Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2013 01:03 - Eдин документален филм , макар с много пропуски!
Автор: lidislidis Категория: Изкуство   
Прочетен: 1002 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 07.10.2013 01:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Гледайте го, макар , че няма да ви направи впечатление, тъй като сте свикнали с тези заснети сцени и ги вземате за нормални условия за отдих, туризъм, за слободия!!
Малко от мен за сюжета на документалното филмче-
Млади англични летуват в бедна, евтина и без закони България! Тук те са в условията на слободията, която си купуват евтино разбира се и се вихрят, така както белия човек се вихри в джунглата, където няма закони! Филмът е само една малка истина, пропуснати са много подробности за условията създадени от българските туристически места с цел печалба да се вихрят оргии пред очите на всички по курортните ни градове! Не се сърдете, но е така, дори са пропуснати подробности свързани с основните отрасли на туристическия бизнес у нас, пропуснати са в кадър българските проститутки, които са задължителен спонсор на туризма ни и съвсем легално си вършат работата със съдействието на любезни хотелиери от бранша, пропуснати са да се заснемат  надписването на сметки, кражбите, изнасилванията, побоите на чужди туристи и бездействието на българските полицаи , сързани с този бизнес!
Ами, млада е журналистката и не знае за тези подробности и за подобни, каквито има само в българските курорти и са станали основен бизнес и туристически атракции съвсем законни в беззаконова и бедна България! 




Гласувай:
7



1. lidislidis - Аз не обвинявам чуждите туристи, че са предпочели евтината дестинация у нас!
07.10.2013 01:20
А условията за туризъм у нас, които са смешни и жалки,не отговарят за изискванията за пълноценна почивка, а се ръководят само от печалбарство ! Не обвинявам и журналистката, кадрите не са художествена измислица, не са монтаж, ами са истински и будят отврат и погнуса от българското беззаконие в имато на дребни центове и бай Ганьовското печалбарство в туризма!!!
цитирай
2. apostapostoloff - А в Англия няма проститутки, така ли?
07.10.2013 14:44
Няма побои, изнасилвания и кражби?

Условията за почивка в България са най- добрите в цяла Европа. Всяко лято съм ту на испанската, ту на италианската Ривиера и там условията са много кратно по- лоши и жалки от БЪЛГАРСКИЯ ЛУКС! ЗАЩОТО ЦЯЛАТА ПОЧИВНА БАЗА У НАС САМО ЗА 23 ГОДИНИ БЕ ПОДМЕНЕНА. В сравнение с останалите туристически дестинации, предлаганото в България е от най- висшата лукс- категория.

Българите не са виновни за това, че англичаните са нация от алкохолици. ЗАМОЖНИТЕ българи не са виновни за това, че само 6 % от БЕДНИТЕ англичани притежават недвижима собственост, докато 96 % от НАЙ- БОГАТИТЕ европейци- БЪЛГАРИТЕ- притежават огромна ндевижима собственост за стотици хиляди.

На всичко отгоре в ЗАМОЖНАТА България цените са най- ниските в Европа. Затова тези пропаднали английски прошляци и пияници идват в България- за да си поживеят поне за няколко дни охолно, сито и богато.

Неосведомените и примитивни български родоотсъпници нямат думата. Те са изметът на България, от който ние, слава Богу, се отървахме!
цитирай
3. lidislidis - до богаташ Апостолофффффффф
07.10.2013 17:47
Аз на гадатели, врачки и магове не вярвам! Имам собствени наблюдения , въз основа на които пиша мнението си, както и документалния материал на тази английска журналистка, не ми пишете наизустения си коментар за богата България, смешен сте и с доста занижени представи за отдих и цивилизован туризъм! Ако имате работа по морето, отбийте се в полицейски участък Слънчев бряг и си запишете актуалната информация по години и бройки преписки за кражби, изнасилвания, че даже и убийство на един шведски турист, попитайте за цифрата на откраднати карти , паспорти, банкови карти и други, както и полюбопитствайте как се краде от сейф на хотел с чужди граждани!
Не наричайте сънародниците ни в чужбина ''боклуци'' , както и не ставайте смешно видиотен, че вие сте ги изгонили "измели" от България! Всеки е свободен да живее и работи където иска, това влиза в свободата на човека , не ми драскайте смешните си безпомошни минуси ! Доста смешно е! Гледайте си врачуването и ''богатството'' и не пишете глупости из хорските блогове! Невежеството, лъжите, обработването на мнение е стълб на маговете, но не и на интелигентните хора!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lidislidis
Категория: Изкуство
Прочетен: 3256104
Постинги: 1305
Коментари: 6941
Гласове: 13697
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031