Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2013 19:44 - Сагата ''НОИ''
Автор: lidislidis Категория: Изкуство   
Прочетен: 669 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 21.11.2013 20:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Така наречената история с НОИ прераснала в сага води началото си от 2009 година
 Този документален мутренски сериал започва със заболяването на крайниците ми (ръцете) в следствие на 3 несполучливи операции, 1 в България и 2 във Финлания
Диагнозата е карпални канали, с усложнения и засегнати нерви на гръбначен стълб и шиен прешлен при операциите, придружени с  висок холестерол и сърдечна недостатъчност и сега в момента и диабет* Направени са всички комплект изследвания , магнитни снимки и по препоръка на фински лекари трябва да се пенсионирам, да, ама не! Тепърва предстоят трудностите от корумпираните български чиновници, лекарски комисии и ТЕЛК и в лицето на Иванова от НОИ подпомагана от Гинка Димитрова, Ангелина Пискова и Сава Павлов с цел тормоз и лично облагодетелстване със средства
Изпратени са всички необходими документи и едва след 1, 5 година получаваме отговор на развален и невъзможен писмен  английски" Можеме да я пенсионираме само по лудост, не ни търсете и не комуникирайте с нас с имели, факсове и писма!" подпис веф Иванова от български НОИ
Фински Пенсионен Институт прави възражение"
Как ше я пенсионирате с психично заболяване и ше я водите на отчет, като не е луда, според представените ви от наши лекари изследвания скенери на главата, няма данни за епилепсия, шизофрения ,мания и всички останали психо заболявания?! "
Отговор се получава след 8 месеци от български НОИ"
Ами тогава да си болната  дойде в България и тук наново да й се правят изследвания!Като си плати за 20 години здравни вноски!  *Да носи торба с пари и да лепи на челата на лекари и гадове от НОИ!
Възражение от Фински институт "
По кой закон вие в България не признавате нашите изследвания? Тя живее ту и има здравна подсигуровка при нас! Ние ви искаме пенсия за минал период на неин стаж, а не нови диагнози и нови прегледи! Затрупвате ни с грешни превода на английски, измисляте нови диагнози и не спазвате установените ЕС правила за кореспонденцията, като я бавите с 2 години? 
След 7 месеци  отговор от български НОИ
,, Добре, де пенсионираме я, ама няма да и даваме пенсията за изработен стаж в България, ами някой неин близък от България, или БНБанка ше взима  парите на место и ги  пази!"
Фински НОИ с възмута
" Е няма такива закони в ЕС! Я си научете законите!
Отговор от български НОИ"
Да постигнем споразумение, като  болната отива всеки месец в полицията и там полицай с печат, подпис и егн ни удостоверява, че тя е жива!"
Отговор на фински НОИ " Кой измисли този закон?! Тя да не е затворник? Няма такъв  закон в ЕС и ползвайте професионален преводач по английски, не ви разбираме разваления английски по документите! Гоглето ли ви превежда?
До 10 дни да се изплати сумата от началото на преписката ни преди 4 години до днес!
Български НОИ " Ок! Нямате проблеми! Ама след това я спираме,ние имаме проблеми с парите! Пенсията по болест се пази в наша банка и след 1 година,(я камилата, я камиларя), ше и се изплати! До тогава тази пенсия е наша и ше си я делиме!
Фински НОИ " Нека Страсбург ви каже дали е възможно това "

За връзката на Ангелина Пискова, Гинка Димитрова и Сава Павлов  и ролята им тази трагикомедия САГА НОИ в следваш пост!



Гласувай:
4



1. lidislidis - С тази сага умишлено ми се пречи и се създават трудности
21.11.2013 20:08
ВЪВ ВСИЧКИ УЧРЕЖДЕНИЯ НА ФИНЛАНДИЯ
Аз нито съм на държавна работа, нито в пенсия ,работя в личната си фирма за фотография, не се оплаквам финансово, а се възмушавам на боклуците от НОИ и от блога, за тяхната деградация !
Не се касае за парите от България, не съм допряла до тях, а се касае за българския геноцид и тормоз от български криминални институции и кадрите им по българите в чужбина! Доста противна политика с всякакви средства и беззаконие, подпомагана от мафиякриминални доброволци от блога!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lidislidis
Категория: Изкуство
Прочетен: 3255044
Постинги: 1305
Коментари: 6941
Гласове: 13697
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031