Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2015 02:06 - ЕС ще учи Украйна как да си пази границите
Автор: lidislidis Категория: Политика   
Прочетен: 1163 Коментари: 2 Гласове:
11

Последна промяна: 17.05.2015 03:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image   
         

            Мой коментар след EC новината от днес:

Понеже ЕС върви ръка за ръка с НАТО и следва политиката му, реши също да създаде учебни центрове в Украйна и да обучава и образова украинците на закони, полицейщина, съвместни патрули и обучение на украински персонал чрез създаването на центрове за обучение, подобно на обучението на НАТО и базите там.
Представители на ЕС ще могат да участват в украинското обучение. ЕС ще плаща масрафа. Поляците с възторг прегърнали идеята и първи се цанили за обучители наставници по граничните зони на Украйна, където ще създават съвместно патрули и дружинки за надзор.
Голяма грижа на ЕС е тази Украйна, която не е в ЕС! Такива грижи и средства не се хвърлят и наливат в страните членки. ЕС пренебрегна близо 2 години собствената си работа и с НАТО са изцяло на капризите и услугите на Украйна. Наляха милиарди в джобовете на управляващата хунта в Киев, нацистка армия пратиха от Германия в Азов, разориха икономиките на всички членки на ЕС с неадекватните и необмислени санкции в името и заради благото на пак същата Украйна.
На какви закони ще ги учат като, самият ЕС е залян в корупция и бюрокрация.Нямат свои закони, а обслужват американските?


Киев 15 май Среща на ЕС и ръководителите на Украйна
Специалисти от Европейския съюз ще участват в обучението на персонала на Украйна Министерството на вътрешните работи и в съвместни патрули, заяви пресслужбата на министерството в петък след среща на представителите си със служителите на ЕС. На срещата участниците обсъдиха възможността за разполагане на допълнителни офиси на ЕС в регионите на Украйна за обучение на персонала -. А именно, ръководители на средно равнище и висши ръководители като отделен въпрос от двете страни обсъдиха възможността за съвместни патрули и обучение на персонала чрез създаването на център за обучение казаха в съобщение от пресслужбата. Министерството на вътрешните работи цитира, като пример за сътрудничеството си с ЕС и съвместно обучение на полски и украински охрана на границите в Лвов. На срещата участниците също повдигнаха въпроса за подобряване на сътрудничеството с консултативната и финансова мисия на ЕС. По-специално, те обсъдиха възможността за разширяване на стратегическите и тактически възможности за командировки в подпомагането на украинското министерство на вътрешните работи в процеса на бъдещите реформи.Консултативната мисията на Европейския съюз за гражданската сигурност за реформа в сектора на Украйна (EUAM Украйна) е гражданска мисия в рамките на общата политика за сигурност и отбрана на ЕС. EUAM Украйна е изпълнителна, невъоръжена, гражданска мисия в подкрепа, консултиране и наставничество на некомпетентните украински специалисти за реформата в сектора на сигурността на цивилното население и полицията на изискващото се необходимо стратегическо ниво. Украйна бе представена на срещата от заместник-министъра на вътрешните работи за европейска интеграция Тигран Aвакиян и началника на отдела на обществената държавна сигурност на министерството Владимир Гринжак. ЕС бе представляван от Maциеж Поповски, който е заместник-генерален секретар на Европейската служба за външна дейност (EAS), ръководител на делегацията на ЕС в Украйна Ян Томбински и др.ЕС управители.



Гласувай:
11



1. aip55 - Тъжното на всичко, е
17.05.2015 09:54
че цяла Европа и ние плаща за шарлатанството на европейските политици!
цитирай
2. aboychev - ВИЛИКА Е ГЛУПОСТТА
17.05.2015 10:05
СкЛАВИЯНСКА
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lidislidis
Категория: Изкуство
Прочетен: 3266934
Постинги: 1305
Коментари: 6941
Гласове: 13697
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930