Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2013 19:52 - Анестезиолога на България
Автор: lidislidis Категория: Политика   
Прочетен: 810 Коментари: 2 Гласове:
9

Последна промяна: 03.12.2013 21:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
            image

                снимка българско фото

 
Хасан Адемов 



Това е анестезиолога на българския народ в България и българите в чужбина. Доста умел избор на сегашното българско правителство в идеята му за евтаназия на българите и българщината в България и по света. На този мюсюлмански анестезиолог  му е поверено най- важното министерство в християнска и бедна България.
Да се чуди човек и  се мае с квалификацията му , да се пита човек  мюсюлманска упойка ли трябва на българите в този тежък за България кризов момент, нямат ли в България квалифицирани управленчески кадри (икономисти, юристи, социономи,социолози) та анестезиолог . представител на етническа партия от малцинството( 500 000 етнически турци има в България и 7 000 000 българи) e достоен и необходим за този ръководен пост в това важно министерство?!
Кого представлява там? Себе си и 500 000 етнически турци в България.
Изглежда има много заслуги в идеята  за  асимилиране на българския народ в периода 1990- 2013 , много е работил в каузата да се пенсионират с фалшиви медицински свидетелства  масово жителите на цели села и градове с мюсюлманско население в България , заслуги в спирането и неизплащането на пенсии по инвалидност на българи в чужбина , за сметка облагодетелстване  и въздигане на турския етност в България ? Изцяло погазване на ЕС закони  в името на исляма и малцинството им в България от поста си на министер на труда и соц.грижи на българския народ.
Възникват и въпроси има ли връзка анестезиолога на български народ с мюсюлманското нашествие на нелегалните пришълци от Сирия и мюсюлманският свят, които заливат масово и завладяват България, удостоени с вниманието му ?
Очевадно подпомагани от анистезилога и алчното правителство в момента, което работи науж и е некомпетентно, нагло и безотговорно, с вреда за България и българкия народ . Възникват въпроси свързани с туризма в гласуването, на мюсюлманите, които пристигат с подсигурен и предварително уреден транспорт от южната ни съседка, а на българите по света умишлено им се отказва електронно гласуване. Защо така очевадно се върши геноцид от управленческата хунта над българския народ ? Възникват много въпроси без отговор...поне за сега , а докога?




Гласувай:
9



1. ivesa - Електронното гласуване се отказва и на българите в България,Лидис,
03.12.2013 23:35
права си за алчността на правителството....Искам да стисна ръката на тези журналисти,които показаха по телевизията,че популярна защитничка на правителството взима пари за законотворчество в много комисии към Народното събрание.А анестезиологията винаги е била първа необходимост в българската политика,че то иначе може ли да се понесе тоталната липса на морал в политиката.
Поздрави!
цитирай
2. lidislidis - Липса на всичко демократично , показност и гордост с анархията, това е
04.12.2013 13:45
ivesa написа:
права си за алчността на правителството....Искам да стисна ръката на тези журналисти,които показаха по телевизията,че популярна защитничка на правителството взима пари за законотворчество в много комисии към Народното събрание.А анестезиологията винаги е била първа необходимост в българската политика,че то иначе може ли да се понесе тоталната липса на морал в политиката.
Поздрави!


Никога не съм осъждала правителството, но това но в последните месеци , света се гнуси от него, а мен ме е срам не от българския народ, а от алчните му и некомпетентни политици ,които не работят за народа, а против народа си дълъг период. За тях е важно да са на поста си ,да крадат и провеждат скандали ,раздвоение и геноцид на българите.Далече са от всичко необходимо за длъжностите им,менте хора без ценз,безотговорни,алчни и нагли с показните си действия срещу българския народ.
Поздрави от мен !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lidislidis
Категория: Изкуство
Прочетен: 3269487
Постинги: 1305
Коментари: 6941
Гласове: 13697
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930