Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2011 16:42 - СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ / ВРЕМЕНЕН ПОСТИНГ/
Автор: lidislidis Категория: Изкуство   
Прочетен: 1012 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 29.12.2011 18:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image
"СТОП  на блудството с фотографията"   
сн. Лидис
 Новогодишен  поздрав  пожелание до "колежката" "фотографка"

Този мой  поздрав е съвсем добронамерен, макар дълго да наблюдавах блудството с фотографията в блога от  една група, която вреди на любителката с хоби фотография с приетите норми на  безпочвени хвалбевствия, тъй като групата не разбира дори от любителска фотография.Потвърждение на думите ми, ще откриете в дежурните им коментари, без да влагат анализ, а по инерция, по приятелско комшийско хвалене.
Второто ,което ме възмути е, че същите тези "хвалители" , действат криминално и в разрез с правата в блога, като се възползват от несъвършенството на системата и "надрусват" умишлено гласове и прочита. Това го правят може би по инерция, свикнали и в живота си така  на лъжи и измама, на терор към другите, от позицията си на  уж "издигнали" се  с подобни средства и в обществото на България.Но в блога е долно, тъй като има и различни хора , с различен манталитет и култура.
Въпросът ми е и към групата маниполатори хвалители. Как се чувстват и те , като блъскат фалшиви прочита и същевременно се правят на творци и радетели за истини.

Ами или си истински, или не си!
Или си блогер, или не си. Няма смисъл да правиш другите на балами и с непочтени средства да се самозабравяш и тъпчеш блогерските права на другите блогери!!!
Не зная и те как се чувстват?
Затова ги питам в коментара си и им желая да не се излагат, а да са човеци  към другите и себе си..
С най- добри чувства и пожелания за Новата година да не се излагат пред  нас блогерите и читателите на блога.

МОЙ КОМЕНТАР

16:07 - Не зная как се чувстваш с надписани прочита и хвалби от хора, които не разбират от фото?  Това прави ли те щастлива? И начините с лъжливи прочита  и те ли те правят фотограф ? 
 Снимките са лошо направени, някои не са на фокус, да не говорим за темата, че нищо не казват на зрителя. Както и да не говорим за хората, които те обсъждат, като приятел, но ти вредът с това- ласкателства , надписани гласове, прочита и т.н от тях, които излагат и себе си, като хора на корупцията, свикнали да лъжат и мажат, да мачкат другите и да викат на бялото черно , станали огледало на анархията и хауса в България, двулични и свикнали от всичко да извличат дивиденти за себе си. Съжалявам, че ти го казах, но е така.

Постинг: Бродиране на зимата
Автор на постинга: yotovava

Редактирай | Изтрий

Желая  на фотографката любителка и на групата й приятели  много здраве и да  не се превъзнасят идната година с фалш и  крими методи в блога, ами да  прочетат повече за фотографията и да се поупражняват да снимат, тъй като не са учили фотографски училища и  е излишно да се самонапомпват и  излагат в блога, та макар и любители да са и да са жадни за блогерска слава , без покритие.



Гласувай:
5



1. trubadur - Много пъти съм писал,
29.12.2011 19:39
че Йотова е бедствие - убива фотографията по особено жесток начин, а мръсните номера с четенията и гласовете са общоизвестни.
цитирай
2. lidislidis - Не съм следяла какво си писал, но е очевадно за всички този бандитизъм в блога
29.12.2011 20:45
trubadur написа:
че Йотова е бедствие - убива фотографията по особено жесток начин, а мръсните номера с четенията и гласовете са общоизвестни.


Надуване на прочита и наглите й коментари, когато подпийне с компанията си и започва да ръси отзиви за снимките ми, които е изследвала до подробност, преди да откраде и да ни показва части от тях. Днес в коментар даже ми каза , че гроздето е високо, демек тя гроздето!")))))))))
Грозде с надписани прочита и изтрити блогове на четени блогери...за да е високо!
Не бях виждала подобна наглост от любител с хоби фотография.
Щадяла съм размазаните и ненафокус нейни снимки на любител и не съм вземала отношение в коментари...но тази наглост с надписваните четения и групата, която й пригласят не само със смахнати коментари , но и с тези надписвания на гласове и прочита , да показва нагло в коментари и в коментарите на групировката около нея, че с цената на всичко гнусно ще е фотограка да ми извиняват... долно е и не е приказка! Както и не са за показване снимките й на любител с груби грешки при заснемането...Тези мутренско демокртични методи не вървят никъде. На зле е тръгнала с похвата си с мен.
цитирай
3. анонимен - Аз мисля, че Йотова много перфидно ...
30.12.2011 09:36
Аз мисля,че Йотова много перфидно се подиграва на всичките си подмазвачи.Те даже не се усещат или понеже са малоумни им е все тая.
Като гледаш ,все са едни и същи ихвалбите им са едни и същи.Просто едно зловонно блато-снимки,хвалебствени коментар,надписани влизания.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lidislidis
Категория: Изкуство
Прочетен: 3271242
Постинги: 1305
Коментари: 6941
Гласове: 13697
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930