Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2014 18:51 - Криминално танго
Автор: lidislidis Категория: Политика   
Прочетен: 2080 Коментари: 5 Гласове:
10

Последна промяна: 06.01.2014 00:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
  Така наречената история с НОИ прераснала в сага и продължила с Дирекцията Европейски регламенти и договори, като криминално танго води началото си от 2009 година.
 Този документален мутренски сериал, започва със заболяването на крайниците ми (ръцете) в следствие на 3 несполучливи операции, 1 в България и 2 във Финландия.
Диагнозата е карпални канали, с усложнения и засегнати нерви на гръбначен стълб и шиен прешлен при операциите, придружени с  висок холестерол и сърдечна недостатъчност, a сега в момента и диабет получен от тормоза и гнусните 5г.своеволия на НОИ и атаките им с цел лично облагоденствие,расизъм и показната им мутренска сила от позицията на българска инстанция*.
Направени са всички комплект изследвания , магнитни снимки, скенери, проведени са десетки консултации и по препоръка на финскте  лекари трябва да се пенсионирам. Д
а, ама не! Тепърва предстоят трудностите създавани умишлено от корумпираните български чиновници,и крадливи дирекции с мутренски структори по Европейски договори лекарски комисии и ТЕЛК и от  Иванова от НОИ подпомагана от Гинка Димитрова която изнася данните ми за адрес, телефон във Финландия, които е взела от подадените ми документи в НОИ! Развява снимки, търси работодателите ми от Финландия, децата ми, данните им и залива блога и нета с  незаконните си занимания, заедно с Ангелина Пискова и Сава Павлов с цел тормоз и лично облагодетелстване със средства.

През  2009г. до НОИ са изпратени всички необходими документи изследвания, консултации, заключения и едва след 1, 5 година получаваме отговор на развален и невъзможен писмен  английски " Можеме да я пенсионираме само по лудост, като получим съгласието й да бъдем опекуни на имотите й в България( апетитен тристаен лукс апартамент в Несебър и няколко десетки декара земеделска земя в Софийско)! Гинка бърза и изнася номера на ниви и ливади в блог бг, които е взела от Елинпелинска поземлена комисия с цел да продава, като ""опекунка""!Създава десетина ника( zlokche, velavela, alyaly, aly, alyyally и т.н от които публично, заедно с грапата ме нарича Лудис, луда, лудка,в постинги, коментари и лични, като тактика и с цел! Заедно с Павлов спира и блог lidis , без никаква причина, като преди това ме засипват с неприлични ругатни, тормоз и цинизми публично

http://lidis.blog.bg/

Блога не излиза с нови постинги и е техен терен за тормоза ми! Това личи от коментарите  им в него.

В съшото време НОИ пише изрично до мен "" Не ни търсете и не комуникирайте с нас с имели, факсове и писма""!Чакайте да свърши преиската!( или да се разбира, трай коньо за зелена трева от мафиотите)" подпис Шеф Иванова от български НОИ.


Фински Пенсионен Институт прави възражение"
Как ше я пенсионирате с психично заболяване и ше я водите на отчет, като не е луда, според представените ви от наши лекари изследвания скенери на главата, няма данни за епилепсия, шизофрения ,циклофрениа,нема наличност на мания и всички останали психо заболявания?! Тя има наследници и състоянието й изключва да сте опекуни на имотите й в България!! Какви са тези ваши закони?!  Кореспонденцията ни е за представяне от вас българска част от трудов стаж и инвалидна пенсия, не е брокерска тема, нито лъжливи и ваши фалшиви нови диагнози сервирани  от вас!! "Вие не си знаете работата!! 

Отговор се получава след 8 месеци от български НОИ" 
Ами, като не ви изнаса,  тогава да си   дойде болната в България и тук наново да й се правят изследвания!Като си плати за 20 години здравни вноски! Такива са ни законите!  * (Да носи торба с пари и да лепи на челата на лекари и гадове от НОИ)!

Възражение от Фински институт "
По кой закон вие в България не признавате нашите изследвания? Тя живее тук и има здравна подсигуровка при нас вече 2 десетилетия! Ние ви искаме пенсия за минал период на неин стаж, а не нови диагнози и нови прегледи и опекунства! Затрупвате ни с грешни преводи на английски, измисляте нови диагнози и не спазвате установените ЕС правила за кореспонденцията, като я бавите с 2 години, при срок по ЕС ЗА 6 МЕСЕЦА? 

След 7 месеци  отговор от български НОИ 
,, Добре, де пенсионираме я! Ама ше й даваме пенсията само на териториата на Бг. , болната трябва да идва всеки месец лично да си получава пенсията,или някой неин близък от България, или БНБанка ше взима  парите на место за да  ги пази и стопанисва! Нашите български  банки са факири пазачи!!
Тук декември 2012 Гинка побеснява и пише постинг с клетви и заплахи, който блог бг модератори награждават с грамоти и веят 3 дена на лична 1 страница! Да се знае и види мутри шо могат! Мутри и прости мутреси!"


Фински НОИ с възмута
 
" Е няма такива закони в ЕС! Я си научете законите!

Отговор от български НОИ"
Да постигнем споразумение, като  болната отива всеки месец в полицията на Финландия и там някои полицай с печат, подпис и егененето му и адреса му и трите му имена  ни удостоверява, че тя е жива!"Ако иска да добавим и стажа и по майчинство, да ни изпрати имена,  ЕГН, адрес, банкови сметки,IBAN номера, телефони и на децата си за СВРЪЗКА с тех!! 

Отговор на фински НОИ
 " Кой измисли този закон?!Каква свръзка с деца? Тя да не е затворник, та полицай ше ви издава документи? Ние имаме пенсионери от цел свет, това чудо ,като вас и законите ви не сме видели!!?? Какво е това самоуравство? Вие в ЕС ли сте, или къде?? Няма такива  закони в ЕС и ползвайте професионален преводач по английски, не ви разбираме разваления английски по документите! Гоглето ли ви превежда? 
До 10 дни да се изплати сумата от началото на преписката ни преди 4 години до днес!

Български НОИ
 " Ок! Нямате проблеми! Ама след това  спираме пенсията,ние имаме проблеми с парите! Пенсията по болест се пази в наша банка и след 1 година, през  октомври 2014, ако ни потърсите и намерите тогава (я камилата, я камиларя), ше и се изплати през август 2026! До тогава тази пенсия е наша и ше си я делиме, както до сега!

Фински НОИ
 " Нека Страсбург ви каже дали е възможно това "Достатъчно ни разигравахте 5 години!


Eто тук един постинг награден от модерацията и висял 3 дена на 1 стр, като показност на  деградацията и връзката НОИ и ""блогерката"" Гинка Димитрова, заиграла се заедно с дружките си Сава Павлов и Ангелина Пискова в криминалния ритъм на тангото, с цел да изсмучат някои лев от инвалидната ми пенсия, която делят със служителки от НОИ и очакват съда да си каже думата.Нагло се метарат по дансинга на НОИ и демонстрират в блога танца си с показност
http://allyally.blog.bg/novini/2012/12/08/ludka-shte-vidi-pensiika-po-bolest-na-kukuvo-leto.1028624 

http://axlaxl.blog.bg/drugi/2014/01/03/pyrvo-chestita-nova-godina-na-vsichki-.1224804
от 1 стр наградени с диломи от модерацията многократно за показност на криминалните им ззанимания в блога и извън него.Криминалното танго е доста тъпо,сами се подхлъзват ,унесени в ритъма. Понеже изядоха и новогодишната ми пенсия по инвалидност на 2 януари се обадих в НОИ, а на 3 януари 2014г.Гинка, Ангелинка и Савата цъфнаха в блога и доста запалена затанцуваха отново на дансинга му с постинг отново за престъплението им,заредиха коментари по навик изнесоха и цифрата на инвалидната ми пенсия,или отново изнасяха лични данни от НОИ...записаха наляво и дясно коментари из блог.бг  и все аз им в устата,а те горди крадци и в сделка с НОИ  ...Пусто ,сладка моята инвалидна пенсия!!

                                        КРИМИНАЛНО ТАНГО....
 







Гласувай:
10



1. lidislidis - посветено
06.01.2014 21:27
Пачавра проста от НОИ
свикнала да е с кражби герой
с моята болест се заигра
и залапа с лъжа чужда пара...

Пет години! Не месец... не два...
сбира троха, след троха
и не й минава глада...
Проста пачавра е това!

Страсбург ли ще я спре, или смъртта,
преяла от чуждата пара...?
Хранила с чужди пари
семейство, деца...


Пачавра проста от НОИ
граби чужда съдба...
и чака съда...или смъртта...
да я направи известен бг.герой...






цитирай
2. rustam - Гнусни
09.01.2014 19:05
и злостни подлеци! Изчетох внимателно всичси данни в постинга. Човешката мерзост няма граници!
цитирай
3. gosho568 - Българската простотия и бюрокращина, стана известна в цял свят... за жалост!
09.01.2014 21:32
Поздрави!
цитирай
4. lidislidis - Здрасти, Рустаме!
10.01.2014 22:56
rustam написа:
и злостни подлеци! Изчетох внимателно всичси данни в постинга. Човешката мерзост няма граници!


Спестила съм много подробности в постинга си за мерзавците от блога.които ядат инвалидната ми пенсия и днес...но ще им излезе през носа съвсем скоро.
Поздрави от все сърце на теб и морето!
цитирай
5. lidislidis - Да, простотията из блога и НОИ ходи :))
10.01.2014 23:00
gosho568 написа:
Поздрави!


Няма равна в света...
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lidislidis
Категория: Изкуство
Прочетен: 3267926
Постинги: 1305
Коментари: 6941
Гласове: 13697
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930