Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2016 19:16 - Европа се самоубива с късата си историческа памет и изопачаването на историята умишлено
Автор: lidislidis Категория: Политика   
Прочетен: 5565 Коментари: 19 Гласове:
27

Последна промяна: 06.03.2016 01:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                   ЕВРОПА СЕ САМОУБИВА   Тези които не знаят историята- са обречени да повтарят грешките oт историята.

Тези които я подменят с лъжливи страници- сами се обричат на гибелта си.

Никой ли не си спомня вече историята на Европа,
че толкова грешки се повтарят и се обричаме сами?



  image
  

image 


image


image
 

image

 
Снимките в постинга са на Дейли Мейл”от македонската граница 5 март 2016г. където чакат над  10 000 агресивни мюсюлмани, тръгнали да превземат Европа, тъй като им е обещана. РАЗМИШЛЕНИЯТА В ПОСТИНГА СА МОИ!




Няма такава повратна точка в историята, когато ислямът е имал симпатия и разбиране към Европа, за разлика от Европа, която винаги е имала симпатия към всички култури и религии.
Както и сега.Европа никога няма да се научи да не греши, тъй като е късопаметна. На кого помага ЕС?
На новото мюсюлманско население на Европа, което в момента вкарва през границите от Турция към Европа.Или на самата Европа да загине? Чия маша е ЕС и за кого работи?



image



Нима никой не вижда в момента, че турският премиер Ердоган иска да получи обратно всички свои територии на Османската империя и използва тези бежански потоци като троянски кон, който може да превземе страната отвътре. Никой ли не  разбира, че това в изнудване на Европа от Ердоган? Турция  увеличава бежанците и рекета си към Европа през този период в същото време има искания да изпрати  бежанците към Гърция. Да строи град за бежанците в Сирия и всичките милиони от този град да регистрира и прекара законно в Европа.За какво са на Европа милиарди мюсюлмани, че чак градове да им се строят и да се точат години наред да се заселват в Европа? Това бъдете сигурни не е мечта на Ердоган да стане носител на нобел за мир, а да господства и да постигне мечтата си за султан на Европа.
Човек се чуди, че тези мюсюлмани "бежанци" са почти всички млади мъже, защо? Ами армия са, кой да пратят да трепе и изнасилва? Те са верни на историческите си методи за завладяване. Спомнете си какво са правили с българите преди 600 години, ами не са мръднали оттогава, коранът им не се е изменил, а той е велика наука за тях и стил на живот. Следват го.
В допълнение всички от тях, независимо от страната си казват, че много искат да дойдат и работят в Европа. Какво ще работят? 
Нима на европейците не им е известно, че арабските и африканските
мъже не са бачкатори и не работят дори в собствените си страни? За каква работа става въпрос?
Да не говорим, че 80% от тях са неграмотни войници. В Европа няма война засега, а те са специалисти по войните. Това ли ще им е работата в Европа? На кого разчитат?


image 

На Съединените щати се дължи идеята за Новия Световен Ред , те искат хаос в Европа. Рокфелер открито заяви: "Ние всички се нуждаем от хаоса около нас, за да приеме новия световен ред". Но ислямистите използват възможността да приложат свои собствени цели, това е за да си възстановят османските планове за границите, както и да се създаде голям ислямски халифат, а именно "Мюсюлманското братство" вече с единствен управител султан Ердоган и евентуално везири в съответните сегашни европейски страни. Това е по плановете на САЩ и са взети под внимание при създаването на този нов световен ред да бъде: една страна, едно правителство, една валута, една религия, която възнамеряват да разработят с Ватикана, за да се изповяда от всички жители на Европа. Християнството ще се изхвърли, дори ако от друга страна, християните са доста добре вече и са развили религията си, като мирна основа в обществото им.
На Америка не й трябват конкуренти, а слуги. Елементарни и лесна плячка за докопване на европейските природни богатства, което е целта на този нов световен ред, преди беше за цел демокрацията и я установиха дори насил, а сега е нов ред.
Ще бъде обособено едно доста изостанало в развитието си европейско общество, което да е покорно на Америка и с Америка.Трябва да се помни обаче, че само християнските страни са се развили. Само християни са измислили през вековете до сега  всички изобретения, фармацевтични продукти, инженерство и информационни технологии. Мюсюлманските  страни не стават за мислители и нямат представители в прогреса на човечеството.Това е така, благодарение на религията им, която принуждава хората да живеят постоянно във
варварския период от времето преди 1400 години, когато Мохамед е живял и да спазват правилата на живота му.
Те се придържат към писанията на Корана. А всички знаем и сме чели и слушали и виждаме на какво ги учи той. На убийства, на незачитане никакви права, освен правата на властващите и силния пол, мъжете. Дори отношение към болните е садистично, защото те са нечисти според Корана. И същите тези сега стоят по границите агресивни и напират да завладяват Европа. Според Корана мюсюлманите имат право да влязат във владение на  християнски и еврейски имоти, както и да ги държат роби да им работят, тъй като мюсюлмани не работят и са над другите хора, според религията и възпитанието им от векове до днес.
Дават ли си сметка европейските ръководители, че убиват Европа? Или първо са я продали, а сега я лъжат с евтини лъжи и чакат края й, за да се преместят в Америка, където имат всичките имоти, къщи и условия за един живот с цената на погубването на милиони европейски християни.
Ами европейските християни, дават ли си сметка, че ги убиват от ЕС и Америка по план? Ердоган е само маша и изпълнител, който напредва да вкарва милиони мюсюлмани в Европа, които  ще управлява не след дълго време.


@ Лидия Сиркавара

Подобен мой постинг с темата:

lidislidis.blog.bg/politika/2015/12/10/shte-se-integrirat-li-miusiulmanite-v-evropa.1413666








Гласувай:
28



1. aip55 - Очаква ни
05.03.2016 19:33
мрачно, несигурно бъдеще и ужасни неспокойни времена!.
цитирай
2. lidislidis - Да, като сме зомбирани и безотговорни за живота ни...
05.03.2016 19:39
aip55 написа:
мрачно, несигурно бъдеще и ужасни неспокойни времена!.


Като допуснахме да стигнем до това прозрачно преселение на мюсюлманите по европейските земи, можем да предположим, какво ни очаква...
цитирай
3. kozme - Всяка година хиляди емигранти пресичат границите ни,
05.03.2016 20:10
не знам защо сега така се драматизират тези миграции. Кой има изгода от този скандал с емигрантите? Вижте Меркел, колко е спокойна, Оланд - също. Има чувството че, медиите целят суматоха и скандали в Европа. Някой им плаща доста пари за да сеят раздори и скандали. Щом президентите на западна Европа са спокойни и сигурни, че всичко е наред, къде ни е проблема - ние да не сме спокойни.

Тези снимки къде са правени и кога? защото забелязах че с едни и същи снимки от преди 2 години се спекулира в интернет. Миграцията досега никой не забелязваше, но откакто МЕРКЕЛ СЕ ЗАСНЕ С АРАБИТЕ В Ирак, при гостуването й там тръгнаха спикулите и хаоса настана.
цитирай
4. gosho568 - ...
05.03.2016 20:30
Такава е горчивата действителност... Европата се ислямизира с бързи темпове!!!
цитирай
5. lidislidis - не знам защо сега така се драмати...
05.03.2016 20:33
kozme написа:
не знам защо сега така се драматизират тези миграции. Кой има изгода от този скандал с емигрантите? Вижте Меркел, колко е спокойна, Оланд - също. Има чувството че, медиите целят суматоха и скандали в Европа. Някой им плаща доста пари за да сеят раздори и скандали. Щом президентите на западна Европа са спокойни и сигурни, че всичко е наред, къде ни е проблема - ние да не сме спокойни.

Тези снимки къде са правени и кога? защото забелязах че с едни и същи снимки от преди 2 години се спекулира в интернет. Миграцията досега никой не забелязваше, но откакто МЕРКЕЛ СЕ ЗАСНЕ С АРАБИТЕ В Ирак, при гостуването й там тръгнаха спикулите и хаоса настана.


Всеки има право на мнение. Ние на север не сме спокойни тъй като сме засегнати пряко от мигрантските изкуствени вълни и престъпленията на мигрантите. Германците също не са спокойни за разлика от Меркел...Европейците също не са спокойни, само америнакофилите, които са малък процент от населението на Европа са доволни и спокойни от обстановката в Европа.
Относно спокойствието на Меркел и ЕС те няма какво да губят вече и също си е техен проблем.
Преди да качвам снимки проверявам дали са актуални. Дайте линк да видя къде сте ги виждали преди 2 години??
Не съм съгласна, че северните медии лъжат , тъй като вярвам на очите си и постингите ми са израз на личното ми мнение и възмущението на милиони северняци, което изразявам в блога си, като преди това съм прегледала форуми и новинарски материали за деня по темата на постингите ми и съм ги сумирала в преценките ми за реалност.
Приятна вечер!
цитирай
6. lidislidis - Здравей, Гошо!
05.03.2016 20:44
gosho568 написа:
Такава е горчивата действителност... Европата се ислямизира с !б


Прозрачната изкуствена бежанска политика, вече всички разбраха, че е лъжа, а Ердоган днес е спрял, като диктатор и няколко рурски медии, които го критикуват. Има голяма стачка по повода, че е диктатор и забранява свободата на словото ...
цитирай
7. gosho568 - .....
05.03.2016 20:49
Хаоса с нелегалните мигранти започна доста преди появането на снимките с Меркел и мигрантите... Хората не обичат Меркел, защото въпросната женица напълни Европа със безброй терористи за отрицателно време... (ще идват и още) Някой хора явно нямат нищо против да бъдат клани и изнасилвани..!!!
цитирай
8. sekirata - Всичкото е от лакомията
05.03.2016 22:06
за територия и природни богатства!
Алчността ще погуби света.
цитирай
9. leonleonovpom2 - Здравей, Лидия!
05.03.2016 22:09
Точни разсъждения и изводи!
Точно така е започнало нахлуването на Османлите
Като мигранти, без война И резултатът е Османската империя, на пъпа на тогавашния свят - Цариград
Сега времената са други, ама не съвсем
Ако завоюването тогава е отнело няколко стотин години, сега явно ще са достатъчни няколко десетки
Дори да не се развие този краен вариант, ударът ,който се нанася на Европа е тежък Просто войната е на косъм, като се добави и двойният играч- Турция

Спокойна нощ!
цитирай
10. lidislidis - Тази простотия и лакомия ще погуби света...
05.03.2016 23:14
sekirata написа:
за територия и природни богатства!
Алчността ще погуби света.


Да добавя и предателството, на такива управници и подкупни служители в ЕС държавите, които пригласят за собствени изгоди продават и предават собствените си народи...

Поздрави, Анита!
цитирай
11. lidislidis - Благодаря ти за оценката, Леоне!
05.03.2016 23:33
leonleonovpom2 написа:
Точни разсъждения и изводи!
Точно така е започнало нахлуването на Османлите
Като мигранти, без война И резултатът е Османската империя, на пъпа на тогавашния свят - Цариград
Сега времената са други, ама не съвсем
Ако завоюването тогава е отнело няколко стотин години, сега явно ще са достатъчни няколко десетки
Дори да не се развие този краен вариант, ударът ,който се нанася на Европа е тежък Просто войната е на косъм, като се добави и двойният играч- Турция

Спокойна нощ!


Нещата се повтарят в историята сега по същия сценари, това е показателно и тревожно. От развиващите се действия в момента прозира една голяма лъжа за тази бежанска криза, която е пагубна за нормалните европейци и носи печалби на продажниците и техните партньори и покровители от Америка. Всичко се вижда, като лошо режисиран филм от елементарни световни и ЕС политици.
Не световен ред трябва, а ред във всяка държава и раздяла с ЕС. Няма смисъл повече от евтини залъгалки и лъжи от продажници. Войната е следващата крачка, ако не го направим. Суверенитет е нужно, не сме стадо, за да ни водят на заколение. Така мисля. Нека плащаме само своите национални грешки, а не грешките на още 28 националности и предателите им. Така мислят много хора.

Поздрави и лека и спокойна нощ !

цитирай
12. lidislidis - Някои хора им се плаща да викат на бялото черно и обратно. Те са психопати.
06.03.2016 03:54
gosho568 написа:
Хаоса с нелегалните мигранти започна доста преди появането на снимките с Меркел и мигрантите... Хората не обичат Меркел, защото въпросната женица напълни Европа със безброй терористи за отрицателно време... (ще идват и още) Някой хора явно нямат нищо против да бъдат клани и изнасилвани..!!!


Важно е личното мнение на мнозинството.

цитирай
13. djani - Да, НО....
06.03.2016 09:10
Срещата на папата с руския патриарх сочи, че християнския свят е вече решен да отвърне на предизвикателствата. Да се противопостави на средновековния фанатизъм със сила, която е на негова страна. Защото в съвременния свят технологиите превъзхождат количеството на фанатиците. Идеята, че Европа, континентът, който е „произвел и изнесъл” повече смърт и разрушения от всеки друг на планетата сега е обзет от пълна парализа на волята и безсилно се движи към собствената си гибел изглежда налудничава. Европейците действително са нахлузили маски на пацифисти, докато разчитаха на САЩ да гарантират тяхната сигурност, но когато се почувстват наистина сериозно застрашени, ще действат така, както винаги в историята си. А това действие е свръхактивно и безкомпромисно. Напълно възможно е в определен момент европейските мюсюлмани да се окажат истинския „застрашен вид” на континента, имайки предвид историческия опит на Европа по отношение на отхвърляните малцинства, който варира от геноцида до етническото прочистване. Въпросът не е, дали мюсюлманите ще завоюват Европа, а дали Европа ще се задоволи просто да ги прогони, или преди това ще се пролее много кръв. Европа е континент-убиец. И когато настъпи подходящ момент, той може отново да започне да убива.
цитирай
14. lidislidis - Да, войната е назряла, но защо? Защо трябва да се стига пак до леене на невинна кръв?
06.03.2016 10:35
djani написа:
Срещата на папата с руския патриарх сочи, че християнския свят е вече решен да отвърне на предизвикателствата. Да се противопостави на средновековния фанатизъм със сила, която е на негова страна. Защото в съвременния свят технологиите превъзхождат количеството на фанатиците. Идеята, че Европа, континентът, който е „произвел и изнесъл” повече смърт и разрушения от всеки друг на планетата сега е обзет от пълна парализа на волята и безсилно се движи към собствената си гибел изглежда налудничава. Европейците действително са нахлузили маски на пацифисти, докато разчитаха на САЩ да гарантират тяхната сигурност, но когато се почувстват наистина сериозно застрашени, ще действат така, както винаги в историята си. А това действие е свръхактивно и безкомпромисно. Напълно възможно е в определен момент европейските мюсюлмани да се окажат истинския „застрашен вид” на континента, имайки предвид историческия опит на Европа по отношение на отхвърляните малцинства, който варира от геноцида до етническото прочистване. Въпросът не е, дали мюсюлманите ще завоюват Европа, а дали Европа ще се задоволи просто да ги прогони, или преди това ще се пролее много кръв. Европа е континент-убиец. И когато настъпи подходящ момент, той може отново да започне да убива.


Войната ще е следствие на неправилната политика водена от ЕС и в резултат на всички античовешки беззакония срещу европейците провеждани пак от брюкселските предатели с разни преселвания на чужди етноси и големи религиозни общества на континента, на което сме свидетели. Катастрофално е това и е заредена бомба. Само невежите не го знаят, че ако събереш на едно място представители на две различни цивилизации и започнеш да водиш геноцид срещу едната в случая европейската ти ги обричаш на война, т.е подклаждаш война както в момента прави ЕС.
По темата за господството на мюсюлманите в Европа се говори много и не е само моя фикс измислица. Има предпоставки да стане това с помощта на активната намеса НА ЕС предателите
цитирай
15. lidislidis - С празния си блог и с този минус не ми демонстрирашнищо, освен простащина и простотия
06.03.2016 13:10
13:00 - ivanz

Банална простотия стана с тези минуси с тенденция и хакерства.
цитирай
16. pando - Минус на факти?
06.03.2016 19:01
Минус можеш са сложиш на тълкуване на факти,а не на факти.
цитирай
17. pando - Защо мюсюлманите не отиват
06.03.2016 19:04
В богатите и добре уредени мюсюлмански страни? Араби Саудит,Кувейт,Катар и т.н.?
Кой им плаща и ги насочва в Европа?
Целта на сатанистите е разрушаване на Европа. Самодоволните и оглупели европейци
сами копаят гроба си.
цитирай
18. lidislidis - Минус от фейк без да е чел постинга, написан по навик...
06.03.2016 22:43
pando написа:
Минус можеш са сложиш на тълкуване на факти,а не на факти.


Ей, така от злоба написан минус ...това е практика на фейковете в блога ми да се показват що са.
цитирай
19. lidislidis - То се вижда отвсякъде кой поръча музиката и кой плаща на ЕС Брюксел да ги заселва и да подпалва Европа...
06.03.2016 22:46
pando написа:
В богатите и добре уредени мюсюлмански страни? Араби Саудит,Кувейт,Катар и т.н.?
Кой им плаща и ги насочва в Европа?
Целта на сатанистите е разрушаване на Европа. Самодоволните и оглупели европейци
сами копаят гроба си.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lidislidis
Категория: Изкуство
Прочетен: 3252135
Постинги: 1305
Коментари: 6941
Гласове: 13697
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031