Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2015 06:56 - "Защо си затваряш очите, Ангела?"
Автор: lidislidis Категория: Политика   
Прочетен: 3088 Коментари: 8 Гласове:
13

Последна промяна: 25.01.2015 00:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Писмо до Ангела Меркел
Канцлер на Германия



image

 от Руските Ветерани
участници във Втората Световна война
и сегашни свидетели на събитията в Света 

                                                                                                                                     21.1.2015г.
Уважаема г-жа Меркел! Вече 70 години изминаха от победата над нацизма. Пишат Ви свидетели, ветерани от тази ужасна война, които са участвали в кървавите битки.След толкова мирни години виждаме, че кафявата чума днес отново броди из Европа. Този път Украйна се превърна в място за развъждане на нацистките идеи, които вече са ускорени с ликвидацията на хора, защото  са на основа етническа омраза.


image
Свидетели сме на обичайните картини: факелни, мускулести мъже с нацистки знамена, който са вдигнали ръцете си в н ацистки поздрав, нацистки паради в центъра на Киев, които се провеждат под полицейското мълчаливо съгласие, твърденията, че някои хора са по-нисши. Видяхме всичко това и знаем много добре какво може да доведе тези техни действия. Между тях са много ваши германски граждани.Не си затваряйте очите!   Кафявата чума, която тлееше в цяла Европа последното десетилетие най-накрая е избухнала и доведе до кървава гражданска война в Украйна. Секторът на нацистите и многобройните неформални, но добре подготвени батальони на Азов с подкрепата на Украйнските въоръжени сили, изтребители и тежка артилерия системно унищожават,избиват населението на източната част на Украйна. Цивилните са убивани, защото искат да продължат да говорят родния си език, за който имат различно мнение за бъдещето на страната си и не искат да живеят в една държава, която се води от симпатизанти на нацистите в униформи и ленти скимери с вдигната ръка.   Припомняме ви, г-жа Меркел, че Украинската Армията за освобождение по време на Втората световна война е била част от нацистка Германия и военна машина на Германия. Известният SS Division Galicia в които участваха само украински войници е запомнен от света с кървавите екзекуции на съветските евреи. Техните съвременни последователи видяха, че техните предци са дошли да се прославят с геноцит и сега вършат същото, убиват мирни граждани . Много улици в цяла Украйна сега носят имената на палачите нацисти. Ето защо не е изненадващо, че ние ветераните ще си спомним тази подробност от времето на Втората световна война и особено за битката при Сталинград. Вие се каните да изтриете Донбас от лицето на Земята и да подарите напалм на жителите в източната част на Украйна,нали?   Истината, г-жа Меркел, е че цялата Украйна се превърна в арена на пълнокръвен нацистки парад. Това вече не е борба на няколко антисемитски шеги в Парламента, или злобни статии за едно надмощие над другия. Това са кървави дела вече умишлено наложени на стотици и хиляди невинни жертви.      Лицемерната позиция на Запада  и ЕС може да се тълкува като мълчаливо съгласие с украинския нацизъм..   Това е много важно за нас да знаем вашето мнение като лидер на голям народ, който в един момент стана отново кафява чума, заради огромните жертви. Ние знаем, че вашата страна се бори с тероризма и нацизма. Ние оценяваме това много. Но е още по-трудно за нас, за да разберем защо, който изчиства отдалеч нацизма  всички кълнове в собствената си страна, си затваря очите за свое възраждане в други части на Европа.
image
 Снимките са от Киев
  Ангела, защо организирахте европейските лидери на погребално шествие на френските 12 карикатуристи убити от ислямски терористи, но не и на жертвите на нацизма в Украйна, които са много повече? Защо беше поканен на тази "солидарност марш" и държавен глава, който даде заповед дa унищожи собственото си население? Защо е дванадесет френските жертви очевидно заслужават вниманието на международната общност, докато 5000 хиляди убити руснаци и украинци не са? Смятате ли, колко деца в източната част на Украйна са били убити от бандити със свастиките на униформите им...?наете ли може би знаете, но си затваряте очите? Ние може също да допринесем данни, ако не ги има вече. Защо не приемате в Европа за масово убийствата на цивилни граждани в Украйна? Вестниците не говорят ли за това? Защо се наричат тогава "самостоятелни" и "свободни"? Дали могат да разграничават лъжата, от истината? Каква е истинската цел на вашите икономически санкции? Отслабване на Русия като държава? Втори нацизъм в Украйна? Или може би да направите всичко възможно ветераните да умрат и пенсиите им да станат безполезни? Уважаема г-жа Меркел, историята ни учи на някои поуки. Тук са най-основните от тях: Запомнете тези истини, които вижда и знае целия свят.
Всички от нацистките режими, които са възникнали в Европа през 1920 година и 1930 година са започнали с това да се пренапише историята. Украйна всъщност следвапо техните стъпки: от издаване на нови учебници, до рушенето съветските паметници. Кулминацията на непрекъснато електрозахранване лъжата стана становище премиер че "Съветската държава окупирвала Германия и Украйна".......................... 
Ще се радваме да получиме вашето мнение по това становище, като лидер на страна, където отричането на Холокоста дава реални присъди.Украйна всъщност следван по техните стъпки: от издаване на нови учебници, до събаряне и на съветските паметници. Подходът на виновници са проява на нацизма им.
Нацистките режими са склонни да обвиняват в страната си всички проблеми в определени групи, било то етнически, социални или религиозни. В по-стари времена са били използвани евреи и комунисти, като изкупителни жертви.
В днешния случай Украйна обвини всички страдания в света на руснаците, Русия и населението рускоезичните в източната част на Украйна.Нацизма в една страна, се разпространява като чума над останалата част от света
Хората не трябва да хвалят нацистите в една страна, и да се надяват, че те ще останат в границите му. Нацистките дарк уейв отмиваха в националните граници. Ето защо нацистите ги наричат "кафява чума.   Истината е най-доброто оръжие срещу нацизма в неговото начало Истината може да се бори с нацизма. Историческата истина е най-доброто лекарство срещу нацизма. Ако младите украинци не са лишени от историческата истина на Украйна от тяхното собствено правителство, то щеше да има значително по-малко нацистки поддръжници!   Уважаема, г-жа Меркел! Русия има специална мисия, като наследник на Съветския съюз. Преди 70 години ние направихме от нацизма в Европа демокрация. Нашата страна е претърпяла най-страшните загуби в тази война. Ние по никакъв начин не толерираме нацисткото появяване отново. Най-малко в нашата страна! Ние сме се борили срещу това зло, и ще продължим да го правим. И ние ви каним да участвате в тази благородна борба.

Руски ветерани от Втората Световна война

Превод от шведски език
Лидия Сиркаварра


Lдs mera: http://swedish.ruvr.ru/2015_01_22/Stalingradslagets-veteraners-oppna-brev-till-Angela-Merkel-2278/




Гласувай:
20



1. lidislidis - Нали, знаеш че минусите ти са смешни и не вълнуват никого?
24.01.2015 08:36
07:08 - 4udovi6teto
цитирай
2. lidislidis - Русофобията наистина е болест! Лекувай се! Не си се лепнал минуси да слагаш всеки 15мин
24.01.2015 09:33
4udovi6teto

С всичките си никове и приятелки пУетеси смешни сте !
На руски ветерани минуси да слага?! На шведи журналисти , или на мен, че зная шведски добре и руски и фински перфектно и правя преводи?!
цитирай
3. tomcat2 - Ех какви хубави демократи само бе, ...
24.01.2015 15:24
Ех какви хубави демократи само бе ,позиращи до пречъпени кръстове и натовското знаме ,как да не ги подкрепи човек!
цитирай
4. aip55 - Поздрав за
24.01.2015 15:24
постинга ти! Дебелоочието на минусчиите няма граници на безумието им!
цитирай
5. lidislidis - ДА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО....
24.01.2015 19:01
tomcat2 написа:
Ех какви хубави демократи само бе ,позиращи до пречъпени кръстове и натовското знаме ,как да не ги подкрепи човек!

цитирай
6. lidislidis - Луди и прости напъни, няма какво да ги обсъждаме повече.
24.01.2015 19:09
aip55 написа:
постинга ти! Дебелоочието на минусчиите няма граници на безумието им!


Болестното си състояние показват в блога, фобията им да слагат минуси е показателна...не ме вълнуват прости и болни, съжалявам ги само.
цитирай
7. lidislidis - Здрасти, не се изумявай от мметодите на проостаците с минусите в блога ми
24.01.2015 19:13
100imenova написа:
като гледам това лицемерно поведение..
Още повече съм изумена от минусите под този пост !
моите поздрави !


Неадекватни са и се мислят за значими с минусите си. Поздрави!
цитирай
8. lidislidis - Благодаря на коментиралите постинга ми!
24.01.2015 20:24
Макар, че модераторите се постараха да го скрият и протежетата им си счуупиха палците да пишат смешни минуси, все пак той бешше видян от вас...останалото е грозна паталогия на шепа хакери с болно его да кичат с фалшиви прочиита драсканиците си на 1стр и пишат минуси и спъват други постинги да бъдат видяни и четени,или български прост и болен фашшизъм с показност в нета...........
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lidislidis
Категория: Изкуство
Прочетен: 3255450
Постинги: 1305
Коментари: 6941
Гласове: 13697
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031