Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2013 21:49 - САГАТА НОИ И ''ГЕРОИТЕ'' ОТ БЛОГА
Автор: lidislidis Категория: Изкуство   
Прочетен: 5053 Коментари: 10 Гласове:
19

Последна промяна: 26.12.2013 01:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


  Така наречената история с НОИ прераснала в сага и продължила с Дирекцията Европейски регламенти и договори  води началото си от 2009 година.
 Този документален мутренски сериал, започва със заболяването на крайниците ми (ръцете) в следствие на 3 несполучливи операции, 1 в България и 2 във Финландия.
Диагнозата е карпални канали, с усложнения и засегнати нерви на гръбначен стълб и шиен прешлен при операциите, придружени с  висок холестерол и сърдечна недостатъчност, a сега в момента и диабет*. Направени са всички комплект изследвания , магнитни снимки, скенери, проведени са десетки консултации и по препоръка на финскте  лекари трябва да се пенсионирам. Да, ама не! Тепърва предстоят трудностите създавани умишлено от корумпираните български чиновници,и крадливи дирекции с мутренски структори по Европейски договори лекарски комисии и ТЕЛК и от  Иванова от НОИ подпомагана от Гинка Димитрова която изнася данните ми за адрес, телефон във Финландия, които е взела от подадените ми документи в НОИ! Развява снимки, търси работодателите ми от Финландия, децата ми, данните им и залива блога и нета с  незаконните си занимания, заедно с Ангелина Пискова и Сава Павлов с цел тормоз и лично облагодетелстване със средства.

През  2009г. до НОИ са изпратени всички необходими документи изследвания, консултации, заключения и едва след 1, 5 година получаваме отговор на развален и невъзможен писмен  английски " Можеме да я пенсионираме само по лудост, като получим съгласието й да бъдем опекуни на имотите й в България( апетитен тристаен лукс апартамент в Несебър и няколко десетки декара земеделска земя в Софийско)! Гинка бърза и изнася номера на ниви и ливади в блог бг, които е взела от Елинпелинска поземлена комисия с цел да продава, като ""опекунка""!Създава десетина ника( zlokche, velavela, alyaly, aly, alyyally и т.н от които публично, заедно с грапата ме нарича Лудис, луда, лудка,в постинги, коментари и лични, като тактика и с цел! Заедно с Павлов спира и блог lidis , без никаква причина, като преди това ме засипват с неприлични ругатни, тормоз и цинизми публично

http://lidis.blog.bg/

Блога не излиза с нови постинги и е техен терен за тормоза ми! Това личи от коментарите  им в него.

В съшото време НОИ пише изрично до мен "" Не ни търсете и не комуникирайте с нас с имели, факсове и писма""!Чакайте да свърши преиската!( или да се разбира, трай коньо за зелена трева от мафиотите)" подпис Шеф Иванова от български НОИ.


Фински Пенсионен Институт прави възражение"
Как ше я пенсионирате с психично заболяване и ше я водите на отчет, като не е луда, според представените ви от наши лекари изследвания скенери на главата, няма данни за епилепсия, шизофрения ,циклофрениа,нема наличност на мания и всички останали психо заболявания?! Тя има наследници и състоянието й изключва да сте опекуни на имотите й в България!! Какви са тези ваши закони?!  Кореспонденцията ни е за представяне от вас българска част от трудов стаж и инвалидна пенсия, не е брокерска тема, нито лъжливи и ваши фалшиви нови диагнози сервирани  от вас!! "Вие не си знаете работата!! 

Отговор се получава след 8 месеци от български НОИ" 
Ами, като не ви изнаса,  тогава да си   дойде болната в България и тук наново да й се правят изследвания!Като си плати за 20 години здравни вноски! Такива са ни законите!  * (Да носи торба с пари и да лепи на челата на лекари и гадове от НОИ)!

Възражение от Фински институт "
По кой закон вие в България не признавате нашите изследвания? Тя живее тук и има здравна подсигуровка при нас вече 2 десетилетия! Ние ви искаме пенсия за минал период на неин стаж, а не нови диагнози и нови прегледи и опекунства! Затрупвате ни с грешни преводи на английски, измисляте нови диагнози и не спазвате установените ЕС правила за кореспонденцията, като я бавите с 2 години, при срок по ЕС ЗА 6 МЕСЕЦА? 

След 7 месеци  отговор от български НОИ 
,, Добре, де пенсионираме я! Ама ше й даваме пенсията само на териториата на Бг. , болната трябва да идва всеки месец лично да си получава пенсията,или някой неин близък от България, или БНБанка ше взима  парите на место за да  ги пази и стопанисва! Нашите български  банки са факири пазачи!!
Тук декември 2012 Гинка побеснява и пише постинг с клетви и заплахи, който блог бг модератори награждават с грамоти и веят 3 дена на лична 1 страница! Да се знае и види мутри шо могат! Мутри и прости мутреси!"


Фински НОИ с възмута
 
" Е няма такива закони в ЕС! Я си научете законите!

Отговор от български НОИ"
Да постигнем споразумение, като  болната отива всеки месец в полицията на Финландия и там някои полицай с печат, подпис и егененето му и адреса му и трите му имена  ни удостоверява, че тя е жива!"Ако иска да добавим и стажа и по майчинство, да ни изпрати имена,  ЕГН, адрес, банкови сметки,IBAN номера, телефони и на децата си за СВРЪЗКА с тех!! 

Отговор на фински НОИ
 " Кой измисли този закон?!Каква свръзка с деца? Тя да не е затворник, та полицай ше ви издава документи? Ние имаме пенсионери от цел свет, това чудо ,като вас и законите ви не сме видели!!?? Какво е това самоуравство? Вие в ЕС ли сте, или къде?? Няма такива  закони в ЕС и ползвайте професионален преводач по английски, не ви разбираме разваления английски по документите! Гоглето ли ви превежда? 
До 10 дни да се изплати сумата от началото на преписката ни преди 4 години до днес!

Български НОИ
 " Ок! Нямате проблеми! Ама след това  спираме пенсията,ние имаме проблеми с парите! Пенсията по болест се пази в наша банка и след 1 година, през  октомври 2014, ако ни потърсите и намерите тогава (я камилата, я камиларя), ше и се изплати през август 2026! До тогава тази пенсия е наша и ше си я делиме, както до сега!

Фински НОИ
 " Нека Страсбург ви каже дали е възможно това "Достатъчно ни разигравахте 5 години!

За връзката на Ангелина Пискова , Гинка Димитрова и Сава Павлов набавят данни от нета и гоогле с цел облагодетелстване   и ролята им в тази трагикомедия САГА НОИ в следваш пост!

Eто тук един постинг награден от модерацията и висял 3 дена на 1 стр, като показност на  деградацията и връзката НОИ и ""блогерката"" Гинка Димитрова


http://allyally.blog.bg/novini/2012/12/08/ludka-shte-vidi-pensiika-po-bolest-na-kukuvo-leto.1028624




Гласувай:
20



Следващ постинг
Предишен постинг

1. lidislidis - Не са ми нужни минусите, разберете се кой от вас ги слага и спира постингите ми?!
23.11.2013 22:02
21:39 - nikikm
20:24 - milady
цитирай
2. lidislidis - Къде е героинята?!
23.11.2013 22:04
Kъде е другата връзкарка с НОИ, да нахрани детето си с инвалидната ми пенсия?
16:59
Журналистка

Далавера, далавера ,
как със нея да се меря?
Тя е проста журналистка
и се за пари натиска
Чест отдавна е продала
но глупашки все подписква
грозна, глупава проклета
жертви търси си из нета-
в тях се вре да ги краде!
Пенсии дели със НОИ
тя е протеже герой!
Партията майка я закриля
с чужди денги и постиля!
Тъпо и партийно протеже
назначено да краде!
Фондове за катастрофи,
фондове за болни по пантофи
стъпва тежко и краде,
Пет години мен ми яде
пенсията, кат мезе!
И имота ми продаде
но съдът я днес зове!

Изтриването ми от блога,профила ми в гоогле , което стана система, НЕ Е РЕШЕНИЕ, нали ПРЕСТЪПНИЦИ?
Хранете се с трохите от българската ми инвалидна пенсия! Хранете децата си да наддават на тегло! ''Герои'' и ''героини'' български !
цитирай
3. lidislidis - Не е действала сама, а с дружки и от НОИ, и от блога
23.11.2013 22:36
анонимен написа:
Как е възможно това? Гина да ти гепи пенсията?

Доказано е не от мен , а от компетентни органи, Аз мълчах с години на посегателствата в блога от компанията за изнасяне на данни, на триене на блогове, на заканите им, на псувните и издевателствата им от десетките им никове, дори от ника на оня с жълтия потник, Митко от гръцко, който провъзгласиха за мъртъв, ТЕХЕН НИК БЕШЕ ДА ТОРМОЗЯТ ХОРАТА В БЛОГА!
цитирай
4. joysii - Доста гнусна постъпка на местните ...
24.11.2013 10:39
Доста гнусна постъпка на местните звезди.
Но за Гина изобщо не се изненадвам. Тя е оригинал коза. Само дето не допуска, че все някога ще си намери майстора и от нея ще останат само кокалите.
Лид, търси си правата! Ще успееш.
А гаднярите Господ ще ги накаже.
Поздрави!
цитирай
5. lidislidis - Благодаря за коментара, Джойси!
24.11.2013 19:07
joysii написа:
Доста гнусна постъпка на местните звезди.
Но за Гина изобщо не се изненадвам. Тя е оригинал коза. Само дето не допуска, че все някога ще си намери майстора и от нея ще останат само кокалите.
Лид, търси си правата! Ще успееш.
А гаднярите Господ ще ги накаже.
Поздрави!


Относно темата на поста ми, злоупотребата от НОИ по всички показатели време за преписка, закони, изтичане на информация, деградацията на ТЕЛК и служителките му, лъжи, крадене,спиране, делене на пенсията ми и тн съм дала съгласието си Фински НОИ да води делата ми с доказателства за злоупотребите в периода 2009/2013, тъй като всяка документация с тези смешни циркове от криминалните на бг НОИ, е минавала и минава чрез адвоката на посредника фински НОИ, Относно Гинка и компанията й Пискова и Савичка, съшото, като искам да припомня, че 8 г, блогвам и нито аз, нито друг блогър от блог бг е изнасял чужди данни, снимки, адреси,имотни състояния, ниви, ливади, имена на деца, заплахи, обиди и създавал извън блога такива гнусни криминални актове! Това са Гинка, Савата и Пискова само , това се вижда от блоговете им,oт постингите и коментарите им из блог бг, то си е за тяхна сметка! Ум царува, ум патки пасе, те са от последните и показно го демонстрират в нета!
Поздрави и приятна седмица !
цитирай
6. lidislidis - :) ;) Нека !!! Не и е за сефте с фалш! Taka e 8 години!!!;)
27.11.2013 02:19
анонимен написа:
хахахаха как е възможно ти да си №1 в изкуствуту сега wonder цяла нощ ще се
помпа да те свали от екран:))))))))))))))))))((((((((((


Измислила си име, сложила си каринка за маска , вмесо исtинска снимка и дава на ръчна ! Греха й не е само в помпите, ами в 130 те ника, откъдето сипе ''културни'' псувни и ругае блогерите деноношно! :) ;) Смешна и жалка фалшива ''прима'' :)
цитирай
7. lidislidis - Да, блога рилича на частен отдавна
27.11.2013 16:07
анонимен написа:
lidislidis написа:
анонимен написа:
хахахаха как е възможно ти да си №1 в изкуствуту сега wonder цяла нощ ще се
помпа да те свали от екран:))))))))))))))))))((((((((((


Измислила си име, сложила си картинка за маска , вмесо истинска снимка и дава на ръчна ! Греха й не е само в помпите, ами в 130 те ника, откъдето сипе ''културни'' псувни и ругае блогерите деноношно! :) ;) Смешна и жалка фалшива ''прима'' :)


ако има 130 ника не означава ли че всички си говорят само с нея хахахаахахаха
може и блога да е неин защото и списанието започва с нейните писаници
с Ка4ак са си близки роднини или друго


Неосноваелното елементарно присъствие с фалш надписани
прочита, гласове от едни и съши на 1 е жалка показност за деградацията на сайта. Относно блог списания и издания на едни и съши, това е лоша реклама на пошлост и не е изкуство, а буди смях и отврат, но така си мислят , че са извеестни, Та, имаш право да мислиш саита за частен и посредствен, а не публичен и цивилизован, много колеги блогъри напуснаха, заради това, от срам и погнуса от средата и обноските тук.
цитирай
8. gosho568 - За мръсотийте ги бива, съмняваш ли се..? ;)
27.11.2013 22:22
Какво, мерило за престиж и интелект, може да е блога... никакво!!!
цитирай
9. lidislidis - Никой не може да се скрие от глупостта си. Издават се сами .
08.12.2013 23:56
анонимен написа:
НЯМА ГИ ИЗПОКРИХА СЕ, А ТАЗИ МИЛЕЙДИ ЗНАЕШ ЛИ КОЯ Е? МОЖЕ ДА Е
НЯКОЯ ПОД ПРИКРИТИЕ.


Тука са и миледи е тяхна, помпат се яко от 1 стр, да им гледа глупостта цял блог!
цитирай
10. lidislidis - За неудачните и блога е сламка
08.12.2013 23:59
gosho568 написа:
Какво, мерило за престиж и интелект, може да е блога... никакво!!!

Както и за криминално проявените с връзки в НОИ ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lidislidis
Категория: Изкуство
Прочетен: 3252137
Постинги: 1305
Коментари: 6941
Гласове: 13697
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031