Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2015 23:25 - "Твоето коте" е Моята котка - временен постинг
Автор: lidislidis Категория: Изкуство   
Прочетен: 5524 Коментари: 14 Гласове:
18

Последна промяна: 19.12.2015 00:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image Автор: erato7
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1095026
Постинги: 141
Коментари: 6612
 "Моето коте"
Постингът беше активиран от блогерката, но вися с надписани  хиляди фалшиви прочита и крадени материали цяла сутрин в "Препоръчани". Не зная модераторски блог ли е, или хакерски? А може би и двете? Ето тази котка беше изкарествала от компа ми директно и написала даже "стих" Имаше и един коментар даже. 

                       image 
 Снимка на грозния кичовски колаж от  постинга на блогерката с фалшиви прочита и измъкнатата снимка от компа ми с хакерство
                         


                 Твоето коте е моята котка Роза- 
оригиналната снимка на Роза от компа ми в папка "Оригинали "
cнимката не е пускана никога в нета, тъй като не е сполучлива според мен


                                   image

Твоето коте е моята Роза, котка на 3 години, която гледам и познавам повече от себе си. Снимала съм я милиони пъти, от бебе до сега. Не съм пускала нейни снимки в нета. Нейните снимки са оригинални и стоят в папка в компа ми. Тази снимка на Роза е от това лято на вилата и зад нея дървената ламперия е характерна и показна. Не ми е ясно с хакер ли проникна в компа ми, открадна снимката и си надписа прочита, че да видят хората крадената снимка и да ми докажеш, че си престъпница, тъй като ровенето в чужди компове и краденето на снимки, лични данни, банкови сметки е престъпление, ако не знаеш! За това поредно ровене из компютъра ми и докопване до мои лични неща ще те дам на разследване и в България и тук, хората да докажат вината ти, "поетесо" надрусана с фалш, откраднала и от стиха на Петя Добарова "Слънчево момиче" и си си го сложила за мото на блога!? :))
Аз не съм дребнава за снимките ми, въпроса е, че този парад на изнасянето им  по хакерски начин от компа ми и надписване на изкуствени фалшиви прочита в постинга ти е гнусно посегателство, гнусно, като теб!  Зная, че повечето български отрепки самонарекли се "поетеси" са изпокрали дори българските ни класици, но за Петя Добарова няма да ти простя, тъй като такива, като теб се гавриха с творчеството й и я погубиха с интригите и побърканото си  самомнение, че са поетеси преди 32 години. Убиха един български талант, селянките и селските даскалки с мангалски манталитет и с мераци да са поетеси.
Не зная какво парадираш с нейните думи и  си ги приписваш за твое мото? Не зная за велика ли се вземаш маниакално с фалшивите си прочита в постингите? То вярно печалба за блог. бг но те прави смахнато смешна и някак си далече от духовноста на поет и човек, за хакерството нямам думи...
Какво "слънчево момиче" си ти с фалшиви надписани прочита и хакерства, плагиатство, кражби на чужди материали?
Та, Петя е била 18 годишна, когато е писала стиха, а ти си над 48? Ако беше жива сега Петя щеше да е на 51 години. Да не се окаже, че ти директно си допринесла за самоубийствоти на Петя, тъй като сте на едни години почти? Жалко  падение ще е за теб, не само хакерство по комповете на хората и надписани прочита в блога ти за слава на краденото...

Не ме интересувa чия метреса си, а постъпката ти на криминална отрепка из нета, за което ще си отговаряш където трябва, както и тези които те надрусват в блога постоянно, нищо, че деактивира поста си, всичко може да се докаже, стои където трябва.

image

Rosa 3v. ето я и днешната снимка на Роза пораснала и надебеляла котка кърмачка
на 5 прекрасни котенца, а не крадени от снимка...
Но може би си търсила с хакери банковия ми номер, който не държа в компа и си попаднала на снимка на котките ми от преди?  За какво се вреш в компа ми? Документи? Номера, данни? Не е заради котката всеки случай!
Всички снимки на Роза отпреди 9 месеца ще видиш където трябва, а не с хакерства и търсене и извличане директно от компа ми!!
За разлика от теб аз съм публична и открита личност в нета, не се крия зад измислени имена и картинки и ще се проклиняш сама , че хакерстваш из компа ми и извличаш оттам  неща за лична изгода. 








Гласувай:
18



1. bliz - Така ме изненада!
19.12.2015 00:47
Как е възможно всичко това?!

Това ли е котьо, който гони мишки , докато снимаш лебедите ?

Ах, Лидис , ти си неуморим войн!
цитирай
2. bliz - Вярно, постинга го няма вече!
19.12.2015 00:59
Аз го четох и коментирах...

Все пак "Слънчево момиче" не е патентовано от Петя Добарова и друг може да употреби това словосъчетание... Това може да е деликатна препратка към любима поетеса...

erato7 има позитивни стихове, в тях има любов.

Има истина в думите ти, самото блокиране на постинга е показателно.

Жалко, че се оказа човек с две лица, но това , което представяше в блога беше мило...

Не знам, на твое място бих се чувствала по същия начин - посегателство от най-гнусен тип...

Все пак ми е тъжно, че загубих едно "слънчево момиче"...

Подкрепям възмущението ти !

цитирай
3. lidislidis - Aз също се изненадах и втрещих сутринта, като видях поста
19.12.2015 01:04
bliz написа:
Как е възможно всичко това?!

Това ли е котьо, който гони мишки , докато снимаш лебедите ?

Ах, Лидис , ти си неуморим войн!


Не тази Роза не съм я пускала из нета. Кики е котарака с мишките. Това лято и 2 заека уби. Аз имам много картички с котките ми, но Роза не е нещо особено и не я използвам за модел. Моделите са ми Волен 15 кг. Кики и Лиза. Те са сладурски и са научени да позират.Не всяка котка подлежи на дресура. Роза е обикновена котка без умения!
Поздрави и лека вечер!
цитирай
4. lidislidis - Не съм чела постингите й отдавна. Надписани с фалшиви прочита постинги не чета . Това ме отвращава от автора. Какво по голямо двуличие от фалша с прочитите!
19.12.2015 01:37
bliz написа:
Аз го четох и коментирах...

Все пак "Слънчево момиче" не е патентовано от Петя Добарова и друг може да употреби това словосъчетание... Това може да е деликатна препратка към любима поетеса...
erato7 има позитивни стихове, в тях има любов.

Има истина в думите ти, самото блокиране на постинга е показателно.

Жалко, че се оказа човек с две лица, но това , което представяше в блога беше мило...

Не знам, на твое място бих се чувствала по същия начин - посегателство от най-гнусен тип...

Все пак ми е тъжно, че загубих едно "слънчево момиче"...

Подкрепям възмущението ти !



Относно хакерството не е сефте и не е само при мен. Предполагам, че не го прави тя, а някой неин хакер, или човек с познания на техниката в блога. Мен до сега са ми изпотрошили с хакерства 3 компа. Поетесите с фобията си за прослава с фалш са податливи на двуличие. По всички български сайтове си личат. Тук най много. Явно тези неща са естествени за тях, тъй като са ги правили системно. Нагла е тази показност и тези хакерства са престъпни. Те си мислят, че в България като няма закон за нета, ще останат неуловими и ще се кефят на поразиите. Да, ама не! Престъпника се лови по нета по лесно, отколкото в живота.
цитирай
5. lidislidis - Работата е ясна, че от модерация се прави
19.12.2015 02:02
Е, вируси взеха да метат на защитната ми мрежа да ги лови. Така беше и когато wonder и тези от модерация изтриха блога ми. Така е 5 години! Ако не пиша поне знайте истината.
Поетесите с надписани прочита и хакерите им. Не зная какво им преча, но е установен факт. Компанията на поетесите от блог.бг и WONDER
Всичко се прави от модерацията и под нейно нареждане. Луда работа. От 5 год съм изхвърлена от всички класации в блога, многократно ми се влиза в компа, проследяват се страници, сега може би искат да покажат колко са спец по хакерства. От 3 дни без причина и постингите ми се спират вижте и се уверете сами, въпреки че не са с тема поезия. След постинга ми за опровержение, лъжите на поетина mt46, който сега пейства лъжите на пропагандни жълти списвачи, надписва си прочита и е още с лъжливия пост за Финландия в категория Регионални, а моят пост с истината се крие и пренебрегва. Приятелите на списвачки от днес.бг които хванах в пропаганда и лъжи също ми пишат обидни коментари.Всички са свързани с бизнес блог.бг. Както и да е, този път няма да оставя нещата така.
цитирай
6. joysii - Ами! Верно ли ги върши такива нашата ...
19.12.2015 10:22
Ами! Верно ли ги върши такива нашата пуетеска! Тук някой спомена,че пишела нежни стихове. Изобщо не е така. Пише стихове в стил дете от четвърти клас - простички, наивни, даже леко глуповати. Не притежава и грам талант. За гуруто й Уондър, хич няма какво да говоря. Тя пък само драска каламбури от думи без никакъв смисъл.
Лиди, поздрави! Хубав постинг. И котенцето ти е прекрасно!
цитирай
7. sekirata - Брависимо за постинга ти!
19.12.2015 16:47
lidislidis, бъди сигурна,че няма как да не знаят че ще те настъпят и ще реагираш бурно.Това е стар изпитан метод за реклама на сайтовете да става интригата и да има посещения,коментари истински, а не като тяхните фалшименто.Лошото е това,че нямат спиране и срам.На мене лично няколко човека мъже де -профила ми хвалеха тази ерато7 и аз се чудя защо, а тя била швръклива,видях ,разбрах за в доста от онези.... сайтове де се гмурка! А защо пък седем май е повече от ясно. Колкото до Петя Дубарова, тази ерато7 и обувките и да лиже пак не става.Че Слънчево момиче са две думи,които могат да се използват от всеки може би да,но когато се разсъди какво точно е имала впредвид Петя Дубарова под слънчево момиче,не може това да има впредвид и ерато7,защото тя просто не е и не може да бъде Петя Дубарова,никога! Къде се слага?! Смешна работа!
Ето един стих и клип за злобата,завистта изсипани тогава върху крехката ученическа психика на поетесата Петя Дубарова, които я погубиха .

http://vbox7/play:d9c4b2da?pos=src
цитирай
8. sekirata - Ами така се развличат и величаят,но и любовниците им тук имат вина
19.12.2015 16:49
lidislidis, бъди сигурна,че няма как да не знаят че ще те настъпят и ще реагираш бурно.Това е стар изпитан метод за реклама на сайтовете да става интригата и да има посещения,коментари истински, а не като тяхните фалшименто.Лошото е това,че нямат спиране и срам.На мене лично няколко човека мъже де -профила ми хвалеха тази ерато7 и аз се чудя защо, а тя била швръклива,видях ,разбрах за в доста от онези.... сайтове де се гмурка! А защо пък седем май е повече от ясно. Колкото до Петя Дубарова, тази ерато7 и обувките и да лиже пак не става.Че Слънчево момиче са две думи,които могат да се използват от всеки може би да,но когато се разсъди какво точно е имала впредвид Петя Дубарова под слънчево момиче,не може това да има впредвид и ерато7,защото тя просто не е и не може да бъде Петя Дубарова,никога! Къде се слага?! Смешна работа!
Ето един стих и клип за злобата,завистта изсипани тогава върху крехката ученическа психика на поетесата Петя Дубарова, които я погубиха .

http://vbox7/play:d9c4b2da?pos=src
Петя Дубарова - Завист
цитирай
9. lidislidis - Здравей, Джойс! Това са нивото на апоетични изяви с насилие , хакерства и показност в блога.
19.12.2015 17:43
joysii написа:
Ами! Верно ли ги върши такива нашата пуетеска! Тук някой спомена,че пишела нежни стихове. Изобщо не е така. Пише стихове в стил дете от четвърти клас - простички, наивни, даже леко глуповати. Не притежава и грам талант. За гуруто й Уондър, хич няма какво да говоря. Тя пък само драска каламбури от думи без никакъв смисъл.
Лиди, поздрави! Хубав постинг. И котенцето ти е прекрасно!


Нито ги знам нито познавам лично, но виртуално са мръсни отрепки и без никакъв талант. Изгонени от сайтовете за поезия тук слава с надписани прочита и хакерства правят. С години! Престъпници, а не поетеси. Поздрави и приятна вечер!
цитирай
10. lidislidis - Тази провокация не я правят сефте! Секиро, ти ги усети и ги делна! Благодаря!
19.12.2015 18:41
sekirata написа:
lidislidis, бъди сигурна,че няма как да не знаят че ще те настъпят и ще реагираш бурно.Това е стар изпитан метод за реклама на сайтовете да става интригата и да има посещения,коментари истински, а не като тяхните фалшименто.Лошото е това,че нямат спиране и срам.На мене лично няколко човека мъже де -профила ми хвалеха тази ерато7 и аз се чудя защо, а тя била швръклива,видях ,разбрах за в доста от онези.... сайтове де се гмурка! А защо пък седем май е повече от ясно. Колкото до Петя Дубарова, тази ерато7 и обувките и да лиже пак не става.Че Слънчево момиче са две думи,които могат да се използват от всеки може би да,но когато се разсъди какво точно е имала впредвид Петя Дубарова под слънчево момиче,не може това да има впредвид и ерато7,защото тя просто не е и не може да бъде Петя Дубарова,никога! Къде се слага?! Смешна работа!
Ето един стих и клип за злобата,завистта изсипани тогава върху крехката ученическа психика на поетесата Петя Дубарова, които я погубиха .

http://vbox7/play:d9c4b2da?pos=src


Този хубав клип за Петя не мога да го качвам, тъй като програмата ми позволява само клипове от тубето. Жалко! Добре, че го написа да го видя! Приятна вечер!
цитирай
11. nikyniky - Виж си прочитите и нейните надписаните!!!!!!!!!!! Тази няма срам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19.12.2015 18:54
По това ще познаеш колко е права ерато7 и кои са и приятелите.:)))))
Гола вода е и тя и писалите коментари при нея. Хакерите от тука.
Поздравления за постинга ти!
цитирай
12. gosho568 - ...
19.12.2015 23:01
Кражбите от блога, вече започнаха да зачестяват по празниците и виновниците трябва да се наказват със съд!!!!!
цитирай
13. lidislidis - Надписването на прочити също е криминално и го нама в условията на нито един саит. Жалко, че хакерите ни демонстрират това отдавна и модерацията на блога е с т
19.12.2015 23:03
nikyniky написа:
По това ще познаеш колко е права ерато7 и кои са и приятелите.:)))))
Гола вода е и тя и писалите коментари при нея. Хакерите от тука.
Поздравления за постинга ти!


Видях. Всичките й постинги са яко и фалшиво надрусани. Хакерството е дипълнително подчертано с моите снимки, като да каже, че е от криминалните отрепки и влиза на хората в комповете и точи снимки, пари и лични данни.
цитирай
14. lidislidis - В гроба да влезат и снимки и лични данни, банкови сметки да търсят след съда!
19.12.2015 23:33
gosho568 написа:
Кражбите от блога, вече започнаха да зачестяват по празниците и виновниците трябва да се наказват със съд!!!!!


Не съм платила на някой мангал, не ги е лизнал по котешки и хакерите и проститутките от блога , дето се завират в компа ми с цел да изнасят данни, снимки и да се добират до банкови кодове. Нека Инвестор си ги отглежда и ги показва на 1 стр. на блога си всеки ден с хакерски нсдписани прочита и хакерства из компютрите на потребителите си..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lidislidis
Категория: Изкуство
Прочетен: 3255233
Постинги: 1305
Коментари: 6941
Гласове: 13697
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031