Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
11.08.2017 18:46 - Путин нашият вожд
Автор: worldissue Категория: Политика   
Прочетен: 8862 Коментари: 20 Гласове:
-15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Достатъчно бе руския президент да си свали фланелката и да се гмурне в реката и по западните медии се понесе истинско цунами. Вниманието към тридневната почивка на Владимир Владимирович в чуждите медии бе дори по-голямо отколкото в руските.  

Да не говорим какво е вниманието на българските писачи към Путин. В дир.бг (поглеждам новините там, когато си проверявам пощата)  Путин стоеше в лентата с главните новини два дни подред. „Путин два часа преследвал щука” – съобщаваха подробно родните журналя. Чудя се дали Бойко не ревнува към Путин. Руския президент получава в българските медии доста повече внимание, буквално всяка негова дума се цитира и изследва под лупа от нашите псевдо-журналисти. Борисов такова поклонение не получава.

Ето преди няколко дни родния пожизнен премиер се снима по шорти, демонстрирайки голото си шкембе. Преди това пък президента реши да се направи на „човек от народа” и се снима по потник и боси крака в резиденцията си. Е, и в двете снимки имаше доста селски колорит, който обаче не впечатли особено родната публика. Пък и на фона на Путин и Бойко и Радев прекалено бледнеят. Премиера се опитва да украсява аграрния си образ с мутренски чар, но и това не помага. И западните медии не се впечатлиха от мощната гръд на Борисов и нищо не написаха за него. Общо взето каквато страната, такъв и премиера…

Но Бойко и генерала-президент не са единствените, които се опитват да подражават на Владимир Владимирович. Не винаги трезвения украински олигарх-президент Порошенко също се опитва да копира северния си съсед, возейки се в кабината на изтребител. Съдейки по саркастичните коментари в интернет, народа не е особено впечатлен от въздушните изпълнения на върховния главнокомандващ олигарх. За Порошенко дори се говори, че с часове прекарва в социалните мрежи и чете коментарите за себе си.

На западните медии не им дава мира голият торс на Путин. Едните го обвиняват, че излъчва прекалено много мачизъм и експлоатира образа на алфа-самец, което във времето на тоталната толерантност и педерастия си е просто недопустимо. Други пък се опитват да открият някакви тайни знаци и скрити послания в снимките на руския президент. Всички обаче признават, че Путин е в отлична физическа форма – нещо, с което повечето западни лидери не могат да се похвалят (за Елцин пък да не говорим). Ако някой от европейските тюфлеци и брюкселски бюрократи ги хвърлиш в реката, те горките няма да могат да изплуват. Не че някой ще съжалява ако потънат де, дори обратното...                      

За Путин постоянно казват, че бил изолиран, че се бил страхувал, че дните му били преброени и т.н. Обвиняваха го, че бил най-богатия човек на планетата, но не можаха да намерят нито една негова офшорка или недеклариран доход. Западните „експерти” обаче са убедени, че той просто задължително трябва да е корумпиран, имайки предвид каква власт има в ръцете си. Явно те съдят за Путин по американските и европейските му колеги, които често се замесват в корупционни скандали. Но и досега никой не можа да изкара някакви документи и да докаже, че руския президент е корумпиран и приказно богат. За „изолацията” и „страха” на Путин е даже смешно да говорим. Постоянно някой умник пише, че дните му са преброени, че той е болен и ей сега ще се случи преврат. И така вече осемнайсет години подред…

На този фон е забавно да наблюдавам телодвиженията на московската либерална „опозиция”, която просто е обсебена от образа на Путин. За тях той е страшен тиранин, те всеки ден се „борят” с него в интернет и се правят на „жертви на режима”.

Има един руски блогър, който всеки ден пуска клипчета в ютуб, разказвайки колко е зле Русия и колко лош е Путин. Същия много активно агитира за Навални. В последно време въпросния блогър твърди, че от Кремъл (!) му слагат дислайкове под клипчетата и срещу него работи цяла армия путински ботове. Тоя тип дори обвини руската служба на ютуб, че са агенти на Кремъл и даже искаше среща с представителите на ютуб, за да му обяснят официално дали работят за Путин. И това не е шега, тоя тип се е взел доста насериозно и си мисли, че Кремъл се бои от него и крои коварни планове, за да му разваля статистиката…

Навални е другия известен „борец” с режима и „политик”. Макар че той е толкова политик, колкото аз съм ескимос. Руския народ така го „поддържа”, че основната му публика станаха децата. Именно за тинейджърите той прави клипчета в ютуб, тъй като те са основната публика на сайта. Хлапетата са лесни за манипулиране, имат много свободно време и затова винаги могат да бъдат изкарани на митинг. Освен това по-възрастните поддръжници на опозицията, които излизаха на митинги през 2011-2012, впоследствие се разочароваха от Навални и престанаха да ходят на протестите му. Освен това за изминалото време главните лица на руското протестно движение успяха да се изпокарат и разделят, борейки се за влияние и пари. Допълнителен разкол предизвика и предателската позиция на либералите, които се обявиха против присъединението на Крим и подкрепата на Донбас. Ясно е, че не на всички протестно настроени подобна анти-патриотична позиция би допаднала.

Навални също така никога не помага на задържаните протестиращи и ги използва просто като пушечно месо. На един от последните протести („многохилядните” му протести в Москва не могат да съберат повече от 1000 души) той обещаваше на малолетните си поддръжници, че ако ги задържат, те ще получат по 10 000 евро от Европейския съд. Много от пубертетите наистина повярваха в това и някои от тях даже размишляваха в интернет как ще изхарчат тези пари. Но Навални в типичен свой стил се отдръпна от думите си и не помогна на никой, заявявайки че не е обещавал нищо на никой.

Колкото и да плюят срещу Путин, било то в Русия или чужбина, трябва да признаем, че той е един от най-ярките политици на новото време. Затова и личността му се коментира всеки ден, дори и от хора, които нямат никакво отношение към Русия. В българското интернет пространство Владимир Владимирович е по-популярен дори от Бойко. Американците също постоянно коментират Путин и скоро сигурно ще започнат да го обвиняват и за дупките по пътищата си. Никой друг политик не привлича такова внимание като руския президент. Личността му стана култова и със сигурност тя ще бъде повод за дебати дълго след като се пенсионира. Някои казват, че той бил несменяем. А какво да кажем за родния премиер, който няма никакво намерение да слиза от власт? Ами Меркел? Тя кой мандат подред ще кара? Защо никой не казва, че ѝ е време да се пенсионира?   

Чудя се само за едно – какво ще правят дир.бг, когато Путин все пак се оттегли? За какво ще пишат? А какво ще правят родните тролове и „иксперти”? Бойко все пак не е толкова интересен, пък и омръзва да го кълнеш всеки ден. Иска се разнообразие.

Няма смисъл хората да се оплакват, че Путин е „несменяем”. Ако той имаше достоен конкурент, който да обладава с подобни силни качества на политик, то хората щяха да гласуват за новия кандидат и Путин щеше да се оттегли. Но докато разни прошляци и клоуни като Навални се правят на „алтернатива” на сегашната власт в Кремъл, то Владимир Владимирович действително няма да има на кого да сдаде поста си.

Както се казва, не от всяко дърво става свирка.                     




Гласувай:
11



1. kusshell - На 3-ти март всички на Шипка! Ще се ...
11.08.2017 22:38
На 3-ти март всички на Шипка! Ще се даде знак за дълбока промяна. Присъствието ви е задължително. Бъдете щастливи и оптимисти! И на това леберастко психодясно робство скоро ще му дойде края.

Ще ви раздаваме оръжие. Излизаме в балкана, осигурили сме ятаци. Нашата цел е край на американското робство и ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО НИ КЪМ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ.

СМЪРТ НА НАТО! БЪЛГАРИЯ - ЧАСТ ОТ РУСИЯ!!!!!!
цитирай
2. freoldmen - Първият педал даде минус. 20:54...
11.08.2017 22:43
Първият педал даде минус.
20:54
Като му знам никовете, няма да е последен.

Абе, Полигорчо, спретни по-добре някое стихо за евроатлантската ценност
педали като теб да възпитават деца.
Децата ни.
цитирай
3. ezzel - Путинските лайна пак са се напом...
11.08.2017 23:01
Путинските лайна пак са се напомпили.
Блогът вони на п.....а.
цитирай
4. putinoid - ВЕЛИК Е ПУТИН ,БОГ НАШ!
11.08.2017 23:52
ВЕЛИК Е ПУТИН ,БОГ НАШ!
цитирай
5. apostapostoloff - Нормалните, читавите хора по света
12.08.2017 05:50
5 пари не дават за твоя Путкин.
цитирай
6. 4huddovi6teto - Куш идвам!!!!!!! Чу
12.08.2017 08:35
Куш идвам!!!!!!!

Чу
цитирай
7. ivanbaichev1978 - ДА МИ ЯДЕТЕ КУРА МРЪСНИ СОРОСОИДНИ ...
12.08.2017 12:03
ДА МИ ЯДЕТЕ КУРА МРЪСНИ СОРОСОИДНИ СВИНЕ!
цитирай
8. freoldmen - На 3-ти март всички на Шипка! Ще се ...
12.08.2017 12:55
анонимен написа:
На 3-ти март всички на Шипка! Ще се даде знак за дълбока промяна. Присъствието ви е задължително. Бъдете щастливи и оптимисти! И на това леберастко психодясно робство скоро ще му дойде края.

Ще ви раздаваме оръжие. Излизаме в балкана, осигурили сме ятаци. Нашата цел е край на американското робство и ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО НИ КЪМ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ.

СМЪРТ НА НАТО! БЪЛГАРИЯ - ЧАСТ ОТ РУСИЯ!!!!!!


Да, Куш, излизаме в балкана!
Путин ще ни осигури оръжие.
Строй се, преброй се!
Аз, Куш, Борн, Венци, Ванката Байчев - всички сме за свободата!
Искаме да сме част от великата Русия!
цитирай
9. germantiger - :)
12.08.2017 13:17
ТОЗИ ЧОВЕК Е ЖУЖЕ И ИМА ЦИЦИ - мастит.

Винаги съм се усмихвал пред физическата несъстоятелност на КАПУТИН като мускулатура и фигура?!
цитирай
10. radostinalassa - ...
12.08.2017 14:29
Има някакви подозрения,че и той е масон,че е подменен с двойник.Но Елцин го доведе на власт,дано да е изкупвал греховете с с този жест.
цитирай
11. freoldmen - С този постинг върви преброяване ...
12.08.2017 14:46
С този постинг върви преброяване колко ника има

клетия пендел Полигор. Дотук 19.
цитирай
12. kuschell - 5 пари не дават за твоя Путкин. Кр...
12.08.2017 14:47
apostapostoloff написа:
5 пари не дават за твоя Путкин.



Кретен, кой си ти бе, гнидо нищожна, дето ще даваш наклон на сайта. Ти си някаква нула, дето няма думата изобщо. Тъпак смотан! Ще те размажа като лайно ако ми се мернеш пред очите.
цитирай
13. blackpreddator - трябва малко ред да има ребята аз ...
12.08.2017 15:37
трябва малко ред да има ребята
аз като най интелигентен от всички поемам командването
на първо време ще действаме в русенския район където аз ще осигуря логистичната част на операцията
ще следваме примера на нашите велики руски братя
както те образуваха в Украйна Донецка република ние ще провъзгласим русенска нардна република ще насрочим референдум и ще се присъединим към русия в срок от няколко месеца
цитирай
14. apostapostoloff - Кагебешниците са наричали
12.08.2017 15:38
своя колега Путкин "Фаса" и този праякор много, ама много му приляга.
цитирай
15. bornn - ДА МИ ЯДЕТЕ КУРА МРЪСНИ СОРОСОИДНИ ...
12.08.2017 16:11
анонимен написа:
ДА МИ ЯДЕТЕ КУРА МРЪСНИ СОРОСОИДНИ СВИНЕ!




облиза ли ташаците на вова
я опиши как се чувства путинско лайно след като е облизало путя
цитирай
16. putinoid - ПУТИН Е БОГ!
12.08.2017 16:14
ПУТИН Е БОГ!
цитирай
17. freoldmen - ПУТИН Е БОГ! Вярно е, Всички ...
12.08.2017 16:20
анонимен написа:
ПУТИН Е БОГ!



Вярно е,
Всички да се поклонят!!!
цитирай
18. freoldmen - Путинските лайна пак са се напом...
12.08.2017 16:23
анонимен написа:
Путинските лайна пак са се напомпили.
Блогът вони на п.....а.



Не вони ,а ухае на нашия Бог!!!
Путя е пендел като мен
цитирай
19. yootova - И аз, Валери!
12.08.2017 16:27
анонимен написа:
Куш идвам!!!!!!!

Чу


Мисля да воювам гола до кръста и да плаша враговете с мощния си бюст.
цитирай
20. krumbelosvet - Аз симпатизирам повече
12.08.2017 19:05
Аз симпатизирам повече на дядо Либен и на дъщерята на Хаджи Генчо. За щастие, колкото можем да помогнем на Путин, толкова можем и да му навредим. Единственият СОБСТВЕН сигнал, който излъчва нашата ОКУПИРАНА и УНИЩОЖАВАНА страна е, че умовете ни още не са превзети от русофобията и либерастията.
А палците надолу ги е напомпал някой от путкомислешите врагове на Русия. Ами ако следващият президент е Винокуров? Или КУРОПАТКИН (имало е такъв генерал)?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: worldissue
Категория: Политика
Прочетен: 3215567
Постинги: 1118
Коментари: 1737
Гласове: 1754
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031