Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2016 22:40 - Това не са бежанци, а перверзници и престъпни типове (18+)
Автор: lidislidis Категория: Политика   
Прочетен: 2218 Коментари: 2 Гласове:
17

Последна промяна: 22.01.2016 23:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                   image

Едни от последните престъпления на "бежанците" настанени в бежанските центрове на север е секса по тоалетните и общите спални, който секс е гейски- акта се извършва от мъж с мъж.
Има случаи, когато жертвите, ако не искат да се любят са бити, пребивани, изнасилвани, обезобразявани и лежат и се възстановяват в северните болници, а лечението им и то безплатно, както храната, дрехите и всичко останало....
Носят се разни версии за тази нова вълна на насилие в бежанските лагери- някои смятат, че тези извратеняци са побъркани и с нисък интелект типове, други определят поведението им, като животинско, трети смятат, че поради липсата на жени и студа тук, бежанците се съвкуплювават мъж с мъж зимния сезон в бежанските лагери на топло и уютно.
Но това според финските закони е нарушение спрямо човешките права, ако някой изнасилва и прави секс с насилие не само с жена, но и с мъж и закона му определя от 2г. до 10г. затвор. Възниква въпроса, защо мюсюлманите бежанци масово се оправят мъж с мъж? Нали уж религията им не позволявала това и били наказвани с обесване, ако в  мохамеданските им страни ги хванат в такова гейско прелюбодеяние? Какви са тези изродски арабски и африкански навици?



image


Tези "бежанци" перверзници от войната ли бягат, или са гейове и бягат от законите си? То гей не е войник...дезертьор е.
А може, би са свикнали на този секс и религията им го закриля, както закриля секса между брат и сестра, педофилството, когато 40 годишен се жени и люби с 8 годишна? Психично разстройство ли е това, или мюсюлманска характерна култура и ценност на мюсюлманите? Зачестиха съобщенията от полицията по тези престъпления.
Магазините пък съобщават, че десетки арабски и африкански "бежанци" са заловени да крадат от дамските щандове за бельо женски тениски, шноли, чорапогащи, сутиени и бикини...някои от крадените стоки намерили и в лагерите, където навикналите на такъв секс се предрешвали на жени. Били открити при обиск и червила, гланц за устни, кремове и женски гелове... 
Значи ли това, че освен нападенията над жени и момичета се очаква и блудства с момчета и нападения над мъже за вбъдеще по северните места от тези престъпници на законите? 
Какво правят тези перверзници и нападатели в една мирна и цивилизована страна? Бесуват и обществото ги храни и гледа!?
До кога тези луди смърдоляци ще ни се представят за бежанци и от кого бягат? От законите? От война така не се бяга...
Трябва ли да ни заблуждават повече гейовете от Брюксел...?
Не! Всичко е ясно и прозрачно...Трябва ли на тези перверзници и дезертьори да им се подсигурява някаква помощ и каква?
Да си вървят в арабските и африканските страни и да отговарят на законите си! Да си извоюват свободата! Перверзни бегълци, дезертьори от войната и криминални отрепки севера не търпи!!

Според мюсюлманските им закони тези перверзници подлежат на смърт чрез публично обесване.
Ние престъпници не щем. Както и не щем да сме жертвите им.

image

              image

                          image



Гласувай:
17



1. podvodni - Лиде, само са сведение е припомня ...
22.01.2016 23:29
Лиде, само са сведение е припомня едно световно табу !
Ислямът е тотален копи-пейст на Тора (юдаизма - нетокнижие от Стар Завет). Та в тази Тора има описани два града - Содом и Гомор.
Няма майтп, няма лъжа, но предполагам се досещаш след погрома на Содом и Гомор оцелелите чифути които са заминали в пустинята какзапочват да се именуват?
А сега се онождат по тоалетните във Финландия !
цитирай
2. lidislidis - Благодаря за ценното допълнение и припомняне!
22.01.2016 23:38
podvodni написа:
Лиде, само са сведение е припомня едно световно табу !
Ислямът е тотален копи-пейст на Тора (юдаизма - нетокнижие от Стар Завет). Та в тази Тора има описани два града - Содом и Гомор.
Няма майтп, няма лъжа, но предполагам се досещаш след погрома на Содом и Гомор оцелелите чифути които са заминали в пустинята какзапочват да се именуват?
А сега се онождат по тоалетните във Финландия !


Много си прав!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lidislidis
Категория: Изкуство
Прочетен: 3266593
Постинги: 1305
Коментари: 6941
Гласове: 13697
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930