Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2016 20:26 - Путин загрижен за миграциата в Европа
Автор: lidislidis Категория: Политика   
Прочетен: 2079 Коментари: 4 Гласове:
17

Последна промяна: 26.02.2016 21:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 image
 Владимир Путин
 26.02. 2016    

Гледах  изказването му по финландската телевизия                                                                                
Путин призова  да се контролира и намали притока на мигрантите в Европа
Руският президент Владимир Путин заяви, че службите за сигурност трябва да бъдат засилени, както в Русия,така и в цяла Европа, за да може  тези бежански вълни и потоци да бъдат овладяни най- накрая и намалени до минимум.
26.02.2016г. Москва
  Путин  седнал, oблечен в тъмен костюм, гледайки замислено, прехапал пръстите на дясната си ръка в доста показателен символичен знак на загриженост за обстановката в Европа. Пред него са два микрофона. Той говори доста загрижино и малко нервно: - Необходимо е да се затегне притока в Русия и  ориентираните бежански потоци в европейските страни - заяви той на заседание на Изпълнителния съвет.  Правителството на Финландия е било многократно загрижено за мигрантските нелегални набези на търсещите убежище и влизащи на територията на страната от руската граница. Правени са разговори и срещи между правителствени лица от двете страни. Започваме да действаме според законите на страната ни.  Вчера руските медии известиха, че са арестувани 26 афганистанци в град Мурманск. Афганистанците били  в страната незаконно и се опитали да потърсят убежище във Финландия. Те са хванати и по бързата процедура са осъдени на половин година затвор, според законите на Русия, за нелегално пребиваване в страната.
 
image
 Мигранти идващи през руската граница във Финландия с коли втора употреба, които захвърлят още на границата. Те се явяват нарушители на руския закон и на финландския, тъй като са без документи и в двете страни. Много от идващите са индийци, които идват със самолети до Русия и се отправят директно до Финландия.
                               Владимир Путин:

Бежанската криза не е свързана с руските  действия   Путин посочи, че бежанската криза е започнала много преди Русия  да започне военни операции в Сирия. Няма нищо общо с Русия и политиката й.
- Русия е заподозряна според западните оценки, че е прилагала натиск на ЕС с тези бежанци и бежански кризи, с цел да се разпадне ЕС, което не е вярно.   Така наречената бежанска криза започна много преди Русия да започне анти-терористични операции в Сирия- подчерта  Владимир Путин. Също така обърна внимание на факта, че много от мигрантите на границата между Гърция и Македония са от Афганистан.   Имиграционният комитет на Русия предупреждава ЕС   По-рано днес директор Константин Ромодановски предупреди ЕС, че бежанските кризи и вълни на Европейския съюз може да окажат негативно влияние на Русия. Той каза, че  Близкия изток, Северна Африка и Централна Азия не могат да използват територията на Русия, като транзитен пункт за европейските страни. От друга страна директорът на руската агенция за имиграцията каза пред репортери, че гражданите на ЕС могат  самостоятелно  да се справят с проблемите и кризите си по повод на бежанците и да не намесват Русия в тях.   Путин: В Русия  шпионажа се увеличава драстично   Според Путин в Русия миналата година са хванати повече от 400 агенти и разузнавателни служби с дейност шпионаж, а 23 от тях са изправени пред правосъдието на Русия.  - Ще припомним, че  на среща на борда  миналата година ние отбележихме, че чужди разузнавателни агенции са повишили своята дейност в Русия. И през изминалата година има силно потвърждаване на тези заключения- каза Путин.
Материали за поста
предаване по финската телевизия 



Гласувай:
17



1. elenkokoschkov - Както винаги ювелирна и
26.02.2016 20:55
бризантна ,направо готина!!!!!
цитирай
2. gosho568 - ...
26.02.2016 21:22
Путин си знае работата..!
цитирай
3. lidislidis - Новината е надеждна и готина!
27.02.2016 08:57
elenkokoschkov написа:
бризантна ,направо готина!!!!!


Колкото повече мерки срещу незаконната миграция, толкова повече добри резултати.
Аз очаквах, че Путин ще се включи в тази борба против беззаконието.
Лек и светъл ден!
цитирай
4. lidislidis - Действа според законодателството си
27.02.2016 09:02
gosho568 написа:
Путин си знае работата..!


Дано има ефект и върху европейската беззаконна и хаотична миграция.
В крайна сметка според мен Путин не е в ЕС, не е и против ЕС. Не бива ЕС да създават допълнителни икономически кризи и престъпления с тези свои мигрантски вълни на държавите извън ЕС, като Русия, Македония, Норвегия, Сърбия и много други. Пробленът си е на ЕС.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lidislidis
Категория: Изкуство
Прочетен: 3252063
Постинги: 1305
Коментари: 6941
Гласове: 13697
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031