може да помръднем.
цитирай
6. lidislidis - Време е за Народна Европейска революция - на всички народи, едновременно, да е като цунами и да не знаят от Брюксел къде първо да се опитват да смачкат народа.
23.09.2015 19:52
Moже, би това ще бъде единственото правилно решение на тази изкуствено забъркана каша в Европа.
Политиците ни са глухи за съдбата на народите си. Стачките не помагат. Протестите от опозиционните партии в Парламените не помагат. Ето и днес цял ден парламента ни с всичките си партии упрекват работата на правителството, а премиера е при Меркел на индулгенция, дори и не слуша народа и с голямата ножица продължава да реже дори в 276 г Хелзински Университет 1200 служители, като ги съкращава , от чистачката до професори... За бежанското нашествие всички виждат. Никога не съм предполагала, че това може да се случи във Финландия. Както и в цяла Европа. Наистина европейците са като под хипноза всички и чакат упоени края си...
Поздрави, BLIZ!!
цитирай
7. kbalenciaga - Олигархията направи нещо уникално
24.09.2015 12:17

ВКАРА ВОЙНАТА В ЗАПАДНА ЕВРОПА!

И то по, на пръв поглед абсурден начин.
Но е Факт.

Последиците ще са доста.
Но най-открояващата като че ли е, ограничаването на свободата.
И тук изниква въпроса, защо успяха да го направят толкова лесно?

Отговора е, че вероятно западняците са лесни за манипулиране, както и добрата организация, за да се случи всичко това.

Според мен, тайните служби, техните доносници, и най-вече платените дезинформатори, които са внедрени във всички сфери - медии, интернет форуми, блогове и т.н. са едни от основните действащи лица, всичко това да бъде изпълнено така ефективно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lidislidis
Категория: Изкуство
Прочетен: 3256029
Постинги: 1305
Коментари: 6941
Гласове: 13697
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031