Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2015 00:44 - Mутри рекетьори от Либия: Вършим работата на ЕС
Автор: lidislidis Категория: Бизнес   
Прочетен: 4127 Коментари: 9 Гласове:
15

Последна промяна: 28.10.2015 01:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image


Запознайте се с либийските "маскирани мъже", които водят борбата срещу превозвачите контрабандисти- рекетират ги, наказват ги и вразумяват.
"Вършим работата на ЕС доброволно за сега" споделят силните мъже, облечени в черни дрехи и с маски на лицата си, които се справят с престъпните превозвачи, както си знаят. Те са героите на един морски град в Либия, от където тръгват много нелегални мигранти към Италия и Европа. Групата им се състои от 200 човека. Придвижват се със супер джипове и коли. Доста са забогатели и имат в Америка богати домове, хранят се в изискани ресторанти, печелят много. Сформирали са групата си през 2013 година и до сега са станали известни и емблема на града си- според документален филм на шведската ТV..
Повода за възникване на групировката им бил, че в ивицата на брега на морския град постоянно изплували трупове, разложени от водата удавници бежанци и съгражданите им престанали да посещават плажовете и да купуват риба,
уловена от местните рибари. "Работата ни е много отговорна и тежка"-разказват те. "Но се свиква. Трудни са първите месеци, докато претърпнеш да виждаш всеки ден смъртта в очите".
"ЕС трябва да си помисли за възнаграждението ни в най скоро време " смятат рекетьорите от либийския морски град,които до сега не са искали средства за работата си, а са я вършили на доброволни начала.
Не зная дали ЕС ще уважи желанието им да си сътрудничат и да им плащат .
Не бях чувала до сега и рекетьори, рекетьори да рекетира
т...


image
 Кола на либийските групировки
image
 Бежанци на либийския бряг
Видеоклипа е от тези дни и разказва за същото.





Гласувай:
15



1. gosho568 - Егати!
28.10.2015 01:14
Конкуренцията на "ISIS" са били големи тарикати... Поздрави! ;)))
цитирай
2. lidislidis - Живеем в тарикатски свят. Тия от Брюксел да не са по- малки тарикати?
28.10.2015 01:19
gosho568 написа:
Конкуренцията на "ISIS" са били големи тарикати... Поздрави! ;)))


Рекетьори от класа! Тия ще оправят Меркелица! Поздрави, Гого!
цитирай
3. gosho568 - 2. lidislidis - Живеем в тарикатски свят. Тия от Брюксел да не са по- малки тарикати?
28.10.2015 02:34
Да са живи, здрави и дано да имат възможността да я "оправят", та да може най-сетне всички нейни душмани и хвалячи да рахатясат..!!!
цитирай
4. lidislidis - Тази отдавна я рекетират от УСА. Други са за "оправяне" след нея.
28.10.2015 14:56
gosho568 написа:
Да са живи, здрави и дано да имат възможността да я "оправят", та да може най-сетне всички нейни душмани и хвалячи да рахатясат..!!!

цитирай
5. born - Имало и свестни хора на този свят ! ...
28.10.2015 20:55
Имало и свестни хора на този свят ! Желая им успех ! Като оправят страната си е желателно да прескочат и насам.
цитирай
6. lidislidis - Да, така излиза! Световни ЕС спасители ще се окажат...
28.10.2015 21:20
born написа:
Имало и свестни хора на този свят ! Желая им успех ! Като оправят страната си е желателно да прескочат и насам.


Поздрави, Борн!
цитирай
7. stefbelchev - Ей! И аз ползвам технологията на иносказанието... Всяко време е бич или мед, според Силата на Огъня и Качеството на месото.
29.10.2015 01:07
Бях подведен от твоето заглавие! След като отдавна имах градивно мнение за личността ти, докато отварях бг-клавиатурата, търсеки думички, които да не бъдат прекалено укорителни към теб. И все пак зачетох съдържанието, удивлявайки се на предположението си, че някой е успял да те подлъже....
За мое удоволствие, отново установих, че Лидис, подобно и на Кушел, никое говедо-подобие на съмнителен борец за справедливост или журналист, не е в състояние и не може лесно да подмами и уплете в интригантските си мултипликации, в изпълнение на сатанинските манипулации от двете страни на Океана...
Лидис...Аплодирам майсторството, но предвид елементарността на съвременната средно-статистическата култура на възприятия, борбата за истината, по пътя на майсторските словоизлияния в НИКАКЪВ случай не постига целта.
Гьонсуратлъкът, като запазена марка на поведение, у Велможата, все пак, на определени нива е вдъхновен и от естествения гонсуратлък на малката сляпа госпожица Амеба, изпълзяла от блатните подземни потайности на френския Ж. Валжан...
Застойно време, за всяко добиче, е времето, когато Мечката, вместо да си стои в гората и да се задоволява с по едно теле на ден, е влязла в ролята на Говедар, разполагайки с теле-стадото, във всяка секунда на денонощието...
А е напъдил естествения Говедар, през девет планини - в десета.
Другиму маркирал като Цел за истерични говедо-журналистически нападки, демократични оскърбления.
Физическите посегателства, вършени от секретни разработчици, над опозиционерстващите се героизират, митологизират и легализират.
+++ Ей! И аз ползвам технологията на иносказанието... Всяко време е бич или мед, според Силата на Огъня и Качеството на месото.
цитирай
8. lidislidis - Благодаря за вниманието и коментара ти, stefbelchev!
29.10.2015 01:36
Поздрави на Франция и на теб! Иносказанието е сила. Който го разбрал, разбрал!
Уважавам и ценя интелигентността ти и се радвам, че ме разбираш що искам да кажа с постингите си! Така е всяко време е бич, или мед, според Силата на Огъня и качеството на месото!
Лека да е нощта ти и светъл да е деня ти!
цитирай
9. stefbelchev - Тогава спях по 10-11 часа в денонощието...
29.10.2015 02:21
Лидис, отново Одобрителното палче нагоре за гласуване ОТНОВО и ОТНОВО не се активира...Достатъчно ми е от подобни ЕЛЕКТРОННИ манипулации, приложими след време и в електронния вот...Тоест натискаш единият отговор, а програмката отчита обратният...И така е зададена, че 30 процинта от всяко опозиционно гласуване софтуерът да отчита за Властта, организирала избора...
Гледах го в една Зад-океанска кино-продукция, по бг-ТВ, в един шумен художествен филм преди 15-20 години...Определен кръг мафиоти, предложиха това на един Политик, който обаче не се съгласи. След седмица му се случи инцидент и загина. Заместилият го, който беше партиен негов противник, НАЙ-НЕОЧАКВАНО спечели изборите. А загиналият партиен водач БЕШЕ ЗАБАВЕН завинаги, освен от гледалите този филм...Този филм съм го гледал във времето преди 15-20 години, когато компютрите виждах реално...във филмите. Тогава спях по 10-11 часа в денонощието...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lidislidis
Категория: Изкуство
Прочетен: 3266579
Постинги: 1305
Коментари: 6941
Гласове: 13697
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930