Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2013 16:22 - САГАТА НОИ
Автор: lidislidis Категория: Изкуство   
Прочетен: 2721 Коментари: 3 Гласове:
8

Последна промяна: 23.11.2013 18:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Така наречената история с НОИ прераснала в сага и продължила с Дирекцията Европейски регламенти и договори  води началото си от 2009 година
 Този документален мутренски сериал започва със заболяването на крайниците ми (ръцете) в следствие на 3 несполучливи операции, 1 в България и 2 във Финлания
Диагнозата е карпални канали, с усложнения и засегнати нерви на гръбначен стълб и шиен прешлен при операциите, придружени с  висок холестерол и сърдечна недостатъчност, a сега в момента и диабет* Направени са всички комплект изследвания , магнитни снимки, скенери, проведени са десетки консултации и по препоръка на финскте  лекари трябва да се пенсионирам, да, ама не! Тепърва предстоят трудностите от корумпираните български чиновници,и крадливи дирекции с мутренски структори по Европейски договори лекарски комисии и ТЕЛК и от  Иванова от НОИ подпомагана от Гинка Димитрова която изнася данните ми за адрес, телефон във Финландия, които е взела от подадените ми документи в НОИ , развяа снимки, търси работодателите ми от Финландия и залива блога и нета с  незаконните си занимания, заедно с Ангелина Пискова и Сава Павлов с цел тормоз и лично облагодетелстване със средства
Изпратени са всички необходими документи изследвания, консултации, заключения и едва след 1, 5 година получаваме отговор на развален и невъзможен писмен  английски" Можеме да я пенсионираме само по лудост, като получим съгласието й да бъдем опекуни на имотите й в България, апетитен тристаен лукс апартамент в Несебър и няколко десетки декара земеделска земя в Софийско! Гинка бърза и изнася номера на ниви и ливади в блог бг, които е взела от Елинпелинска поземлена комисия с цел да продава, като ""опекунка""! Нои пише изрично до мен" Не ни търсете и не комуникирайте с нас с имели, факсове и писма!Чакайте, или трай коню за зелена трева от мафиотите" подпис Шеф Иванова от български НОИ
Фински Пенсионен Институт прави възражение"
Как ше я пенсионирате с психично заболяване и ше я водите на отчет, като не е луда, според представените ви от наши лекари изследвания скенери на главата, няма данни за епилепсия, шизофрения ,мания и всички останали психо заболявания?! Тя има наследници и състоянието й изключва да сте опекуни на имотите й в България!! Какви са тези ваши закони? Кореспонденцията ни е за представяне от вас българска част от трудов стаж и инвалидна пенсия, не е брокерска тема, нито лъжливи нови диагнози от вас!! "
Отговор се получава след 8 месеци от български НОИ" 
Ами тогава да си   дойде болната в България и тук наново да й се правят изследвания!Като си плати за 20 години здравни вноски!  *Да носи торба с пари и да лепи на челата на лекари и гадове от НОИ!
Възражение от Фински институт "
По кой закон вие в България не признавате нашите изследвания? Тя живее тук и има здравна подсигуровка при нас вече 2 десетилетия! Ние ви искаме пенсия за минал период на неин стаж, а не нови диагнози и нови прегледи и опекунства! Затрупвате ни с грешни преводи на английски, измисляте нови диагнози и не спазвате установените ЕС правила за кореспонденцията, като я бавите с 2 години, при срок по ЕС ЗА 6 МЕСЕЦА? 
След 7 месеци  отговор от български НОИ 
,, Добре, де пенсионираме я, ама няма да й даваме пенсията за изработен стаж в България, болната трябва да идва всеки месец лично да си получава пенсията,или някой неин близък от България, или БНБанка ше взима  парите на место за да  ги пази! Нашите български  банки са факири пазачи!! Тук декември 2012 Гинка побеснява и пише постинг с клетви и заплахи, който блог бг модератори награждават с грамоти и веят 3 дена на лична 1 страница! Да се знае и види мутри шо могат! Мутри и прости мутреси!"
Фински НОИ с възмута 
" Е няма такива закони в ЕС! Я си научете законите!
Отговор от български НОИ"
Да постигнем споразумение, като  болната отива всеки месец в полицията на Финландия и там някои полицай с печат, подпис и егегенето му и адреса му и трите му имена  ни удостоверява, че тя е жива!"
Отговор на фински НОИ " Кой измисли този закон?! Тя да не е затворник? Няма такъв  закон в ЕС и ползвайте професионален преводач по английски, не ви разбираме разваления английски по документите! Гоглето ли ви превежда? 
До 10 дни да се изплати сумата от началото на преписката ни преди 4 години до днес!
Български НОИ " Ок! Нямате проблеми! Ама след това  спираме пенсията,ние имаме проблеми с парите! Пенсията по болест се пази в наша банка и след 1 година,(я камилата, я камиларя), ше и се изплати! До тогава тази пенсия е наша и ше си я делиме, както до сега!
Фински НОИ " Нека Страсбург ви каже дали е възможно това "

За връзката на Ангелина Пискова , Гинка Димитрова и Сава Павлов набавят данни от нета и гоогле с цел облагодетелстване   и ролята им в тази трагикомедия САГА НОИ в следваш пост!
Eто тук един постинг награден от модерацията и висял 3 дена на 1 стр, като показност на  деградацията и връзката НОИ и ""блогерката"" Гинка Димитрова

http://allyally.blog.bg/novini/2012/12/08/ludka-shte-vidi-pensiika-po-bolest-na-kukuvo-leto.1028624





Гласувай:
9



1. lidislidis - Kъде е другата връзкарка с НОИ, да нахрани детето си с инвалидната ми пенсия?
23.11.2013 16:59
Журналистка

Далавера, далавера ,
как със нея да се меря?
Тя е проста журналистка
и се за пари натиска
Чест отдавна е продала
но глупашки все подписква
грозна, глупава проклета
жертви търси си из нета-
в тях се вре да ги краде!
Пенсии дели със НОИ
тя е протеже герой!
Партията майка я закриля
с чужди денги и постиля!
Тъпо и партийно протеже
назначено да краде!
Фондове за катастрофи,
фондове за болни по пантофи
стъпва тежко и краде,
Пет години мен ми яде
пенсията, кат мезе!
И имота ми продаде
но съдът я днес зове!

Изтриването ми от блога,профила ми в гоогле , което стана система, НЕ Е РЕШЕНИЕ, нали ПРЕСТЪПНИЦИ?
Хранете се с трохите от българската ми инвалидна пенсия! Хранете децата си да наддават на тегло! ''Герои'' и ''героини'' български !
цитирай
2. lidislidis - Разберете се кой изсра минуса си? Не ми е нужен!
23.11.2013 21:43
21:39 - nikikm
20:24 - milady
цитирай
3. lidislidis - Посветено (предколедно)
23.11.2013 21:45
посветено

Искам да ти подхвърля
дребните монети,
от моята инвалидна българска пенсия.
Зная, че я обичаш и ти е сладка...
Сложи ги на разногледите очи
на момичето си,когато го пускаш в гроба,
за да не се изплашат Церберите от ада!
Свали и червените му кордели,
...ония с цвета на твоята Партия,
да не пречат на червеите
когато го глозгат...
Една от монетите сложи отгоре на езика му,
да не говори на развален английски!
Вържи и ръцете му стегнато, здраво,
да не пише предателства, като теб за България!
За мен не мисли....имаш си твои грижи.
Жива съм и не ми трябват дребните мафиотски монети!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lidislidis
Категория: Изкуство
Прочетен: 3270307
Постинги: 1305
Коментари: 6941
Гласове: 13697
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930