Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2016 21:58 - Отново мизерия в блога ми, отново БАН и чужди чернови
Автор: lidislidis Категория: Изкуство   
Прочетен: 5665 Коментари: 13 Гласове:
23

Последна промяна: 24.02.2016 00:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Oтново ненормални и умишлени явления!
Отново в старанието си да ми слагат БАН, да ми трият постинги, да ми размахват лични снимки и данни, сега и черновите ми ги няма, тъй като на няколко  пъти забелязвах, че преписваха от там. За сметка на това тези чернови са в блога ми...Тези чернови не са мои! Имах  около 10 непуснати чернови. Нов номер да се краде от черновите и архиви директно е това, което става. Хакери, хакерки модераторки, модератори, надрусани гласове и какви ли не помиярски изпълнения от тях ...Постинги, които не съм деактивирала са сложени от тях в архива на блога ми...без причина.

Какво става в блог.бг? Хакери ли го командват, или приятели и приятелки на хакерите?
Става вече повече от безмислено това старание на разни смахнати и вманячени да пакостят на блогването ми. Гнусна и беззаконна работа!
Алооо, какво искате още от мен, че така действате? Прости и гнусни действия!


Ето го архивирания от тях мой постинг...

Обратно към блога 12.12.2015 18:57 - Европейските затвори шанс за международни престъпници и терористи автор: lidislidis категория: Политика   image 
прочетен: 64 коментари: 6 гласове:  11  
последна промяна: 12.12.2015 21:35 
 
image


Mигранти бойци на ИДИЛ с доказани престъпления, с доживотни присъди в страните си, за масови убийства и терористични атаки търсят покровителства и отглеждане в ЕС затворите въз основа на европейските остаряли и противоречащи си закони за защита на човешките права и свободи, датиращи от миналия век.

image


Пресен случай на двама братя иракчани бойци на ИДИЛ със смъртни присъди в страната им, бяха осъдени и настанени в затвор в ЕС страна, за да се запази живота им, въпреки, че са погубили стотици други живота с убийства и гавра в родината си.
Идва логичният въпрос: "С какво живота на тези масови убийци е по ценен от живота на жертвите им, че ЕС затвори подсигуряват защитата и отглеждането им? и Защо трябва европейския данъкоплатец да им плаща екстрите в затворите?"



image

В последно време се сблъскваме всеки ден със силата на  анормалния закон на Европейската харта за защита правата на човека създадена на базата на остарялия закон на ООН от 1951г. със същото значение и приложение. Остарялият международен закон от 1951г. гласи, че всеки имал право на защита. Макар и отпреди 65 години тези закони горе, долу са приемливи. Буди възмущение само закона за екстрадиране на военни престъпници, лица правили геноцид , терористи и всякакви престъпници, които този стар закон покровителства безрезервно и се явява в противоречие с всички други закони, отбелязани някога в хартата за правата на човека. Той гласи така:

  Защита в случай на принудително отвеждане, експулсиране и екстрадиране   1. Колективното експулсиране е забранено.   2. Никой не може да бъде принудително отведен, експулсиран или екстрадиран към държава, в която съществува сериозен риск да бъде осъден на смърт, да бъде подложен на изтезание или на друго нечовешко или унизително отношение или наказание. Или този закон покровителства и дава право за прекрасен живот на международни доказани престъпници в европейските лукс затвори. Заради това всички те се домогват след престъпленията си да се доберат до тях. Не е тайна, че все повече бойци на ИД и разни терористи отнели живота на хиляди мирни граждани и осъдени в страните си за това бягат с мигрантите и се стараят да бъдат настанени в такива затвори и да си живеят живота там. Тези престъпници се увеличават и ще се увеличават след разгрома на ИДИЛ. За сега в Европа има хиляди от тях. Не може да не буди възмущение прилагането на този закон в тяхна защита. Значи те изтребват и убиват хиляди хора и ЕС с хартата си ги покровителства, въпреки, че не са извършили престъпленията си в ЕС страни, те се настаняват в ЕС затвори и им се трепере над живота, като ценни хора!? В лукс ЕС затвори ги хранят обилно, ходят на разходка, на фитнес, гледат телевизия, четат, могат да учат и други екстри, които им плащат ЕС данъкоплатци.За тероризъм им дават около 9 години такъв охолен живот, а за геноцид , или свръх престъпления, може и до живот да си живеят охолно пазени , въпреки, че са затрили хиляди невинни живота, над техният живот се полагат супер грижи и не им се позволява да се върнат в Родината им и там да отговарят за престъпленията си. Парадокс е този закон и буди погнуса. Не е ли време да се осъвременят някои законодателства отпреди 65 години, които са в разрез с живота и събитията в света днес? 
Стига се до парадокса, че ЕС законодателство не защитава правата на европейския човек, а на неговите изтребители, участници в атентати и терористи, които отглежда в затворите на много ЕС страни. Тук е противоречието с защитата на правата на европейските жители.Според него всички ИДИЛ бойци да дойдат и да поискат защита, ще я получат, тъй като е забранено груповото екстрадиране на престъпници и ЕС е длъжен да запази живота им и да скрие в затворите на ЕС страните престъпленията им...отделно, че трябва да защити живота на известни психопати с присъди за геноцид, които се излежават доволни в затворите на ЕС. Цинично е такова милосърдие в законодателството в съвремения свят.

На видеото - бежанци, които идват с присъди "доживот" от страните си и търсят закрила по повод на неадекватния закон за защита във европейските затвори.....
Te биват настанявани в следствени затвори за бежанци, докато съда издаде присъда и ги приведат в лукс затворите при специален режим, отделно от нормалните затворници, където да си живеят доволно и под защита на стария закон от Женевската конференция, който е престъпен, остарял и жалък в сегашно време, тъй като на световно известни терористи и масови убийци, водещи геноцид подсигурява защита , живот в прекрасни условия и сигурност....
 
      Коментари   1. aip55 - Лошото е в това, че
12.12.2015 19:13
тромавата структура по криминалните престъпления, дава шанс за да се избегнат наказанията за престъпления. Кой знае пък, може и умишлено да се прокарват тези закони, за да прикриват мафиотските действия на част от олигархията на EU.
Лишени от логика и цивилизация са тези закони, защото морала на днешно време е съвсем друг ...
цитирай
Изтрий   2. lidislidis - Определено са жалки тези стари закони...
12.12.2015 19:25
aip55 написа: тромавата структура по криминалните престъпления, дава шанс за да се избегнат наказанията за престъпления. Кой знае пък, може и умишлено да се прокарват тези закони, за да прикриват мафиотските действия на част от олигархията на EU.
Лишени от логика и цивилизация са тези закони, защото морала на днешно време е съвсем друг ...


Но продължават да защитават агресорите и техните представители международни криминални формации и убийци...Жалка е Европа с тези си закони от миналия век.
Поздрави, aip55!
цитирай
Редактирай | Изтрий   3. merlin68 - Ако до преди 2-3 години все още се ...
12.12.2015 21:22
Ако до преди 2-3 години все още се заблуждавахме, че само нашите политици са нагли, продажни парвенюта, то днес вече заблуди няма - цяла Европа се управлява от такива. Няма кяк да се проумее толкова тотално дебилна политика по друг начин. цитирай
Изтрий   4. lidislidis - "Рибата мирише откъм главата, т.е от Брюксел"
12.12.2015 21:49
merlin68 написа: Ако до преди 2-3 години все още се заблуждавахме, че само нашите политици са нагли, продажни парвенюта, то днес вече заблуди няма - цяла Европа се управлява от такива. Няма кяк да се проумее толкова тотално дебилна политика по друг начин.

До сега няма един подновен и реален закон със съвременно звучене. Няма и да има. От управата в Брюксел са заети с инвазията на Европа, а не със спасението й. Там не се работи за благото на европейските граждани, а се работи за благото на африкански и арабски граждани. Този съюз все повече се показва, като АНТИЕВРОПЕЙСКИ. От там и хаоса из всички ЕС държави по всички направления. Поздрави и лека вечер!
цитирай
Редактирай | Изтрий   5. gosho568 - Огин да го пали ЕП и неговото ЕС за...
13.12.2015 06:42
Огин да го пали ЕП и неговото ЕС законодателство!!! Поздрави! цитирай
Изтрий   6. lidislidis - Тук фейка пак се е разписал с минус!?
13.12.2015 10:12
Стана вече повече от смешно и банално wonder !:))))))))))))) Пий си хапчетата и не влизай в блога ми и без това не разбираш нищо. цитирай
Редактирай | Изтрий

Какво става в блог.бг? Хакери ли го командват, или приятели и приятелки на хакерите?
Става вече повече от безмислено това старание на разни смахнати и вманячени да пакостят на блогването ми. Гнусна и беззаконна работа!
Алооо, какво искате още от мен, че така действате? Прости и гнусни действия!



Ето и чуждите чернови


ЧЕРНОВИ Нова чернова  
21.02 23:07 -Химикалка Редактирай 21.02 14:47 -БЪРЗСЛАДКИШ ЗА НЯКОЛКО МИНУТИ Редактирай 12.02 18:13 -Като рекли мила мамо .... казармата /първа част/ Редактирай маркирай всички изтрий маркираните



Гласувай:
24



1. gosho568 - Това нещо стана ежедневие при тях. . ...
23.02.2016 22:36
Това нещо стана ежедневие при тях.....
цитирай
2. lidislidis - Що за престъпно място е блог.бг?
23.02.2016 22:43

Това значи от мое име да се пише , да се говори и кво ли не ??
цитирай
3. lidislidis - Ясна е работата...
24.02.2016 00:13
gosho568 написа:
Това нещо стана ежедневие при тях.....


криминално ядро за издирване на данни, снимки, които крадат от чужди медийни издания ако има твои такива там и банкови сметки и дърпат от сметките помиярите и същевременно се гаврят в блог.бг с теб. Не е случайно това ровене в данните на хората, в блогове и лични данни. В тази връзка да попитам за заниманията на Юлия, Гого, Гинка, Дела Рай и компанията им тук уж блогъри. Не е случайно, че са с псевдоними и са се скрили зад картинки в блога, или използват снимки на умрели жени от фацето, както Ю. Модераторите къде са, или и те са с тях? Колко пъти писма ще пиша за тези криминални отрепки тук???

И в момента от модерация правят корекция на поста и изтриват мой коментар от посочения активиран от тях постинг където става дума за ник на wonder .... трият името на един от стотиците й профила тук, с които прави ненормалните си обиди над потребителите. Повече от ясно е всичко.
цитирай
4. sekirata - СПРИ ДА ИМ ОБРЪЩАШ ВНИМАНИЕ
24.02.2016 06:28
РАЗСИПВАШ СЕ

Това явно е тенденцозно.

Гледай си здравето.
Хубав ден от мен!
цитирай
5. jupel - Лидка, нима не го знаеш
24.02.2016 06:43
за да си прави даден потребител каквото иска в даден сайт,блог, то той е или модератор или спонсор или просто връзкар-някой стои зад гърба му и то не кой да е.Знаеш че аз съм борбена ,но ти казвам,че тов е борба с ВЯТЪРНИ МЕЛНИЦИ!
НЕ СЕ ХАБИ,ПАЗИ СИ ЗДРАВЕТО.ТЕ ТАКА СЕ РАЗВЛИЧАТ.Макар че знай,светът така е устроен,че днес едни се смеят утре те същите плачат-знам го от опит .Знаеш каква е у дома.

Хубав ден!
цитирай
6. lidislidis - То ясно, че обикновен потребител не може да ги прави тези гаври и посегателства
24.02.2016 09:46
jupel написа:
за да си прави даден потребител каквото иска в даден сайт,блог, то той е или модератор или спонсор или просто връзкар-някой стои зад гърба му и то не кой да е.Знаеш че аз съм борбена ,но ти казвам,че тов е борба с ВЯТЪРНИ МЕЛНИЦИ!
НЕ СЕ ХАБИ,ПАЗИ СИ ЗДРАВЕТО.ТЕ ТАКА СЕ РАЗВЛИЧАТ.Макар че знай,светът така е устроен,че днес едни се смеят утре те същите плачат-знам го от опит .Знаеш каква е у дома.

Хубав ден!


Нормален потребител не може да ги прави тези гаври с другите потребители. Но, ако трябва да бъдем точни За криминални дела в сайта ли Инвестор плаща на модератори и всякакви техни управници тук? Умишлено ли е създаден този сайт блог, че вече години е така? Ние сме потребители, не ни плащат, тук общуваме добронамерено и по желание, не за да ни правят всячески мизерии платените им кадри. Ами това говори, че самият сайт отдавна е изгубил предназначението си и вината носят служителите му и техните приятелки тук, които просташки нанасят умишлена вреда на обикновените потребители всячески.
цитирай
7. lidislidis - То се вижда, че е тенденция. Но защо?
24.02.2016 09:52
sekirata написа:
РАЗСИПВАШ СЕ

Това явно е тенденцозно.

Гледай си здравето.
Хубав ден от мен!


За тенденциозен тормоз и криминални посегателства очевадно всеки си носи последствията дори в нета. Това, че са криминални, прости, психически увредени не е проблем на потребителите на нета, нали? Само в този сайт блог е така може би в целия свят няма друго такова беззаконно обществено нетно пространство, което е станало пословично с издевателства, обиди, нарушение на конституцията, дори от едни и същи с привилегии тук .
цитирай
8. lidislidis - Ти, като си тука от 9 години, на никой личните данни не си развявала,снимки, не си влиза в профила на друг, не си му ровила из страниците, из компа, из ба
24.02.2016 10:01
sekirata написа:
РАЗСИПВАШ СЕ

Това явно е тенденцозно.

Гледай си здравето.
Хубав ден от мен!


Съвсем ясно е, че този блог не се подържа нито технически, нито административно, а напротив. Котило е на престъпност, вършени отвътрешни хора, които си набавят наивни жертви безплатно за тях тук и освен заплатата им си прикарват месечно и допълнителни доходи от банковите сметки на наивниците потребители и от матерялите им... Това е очевадно, както е очевадно и тормоза на същите от това криминално ядро вътре в управата на тази платформа.
Приятен ден и на теб!
цитирай
9. lidislidis - Човек трябва да е психясал и прекалено прост, че
24.02.2016 10:23
Да размахва оплювателно материали и лични данни на някои друг потребител дълъг период оплювателно, с цел да изпъкне, като поетеса в нета и да бъде покровителстван от управата на нетната медия. Живеем в години, когато само за 5 минути може да си намери майстора и оплювателя и криминалната медия, нали?

А, НИЕ ТЪРПИМ 5 ГОДИНИ ТАЗИ БАНАЛНО СТАНАЛА ГНУСНА ПОСТАНОВКА ТУК!!!
цитирай
10. ok3223 - Не те разбирам ...
24.02.2016 11:01
Плачеш на чужди гробища. В ЕС било така и онака, законите били такива и онакива. Не е това нито твой нито мой проблем, а на народите и управите на тези народи, които си живеят по техните, а не по финландските закони и живеят не лошо, за което заслугите са техни, не наши. Кой каквото си надроби днес, това ще куса утре.
Гледай си Финландията, живота твой и на близките ти да е хубав и подреден, да сте весели доволни и щастливи.
Нека всеки се оправя, както знае и може, и нека не плачем на чужди гробища ... има си кой да се грижи и плаче на тях.
цитирай
11. lidislidis - Ти в защита на нетните престъпници ли се явяваш?
24.02.2016 11:24
ok3223 написа:
Плачеш на чужди гробища. В ЕС било така и онака, законите били такива и онакива. Не е това нито твой нито мой проблем, а на народите и управите на тези народи, които си живеят по техните, а не по финландските закони и живеят не лошо, за което заслугите са техни, не наши. Кой каквото си надроби днес, това ще куса утре.
Гледай си Финландията, живота твой и на близките ти да е хубав и подреден, да сте весели доволни и щастливи.
Нека всеки се оправя, както знае и може, и нека не плачем на чужди гробища ... има си кой да се грижи и плаче на тях.


Щом съм потребител на блог.бг и ми се нарушават правата, дори и личните по кунституция аз реагирам разбира се, тъй като съм и български гражданин и това не бива да ме прави примирима с гаврата и посегателствата на криминалните отрепки тук. В крайна сметка за съм засегнатата, нали? Според теб да не повдигам въпроса, ами аз не го повдигах този въпрос 8 години и става все по лошо, както за мен, така и за другите потребители тук. Или има нормален сайт, или няма! Какво ще се залъгваме и ще търпим да ни вилнеят самозабравили се из банковите сметки и страниците български криминални отрепки от тук от блога на Инвестор, че дори и негови служители? Не плача на чужди гробища...техните посегателства касаят всички и мен в частност много време.
цитирай
12. mihala - Не се притеснявай за чужди грешки. ...
24.02.2016 14:23
Не се притеснявай за чужди грешки.При мен всички тези неща редовно се прилагаха и продължават, но и престават.Някои пуберитети се забавляват. Поздрав
цитирай
13. lidislidis - Определено не са младежи, които се забавляват
24.02.2016 15:13
mihala написа:
Не се притеснявай за чужди грешки.При мен всички тези неща редовно се прилагаха и продължават, но и престават.Някои пуберитети се забавляват. Поздрав


Многократните писма до модерацията и ненамесатата на модерацията, а напротив говори, че го въпшат съзнателно и умишлено дълъг период. Това са двама трима стари блогъри, които ги зная и модерацията на блога. Това не е забавление, а щом е от работното място се нарича престъпление.
Поздрави и лек ден!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lidislidis
Категория: Изкуство
Прочетен: 3252143
Постинги: 1305
Коментари: 6941
Гласове: 13697
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031