Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2015 04:43 - Европейската ценност- фашизъм
Автор: lidislidis Категория: Политика   
Прочетен: 1175 Коментари: 1 Гласове:
18

Последна промяна: 01.06.2015 10:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Европейският фашизъм днес ни води в тъмното минало

Вървим с бързи темпове под водачеството на ЕС към страшната  1939 г.. Връщаме се десетилетия назад забравили за жертвите на фашизма тогава и ръкопляскаме безпаметни на ЕС машата на Америка, която разпространява и почти узаконява нацизма сега в цяла Европа. Лицемерно си спомняме унищоженията през Втората Световна война и убийствата на над 60 милиона хора жертви на фашизма. О
т тях 53,4 милиона в Европа, Китай е загубил 4,5 милиона, Япония 1,8 милиона души, Англия губи само 0.35 милиона души, и всичко извън континента Северна Америка..Това означаваше изтребване на хора, което историята на човечеството не е познавало. Вече е известно, но въпреки това изглежда, че европейското човечество не е научило нищо, дори неотдавнашното си минало. Иначе не си обяснявам разрастването и многобройността на фашистките организации в Европа и  нацистите в Украйна законно и под крилото на ЕС.Не си обяснявам действията им и покровителството им от ЕС.


 image

 Нацистки наемници от Германия вече втора година в името на идола си и заплатите си финансирани от ЕС помощи убиват все що е славян- деца, жени, граждани в Украйна. Канцлерът на Европейска Германия им е подсигурила дори безплатно лечение в Германия и ги извозват до германските болници, където ги лекуват с парите на германските данъкоплатци и фондове от Брюксел до пълното им възстановяване и изпращане отново да убиват в Украйна хора.
Азовци обучават нагледно и разпространяват нацистките европейски ценности в училищата на подрастващите бъдещи фашисти, а ЕС е доволен и щастлив покровител и американска маша за унищожаването на Европа.



 image

 Фашистко задоволство и щастие. Съмишленици.
"Америка поръча, Украйна играе, Америка и ЕС плащат"


                             Европейски ценности


imageimage 

 Машина за пари, мракобесия и смърт подкрепя и пласира ЕС- американския плаьор в Европа. Европейската ценност фашизъм е в разцвета си отново след 70г. Довлече я "Локомотивът" на Европа, Всъщност фашизма винаги е бил жив в Европа, а сега е пагубната й ценност. През тези години се е развивал и осъвършенствал на  запад.


 image  
Немски
генерал Адолф Хеусингер беше от вътрешния кръг на Хитлер. Той е планирал Полските, Датските, Норвежките и Френските завоевания.След Втората световна война, той е работил в западногерманската армия, а от 1961 г.е ръководител в САЩ  на Генералния щаб на Комитета за управление на НАТО. За заслугите му Адолф Хеусингер е награден от нацистка Германия и САЩ с най-високи медали и отличия.
Като изявлен нацист, той беше предпочитан и безспорно подходящ, както за Хитлер- така и за американските администрации, които винаги са били в тясна взаимна връзка с Германия и тогава и сега. Подържали са и са разчитали на фашизма, като идеология на капитализма. ЕС е тяхно недъгаво творение и е тяхно оръдие за съсипването на Европа днес.
Европейците си затварят очите пред възкресилия се фашизъм, медиите на Европа са задавени от трохите, подхвърлени им да мълчат. Дано не е пагубно и невъзвратимо всичко това за европейците днес.






Гласувай:
18



1. gosho568 - В България си имаме много политици ...
02.06.2015 19:30
В България си имаме много политици за трепане... добре са дошли... тук им е мястото - нека да оставят света!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lidislidis
Категория: Изкуство
Прочетен: 3255793
Постинги: 1305
Коментари: 6941
Гласове: 13697
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031